L'horòscop diari del 4 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 4 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs revisant les teves ambicions amoroses, i no saps realment què és el que vols.Tot et sembla insuficient i ni tu mateix et  reconeixes davant el mirall.

A la feina un augment salarial pot satisfer-te considerablement, encara que hauries de demostrar que ets mereixedor d'aquest. L'excel·lència ha d'estar en l'agenda del dia, sense cometre errors ni descuits.

A la tarda, una mica d'esport de resistència com la natació t'aniria molt bé, en sessions d'uns 40 o 50 minuts.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La sensació que els teus problemes no interessen a la teva família o als teus amics t'embriaga. Et fa sentir poc important i prefereixes no explicar res d'allò que et preocupa.

La jornada és positiva en temes de diners: reps bones notícies per tot arreu. Et poses d'acord amb la teva família per fer una compra important i amb els teus socis arribaràs a nous acords que reafirmin la vostra col·laboració, Taure.

Tens algunes hores lliures? Podries donar un cop de mà en alguna organització benèfica, és una cosa que t'omplirà de satisfacció.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Apareix en l'horitzó de la teva vida una persona fogosa, amb una voluntat de ferro, decidida a dur a terme els seus plans de conquesta i no serà fàcil per a tu resistir-te.

El dilluns és un dia complicat per molts que treballen sense vocació, però tu pots començar la setmana amb alegria, Bessons, gràcies al teu gust pel moviment i l'estímul intel·lectual.

Pot ser que avui facis front a un conflicte que no esperaves, tots tenen una part de raó en una discussió en la qual quedaràs involucrat. El teu cos es troba en un moment d'harmonia i  vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et preguntes si més enllà de l'horitzó, hi ha un cel més blau que el que veus cada matí. El que tens està bé, però la sensació que el teu cor podia estar més ple en un altre lloc, amb una altra persona al costat més poderosa.

Per als negocis tens un costat racional i pragmàtic. La teva opinió serà molt valuosa i hauràs d'aportar-la, fins i tot, si no te l'han demanat.

El teu irregular son pot ser conseqüència d'un mal ús del teu mòbil. Quan arribi la nit, descarta jugar amb ell o mirar les xarxes  socials com a entreteniment.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Fa temps que esperes que la teva parella et demani matrimoni? Perquè si li notes una actitud nerviosa, és que aquest moment està molt a prop. Si estàs solter, un amor de la teva joventut contactarà amb tu per quedar i xerrar dels vells temps.

Et tornaràs a adormir i arribaràs tard a la feina. El teu  cap tindrà una xerrada severa amb tu i, si torna a succeir, podria ser que t'acomiadi.

Sabem que el maquillatge és un punt favorable per a tu, però venç la mandra i desmaquilla't correctament abans d'anar-te a dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'afecte t’ha guanyat: Estàs decidit a fer grans esforços per mantenir la qualitat de les teves relacions amoroses, fins i tot millorar-la, si això fos possible. El secret és accelera el ritme i multiplicar les proves de tendresa.

Tens ganes d'emprendre aventures, però fes-ho sempre tenint el cap ben moblat. Aquest és el moment adequat per a invertir en recerca, en estudis de mercat que et diguin si pots llançar-te a la piscina.

El teu cos et donarà alguns senyals perquè cuidis més la teva salut, encara que no serà res alarmant. Procura que brilli el sentit comú.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui la predicció per a l'amor continua sent molt positiva, perquè els planetes que t'estan influint, com Venus i Júpiter, fan que estiguis molt inspirat, comunicatiu i seductor durant aquest període de la teva vida.

En relació amb els diners prediu una jornada on rebràs beneficis econòmics. Aquesta entrada de diners segurament estarà  relacionada amb la feina,  en forma d'augment de sou o algun tipus d'incentiu extra.

La teva salut serà excel·lent avui. El teu cos respondrà satisfactòriament, et sentiràs amb moltes energies.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Una cosa és la passió i una altra molt diferent és viure en constant conflicte i desesperació. És un bon dia per mantenir-se en silenci i sense reaccions escandaloses ni efusives.

És un moment excel·lent per a tu en el que refereix a nous projectes econòmics. Podries ser incorporat a un nou equip de treball en què puguis mostrar la teva aguda intel·ligència.

Et sents òptim per començar la setmana amb tota la teva energia, gaudiràs d'un atractiu i bellesa singular que et farà sentir més jove i seductor que mai.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop en l'amor prediu moltes coses bones en els assumptes del cor. Si estàs en una relació, les coses fluiran còmoda i fàcilment, si estàs solter, et resultarà molt fàcil conèixer a noves persones.

En matèria econòmica, l'horòscop prediu bons resultats. Si encara no estàs duent a terme un pla d'estalvis, et convé posar-lo en pràctica. Amb aquesta seguretat de fons, podràs arriscar més per obtenir majors beneficis.

Referent a la salut, la predicció de l'Horòscop per avui dilluns Sagitari és bastant positiva. No es preveu cap problema greu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podràs esforçar-te a aconseguir l'harmonia del cor en les petites coses de la vida i aprendràs de mica en mica a donar valor a l'afecte que reps, encara que no arribi de la manera que vas somiar.

Les coses estaran molt bé aquest matí en la teva feina viuràs moments molt bons amb els teus companys però no et confiïs.

És necessari que paris esment als detalls. Optimitzar la qualitat dels teus pensaments et donarà més benestar físic i mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui el teu horòscop prediu en l'amor l'arribada de molts estímuls, i amb ells un munt d'emocions positives. Et sentiràs amb tendència a mostrar-te més sensible i tolerant amb els quals t'envolten.        

Pel que fa a la teva vida financera Aquari, se t'estan acumulant les despeses extra. Si no aconsegueixes equilibrar la balança entre ingressos i despeses, hauràs de recórrer als teus estalvis i això podria desequilibrar la teva economia a curt termini.

En matèria de salut, els que hagin estat patint de problemes digestius, hauran de fer una visita al metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tenir una relació amb un signe oposat t'ensenya i complementa, però cal tenir molt d'equilibri i paciència a l'hora d'adaptar-se l'un a l'altre. Per part teva el compromís sempre serà del 100% però i de l'altra?

A la feina, serà un dia frenètic. Acabaràs amb una tasca i, immediatament, començaràs amb la següent.

Al final del dia, estaràs exhaust i esgotat. Per això, el mal de cap apareixerà en arribar la nit. Un sopar lleuger i una til·la abans d'anar-te a dormir, faran que demà estiguis com a nou.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari