L'horòscop diari del 4 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El cel il·lumina les teves relacions i et convida a desenvolupar interessants diàlegs amb els quals revelar alguns secrets que turmenten les ànimes. Explica-li a la teva parella allò que t'amoïna.

La sort està al teu costat, no la deixis passar: comprova els teus bitllets de loteries, perquè potser algun premi està pendent de ser cobrat.

Aprèn a respirar, sobretot quan estiguis atabalat. Pren-te el temps per inspirar i expirar profundament, restaurant la confiança en tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et tornen egoista i possessiu. Veus a la teva parella com algú de la teva propietat i la relació que teniu com alguna cosa que has adquirit.

La temptació de fer-te amb el que no és teu a través de l'apropiació indeguda serà molt poderosa, però no caiguis en la temptació, ja que aquesta actitud només portarà ruïna a la teva vida.

El teu programa de salut no està clarament definit. Pregunta’t que busques actualment, per què i si ho fas per tu mateix o per agradar a algú.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si vius en una relació a distància que comença a aclaparar-te d'una manera especial, Venus et diu que estaràs llest per prendre el primer tren o avió que estigui al teu abast i unir-te al teu ésser estimat. Desitges veure-‘l i tocar-lo, besar els seus llavis sense que ningú et detingui.

Les xarxes socials et poden obrir portes laborals. Hi ha algunes dedicades exclusivament a professionals i podries establir bons contactes que siguin útils en un futur pròxim.

Saps que has de menjar equilibrat, així que procura variar els ingredients quan et fiquis a cuinar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En principi el teu amor serà estable, gairebé rutinari. Tindràs molt temps per gaudir de tu mateix, de la teva solitud, encara que gairebé obligada. Dins de la teva família, la democràcia serà el mètode més adequat per solucionar certs problemes que avui sortiran a la llum.

Encara que en l'àmbit amorós estàs en un pla discret, Cranc, sí que seràs bastant seductor en l'esfera empresarial.

Procura no passar tant temps assegut. Sabies que la falta d'activitat física fa que envellim de manera prematura?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'amor, l'enteniment, l'afecte i el suport que sents és únic. A partir d'avui, donaràs valor a alguns gestos que abans ignoraves.

És probable que sentis que tens molts assumptes sense resoldre i que la vida passa i estàs encara intentant conèixer la forma d'enfortir la teva economia i el teu destí. Avui rebràs una notícia molt positiva per la teva vida professional i econòmica.

És un dia de gran benestar i bon ànim. Les energies repercuteixen de manera molt positiva en tota la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Cuida la teva aparença una mica més. D'acord que l'important en aquesta vida és el que està dins del cor, però l'aspecte és útil per dur a terme el joc de la seducció.

Hauries de fer un balanç dels teus comptes diàriament, sense pressions però organitzant-te segons més et convingui.

Tindràs un gran esperit esotèric que podries utilitzar per mantenir el tercer ull obert i activat. Aprofita els seus beneficis.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dimecres els Balança podran descansar de les tensions que han viscut en els assumptes del cor. Les coses fluiran de manera molt fàcil i agradable per als nadius d'aquest signe i podran recuperar la confiança en si mateixos.

Avui no serà motiu de preocupació l’economia per als nadius de Balança. L'única cosa que han de tenir en compte és que, si volen atreure més abundància a les seves vides, hauran de gestionar millor els seus ingressos.

En l’àmbit de la salut, seguiràs patint algunes molèsties en l'aparell respiratori, però que podrien ser solucionades.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Fes balanç del teu amor i soluciona els problemes que detectis, a través del diàleg, o per què no, de la distància, si així evites futures dificultats. Les oportunitats no faltaran al solter, però haurà d'involucrar-se més si espera que alguna cosa succeeixi.

Les teves sabates només serveixen per anar cap a l'èxit, mantenint això sí un bon acord amb aquells que t'envolten, prenent en consideració l'opinió i el poder de decisió dels teus socis.

Utilitza la teva bona energia llançant-te a noves activitats intel·lectuals. No t'oblidis d'alimentar la teva matèria grisa diàriament.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui augura als solters una pròxima trobada amorosa molt important. Com a bon guerrer Sagitari, has d'estar preparat per adonar-te quan aparegui la persona indicada en la teva vida.

A la feina, intentaràs ser ordenat i sistemàtic més que mai, per temor a possibles obstacles i per intentar evitar-los. El treball manual t'ajudarà a alleujar la pressió d'aquests moments.

La salut dels Sagitari avui es veurà influenciada també per l'energia planetària de Mart. Aquesta energia incidirà principalment en els sentiments, fent que es posin puntimirats amb els altres.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sentiràs que pots afermar tot el que has sembrat en el terreny afectiu. Els qui tenen una família constituïda poden estar tranquils que els esforços que han realitzat en el passat seran reconeguts.

Rebràs els premis de la teva bona actitud enfront de les responsabilitats. Un nou lloc en l'empresa, o un client que paga més en agraïment a la teva tasca, són formes que té l'Univers de dir-te que segueixis així.

Si et sents feble o cansat, pots provar els efectes de la cromoterapia. Utilitza colors vius per a les teves peces de vestir.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que estiguin solters també es beneficiaran dels influxos positius planetaris durant el dia d'avui. Se sentiran més capaços i confiats a l'hora de prendre decisions respecte a la seva vida amorosa.

La predicció d'avui per als Aquari en l’àmbit econòmic i laboral  és que perseverin i mantinguin la calma. Els resultats arribaran aviat

És probable que et despertis amb un lleuger mal de cap, que, si no li poses remei, es convertirà en una gran migranya. Això no t'impedirà gaudir del teu dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pot ser que necessitis refredar-ho tot i esperar abans de fer un gir a la teva vida. Els canvis en aquest moment poden ser fruit de la ràbia o l’enuig que no permet que pensis amb objectivitat.

Hi ha oportunitats davant els teus ulls que estàs deixant passar per tenir el cap en una altra banda. Pot ser que estiguis una mica negatiu durant aquesta jornada.

Si et negues a acceptar que tens un problema o l'ignores, no desapareix i això ho has après al llarg de la teva vida. La negació no és la solució.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari