Consulta el teu horòscop del 4 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 4 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les fantasies d'una vida millor poden allunyar-te de la realitat i omplir-te de frustracions. Pensaràs que el que tens és poc per a tu, fins i tot en l'amor.

Si aquest dissabte tens en la teva agenda algun dinar de feina, els astres asseguren que aquesta relació laboral evolucionarà d'una manera favorable.

És possible que caiguis en la temptació i que vulguis saltar-te la dieta. La xocolata conté ferro, magnesi i elements antidepressius, així que pots premiar-te amb un parell de tòfones en les postres.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'horòscop aquest dissabte et porta l'equilibri a la teva vida amorosa, que serà plaent. L'harmonia i el benestar estaran en la cita que tingui el solter; aspiraràs a trencar amb la solitud emocional.

En matèries de diners sí que seràs exigent i rondinaire fins i tot; res et semblarà bo per a tu, i tindràs dubtes i sospites de tothom i de tot.

Fer activitats a l'aire lliure et permetrà treure els problemes interiors que han anat afectant el teu cos al llarg d'aquesta setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Després d'un temps amb la teva parella creus que la vostra relació ja està consolidada i que el risc de separació és mínim, malgrat les contínues discussions.

Hi ha certs assumptes professionals que estan encallats per falta de temps o per problemes burocràtics. Potser hauries d'apostar per adquirir una empresa en funcionament, que ja tingui una cartera de clients consolidada.

Cometràs un greu error si després d'acudir al metge, busques informació a Internet, sobretot perquè podràs endur-te una sorpresa desagradable. En molt poc temps tornaràs a estar bé.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs moltes ganes de fer les coses d'una manera diferent, de mirar la vida amb uns nous ulls més positius que et permetin refinar les teves tècniques per conquerir l'amor.

El desig d'emancipació serà potent en molts nadius. Hi ha ganes de mobilitat, de mudances, i fins i tot hi haurà algú que es plantegi anar-se a un país estranger per buscar un futur millor.

Aprofita que és cap de setmana per fer activitats noves i divertides en la teva vida, que et permetin desconnectar de la rutina, com anar de pesca.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu cor batega ben fort. El ritme de l'amor a primera vista l'embogirà aquest dissabte. Necessites començar a il·lusionar-te de nou. A imaginar una vida plena dels somnis que t'acompanyen des de sempre.

És un dia per demanar desitjos. Les posicions que han pres els astres en el cel mostren un dia de molta sort.

A la nit és molt possible que Júpiter t'acosti a una celebració. Saps que és meravellós celebrar amb els éssers estimats. No caiguis en els excessos d’alcohol o menjar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comences a sentir una cosa especial per una persona de la feina o el gimnàs. No obstant això, creus que és millor no confessar-ho per no dur-te una decepció. Tens por al rebuig.

A la teva casa acumules una sèrie de joies i objectes de valor que vas heretar d'un familiar. No descartes vendre'ls en el cas que necessitis diners amb urgència.

Després d'un dia amb molta tensió necessites estar sol, sense que ningú et molesti. Només així podràs desconnectar i posar la teva ment en blanc per  oblidar-te dels problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Contínues en una fase complicada en el terreny amorós, però no desesperis, s'aveïnen canvis importants. Un nou cicle apareix per a restaurar l'ordre i l'equilibri perduts.

La situació econòmica és difícil encara, però fes balanç del que tens i agraeix que pots fer front a les teves obligacions més prioritàries.

Per restablir el teu equilibri físic i la teva salut emocional, primer accepta el moment pel qual estàs passant. Sigues conscient del teu nerviosisme i irritabilitat en lloc d'ignorar-los i continuar carregant amb ells sense resoldre'ls.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'ombra d'una traïció rondarà pel cap de molts Escorpí, que desconfiaran dels qui tenen a prop. Els solters tindran una il·lusió que semblarà màgica i explosiva però abans que te n’adonis, haurà desaparegut

Cometràs un error bastant important en la teva àrea de treball i no acceptaràs bé les crítiques. No serà el teu millor dia.

El teu trànsit intestinal serà bastant bo, i aconseguiràs donar solució a les molèsties que havies tingut en jornades anteriors.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Donar amor no és un signe de feblesa, al contrari, les persones que saben connectar amb els seus sentiments són més fortes que les que es mantenen allunyades del seu ésser intern. Avui és el dia adequat per sortir de la teva zona de confort i atrevir-te a ser un ésser amorós.

Si et sents estancat professionalment, arriba el moment d'apostar per aventures més arriscades.

Aprofita el dia d'avui per  trobar uns minuts per  recarregar piles en solitud. Fes allò que necessitis per relaxar-te, pren-te un respir i comença a cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Et sents lliure. Moltes escenes de la teva vida han canviat i pots respirar l'aire net i renovat d'una existència diferent. Verifica el tracte que et dones, la forma en què cuides de tu i la manera en què mostres el teu amor cap a tu mateix i cap als altres.

El teu regent, el planeta Saturn, està desorientat. Això indica una necessitat de prendre's un temps per pensar i reorganitzar-se.

La calma torna a la teva ment i això ajuda al fet que et sentis molt millor del que anaves sentint en la setmana que es va anar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Ara estàs en un moment d'obertura emocional, així que utilitza'l per comunicar-te des del teu cor. Deixa a un costat els condicionaments mentals i les creences del passat i aposta per una relació conscient.

Els teus ingressos són prou regulars i estables per proporcionar-te la qualitat de vida necessària. El teu cos t'està demanant una mica de descans, així que no ho ignoris, encara que sentis que encara tens energia de sobres.

Relaxa't amb una bona lectura, o alguna altra activitat que et proporcioni plaer i desconnexió mental. Continua treballant en el teu ésser interior, estàs fent grans progressos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tens una gran feina al davant per netejar rancors, records dolorosos i altres sentiments que no permeten que avancis. Plutó i el Node Sud et donen una ajuda important per  recuperar les ganes de veure el bo que hi ha en la teva vida.

Recorda quant t'ha costat definir-te i alliberar-te de les etiquetes socials i dels plans que molts tenien per a tu. Avui llença aquesta motxilla i reconeix la teva veritable identitat en el professional.

La trobada cara a cara amb la teva manera de ser més íntim pot ser un alleujament. Et sentiràs millor molt aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari