L'horòscop diari del 4 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 4 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No busques l'amor amb molta intensitat, però potser apareix en el teu camí amb molta calma. El teu afecte es valora i planejaràs diverses activitats per dur a terme en aquest dia al costat de la teva parella o de la persona que desitges enamorar.

La rutina econòmica serà bona per la teva discreta personalitat aquest divendres. Especialment, si el que et brinda l'univers, és un ingrés estable.

Ets molt generós i avui voldràs fer-li la vida més fàcil als altres. Dirigeixes la teva vida amb enginy i talent i no tens por a cansar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et tornen egoista i possessiu, i veus a la teva parella com algú de la teva propietat, i la relació que teniu com alguna cosa que has adquirit. Oh, que errat estàs llavors!

La temptació de fer-te amb el que no és teu a través de l'apropiació indeguda serà molt poderosa, però no caiguis en la temptació, ja que aquesta actitud només portarà ruïna a la teva vida.

El teu programa de salut no està clarament definit. Què cerques actualment, per què, i si ho fas per tu mateix o per agradar a algú.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Ets massa insistent, per no dir-te pesat. Vols que les coses surtin segons ho has plantejat al teu cap i podràs forçar a la teva parella o a la teva família a complir als teus desitjos, només per ser el triomfador.

Saps que fer les coses amb temps et pot permetre estalviar-te uns bons diners. Comença a planificar les vacances del pròxim estiu per  aconseguir uns descomptes interessants.

T'adones que, amb el pas dels anys, hi ha algunes activitats que abans t'apassionaven i que avui no pots dur a terme perquè la teva condició física ha canviat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venç alguna de les teves pors per poder anar per la vida amb el cap alt. I recorda que primer has d'estimar-te i respectar-te a tu mateix, només així podràs acceptar a una altra persona en el teu cor.

Seràs bon negociant, sobretot, segons la posició astral, si el teu univers professional està vinculat al món de la música o de les arts escèniques. Estàs ple de bones vibracions i podries enfrontar-te a tasques que semblaven massa llargues o molt complicades.

Vés amb compte amb les notícies de salut que arriben a les teves mans. Algunes fonts no són fiables i acabaràs desinformat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna en el signe de Capricorn t'incita a sostenir les emocions i necessitats d'aquells que depenen de tu. Cert que podries sentir-te una mica sol en aquest assumpte de cuidar dels altres.

Vigila amb creure en la mala sort. Si et deixes dur per aquest pensament, no aconseguiràs una res més que complir amb aquesta profecia.

Passes per un temps de regeneració cel·lular que ajudarà molt en casos d'artritis i tendinitis i altres molèsties òssies.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sota les influències astrals d’aquest divendres, podries tenir dues actituds molt diferents. O bé ser particularment savi, o, per contra, canviar la teva forma de ser cap a un comportament capritxós, que és el més probable que ocorri entre els qui porten més temps solters.

El clima de les teves finances és tranquil i serè. Pots començar les negociacions que creguis necessàries i reprendre-les a partir del pròxim dilluns sense gens de por.

Mira més per la teva salut, no permetis que les preocupacions professionals arruïnin el teu plaer o el teu descans.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquells Balança  que estiguin solters, es veuran avui en la tessitura de prendre una decisió una mica difícil. D'una banda, us agrada aquesta persona que ha aparegut en les vostres vides, per un altre, suposa un canvi radical.

Quant a les finances, la predicció d'avui és bastant positiva. La teva economia continuarà mantenint la fermesa de la qual gaudeix fins ara. És més, és probable que augmentis el teu patrimoni ben aviat.

Les petites molèsties que paties han millorat notablement. Avui, per tant, gaudiràs de bona salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs menys estressat de l'habitual. Sabràs assumir tots els imperatius del dia en assumpte d'amor i seràs especialment efectiu resolent problemes. No et costarà demanar perdó, ni tampoc alliberar el teu cor de rancors.

És necessari que posis els teus deutes al dia: els teus amics o familiars no es mereixen que triguis tant a abonar-los el que et van prestar. A la feina, tindràs l'oportunitat de desplegar la teva professionalitat mentre et diverteixes.

El gust per la netedat et deslliurarà de possibles agents que ataquin la teva salut, com les intoxicacions alimentàries.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari, avui el teu horòscop prediu un dia ple de manifestacions d'amor, tant per aquells que estiguin en una relació, com per als solters, l'amor fa acte de presència en les teves vides durant tota la jornada.

En relació amb els diners, els Astres t'ajudaran a aconseguir bastants èxits econòmics. Nous ingressos vénen cap a tu, segurament no hagis d'esforçar-te massa per aconseguir-los.

La teva salut per a avui Sagitari, no patirà grans canvis, això vol dir que serà bona en línies generals. Prepara't per descobrir un nou propòsit en la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser estàs dubtant: has de fer un pas important en la teva vida i no saps si és el correcte. No tinguis por, encara que sentis que podries equivocar-te és hora de portar endavant aquest impuls.

Encara que no siguis milionari, avui et sents complet. Arribaràs al divendres pagant tots els teus deutes i els teus serveis. Et sents en creixement i ningú t'ha regalat res, tot el que has aconseguit ha estat fruit del teu esforç.

Et sentiràs confiat, amb energia, tranquil i això repercuteix en tot el teu organisme, incloent-hi la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'horòscop d'avui per als nadius d'Aquari en l'amor els aconsella mirar més el costat positiu de les coses. La teva tendència a exagerar-ho tot, no t'ajuda en res a l'hora de comunicar-te amb la teva parella.

En general, el clima és molt favorable per a les inversions i les noves empreses. Aquest és el moment en què has de planificar grans projectes, perquè és molt probable que tinguis èxit.

Avui Aquari, les estrelles estan més que disposades a afavorir-te en els teus assumptes de salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Durant aquesta jornada un mal aspecte d'Urà a la teva zona del Zodíac et deixarà a la mercè de sorpreses i molèsties diverses en el que refereix a l'amor. Les dones de Peixos podrien sentir que l'home de la seva vida està mostrant un comportament estrany o diferent de l'acostumat.

L'ambient és dens, existeix una vibració negativa en l'ambient laboral, potser es deu a algunes males notícies per part de les altes esferes.

La sensació de pesadesa que et perseguirà durant tota la jornada té solució, Peixos. Has d'aprendre a realitzar el teu escut de protecció energètica.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari