L’horòscop diari del 4 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 4 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Serà un dia magnífic marcat totalment pels impulsos del cor. No importa que no sentis el cant dels ocells al teu voltant, perquè en la teva alcova hi haurà passió i jocs.

  

Els teus contactes financers estan tranquils avui, podràs respirar de manera còmoda i sense tenir la sensació que mil ulls analitzen els teus moviments.

  

 Et trobes en un període on el més desconegut és el que més t'emociona. Per això podries inscriure't en un club privat i participar activament en el coneixement i la saviesa, per a fer més gran el teu esperit.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu encant aquest dia es podria descriure com a llegendari. D'ençà  que et llevis tindràs un somriure en el rostre i en el cor i la felicitat que irradies podrà ressonar en les persones que et trobis.

  

La sociabilitat i el bon humor estan en l'agenda del dia! Seran claus ideals per obrir portes darrere de les quals estan esperant els diners.

  

 Estàs decidit a enfortir el teu benestar físic i el clima és bastant favorable a aquesta evolució, sempre que prevegis alguns factors que no t'impedeixin progressar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En l'amor sempre et toca cedir a tu. Això provoca que la gent que tens al teu voltant s'aprofiti del teu bon cor. Hi ha coses que no vols veure de la teva parella.

  

Rebràs una proposta molt interessant des del punt de vista professional, però hauràs de mudar-te a una altra ciutat. Estàs disposat a deixar-ho tot per aquesta oportunitat única?

  

 Estàs preparant les maletes per a un viatge, però si no saps que temperatura et trobaràs fica en l'equipatge tota mena de roba. Vigila amb l'excés d'exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És un dia que promet ser una mica difícil de passar sense problemes i especialment sense tenir enfrontaments. No importa si estàs solter o si tens parella llarga durada, la teva imaginació podria no tenir fronteres.

  

Els diners ja no són un tema preocupant per a tu, la teva situació financera ha millorat significativament i hauria de continuar per aquest camí.

  

 Físicament estàs bé, però és la teva ment la que pot projectar la sensació d'estar esgotat si vius reaccions inapropiades o exagerades davant imprevistos. 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs en una relació des de fa temps, ja hauries de saber que no sempre les coses funcionen i que és bo deixar espai per respirar i començar de nou. Sigues pacient, Lleó.

  

Si estàs buscant feina, fixa't en els  anuncis que es creuin en el teu camí, ja que podries perdre't una oportunitat de començar avui mateix. El número de la sort per als nadius del teu signe avui és el 34.

  

 Els astres mostren una tendència als refredats i als mals de coll. Per això avui és imprescindible que tinguis cura del fred.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'entens a la perfecció amb la teva parella i és que no necessiteu obrir la boca per a comunicar-vos. En els moments d''ànim baix sempre pots comptar amb la seva companyia.

  

Et comences a impacientar perquè no reps els diners d'una herència que fa temps que esperes. A la feina, estàs pendent que t'apugin el sou tal com van prometre.

  

 Vés amb compte si et poses a arreglar alguna cosa a la teva casa, el més probable és que acabis prenent mal. A més et generaràs una preocupació podent deixar-ho en mans de professionals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si recordes que l'amor es construeix cada dia, podràs prendre el camí més recomanable per a tu en aquests moments. No intentis canviar les circumstàncies, perquè són les que són. Això sí, tampoc evitis la responsabilitat que et competeix en aquesta situació.

  

No hauràs d'esforçar-te massa per obtenir ingressos, perquè estàs en un període de seguretat econòmica i laboral.

  

 Si poses una mica més d'esforç a cuidar-te de debò, des de la humilitat i l'afecte, aviat veuràs com el teu cos respon amb més energies i el teu humor serà més positiu i estable.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un gran dia per prendre decisions divertides en l'amor que et facin apostar per la teva relació o que t'apropin a una, si ets solter.

  

Actualment tens habilitats excepcionals per sentir on podria dur-se a terme un gran negoci sense esforços, segueix el teu instint. Mercuri t'il·lumina per aprofitar totes les oportunitats que passen per davant teu.

  

 Podries sofrir petits dolors, potser a l'esquena o en el coll, però no serà res que requereixi medicació ni una visita d'urgència al metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui és un bon dia per fer un balanç de la teva vida amorosa, tant a nivell passional com emocional. Adona't si hi ha hagut algun excés en algun sentit i tingues clar que qualsevol excés és perjudicial.

  

Ja que estàs en un bon moment econòmic, és ara quan pots dedicar temps a ordenar el teu pressupost mensual. Amb unes finances en ordre, et serà més fàcil augmentar els teus ingressos i ordenar les teves despeses.

  

 Vigila la gola avui, perquè pot donar-te alguna molèstia. Estàs somatitzant totes les coses que no has dit fins ara.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podràs resoldre un problema que angoixa la persona amb qui comparteixes la teva vida. La sensació és la d'estar vivint una pel·lícula èpica. La teva actitud és gairebé heroica.

  

Vés amb compte a l'hora d'assumir nous compromisos en la teva vida professional. Després et sentiràs asfixiat per les obligacions i la setmana acaba de començar.

  

 Per impedir aquest cansament que està afectant el teu cos i la teva activitat mental existeixen nombrosos estimulants. Els suplements vitamínics són molt bons però a vegades no aconsegueixen animar-te a fer activitat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Utilitza la teva fantasia i imaginació per donar vida a la teva relació de parella. Llança't a projectes familiars que tenies aparcats per falta de temps. Gaudiràs de benestar en les teves relacions, però sense grans passions.

  

Si dónes llibertat a la teva inventiva, podràs portar a la pràctica nombroses idees que faran millorar la teva vida professional i financera.

  

 Busca l'equilibri entre el teu cos i la teva ment, és la clau per aconseguir harmonia en la teva vida. No pensis una cosa i facis una altra diferent, la coherència és important per mantenir la teva pau interna.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Parlar massa podria ficar-te en un greu problema amb la teva parella. Sents una cosa i dius una altra i no només perjudiques la teva imatge, ja que podries estar ofenent algú altre.

  

Tindràs la sensació de tenir al follet de la mala sort en contra teva. Els teus assumptes anaven molt ben encaminats fins avui. La confusió es fa present i podries perdre una bona oportunitat.

  

 Si et sents molt fatigat o l'aclaparament t'enfonsa, pren una dutxa d'aigua ben calenta. Veuràs que és la millor solució. 

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari