L’horòscop diari del 4 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 4 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La Lluna destacarà alguns desacords amb el teu cònjuge o parella, que es prendrà de broma les teves propostes. No sabràs fins a quin punt de debò no confia en els teus projectes o si t'està prenent el pèl.

L'èxit estarà a les teves mans i no s'escaparà, si saps com avançar cap als sectors moderns i més avançats, aquells que tindran més importància en el futur.

Procura menjar més fruites i recorda que no és el mateix això que prendre sucs. La fruita sempre serà molt millor sense esprémer!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Oblida les causes perdudes. Si no t'estimen, passa pàgina i comença a escriure en un nou llibre la història de la teva vida. En les parelles, hi haurà predisposició per calmar tensions.

Al teu voltant, especialment a la feina, predomina  la falta d'entusiasme. Aquest clima et fa perdre velocitat i et fica una mica malhumorat.

Si et sobren quilos, no inventis excuses: emmagatzemem greix en part perquè el cos no gasta tots els aliments que li donem, que poden ser massa dolços o massa greixosos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha alguna cosa que t'impedeix ser feliç amb la teva parella. Pot ser algú del passat que torna a aparèixer en la teva vida. Necessites deslliurar-te de totes les càrregues acumulades.

Quan revisis el teu compte corrent descobriràs un petit forat procedent d'una sèrie de compres fetes online i amb la targeta de crèdit. No ets conscient d'allò que gastes.

Necessites fer tot el possible per recuperar-te d'uns problemes de salut, sobretot si has passat pel quiròfan recentment. De mica en mica apreciaràs les millores i t'atreviràs a fer coses noves.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva vida amorosa estarà sota el signe de l'alegria de viure i el diàleg i no hi haurà cap problema que parlant no quedi minimitzat. La teva ment estarà lliure de prejudicis, així com de rancor.

La tendència d'aquesta jornada serà la d'embarcar-se en transaccions financeres de risc.  Els astres et diuen que seria millor esperar uns dies més, quan les influències globals es tornin molt més favorables.

Molts emprendran una nova i emocionant activitat de benestar que t'enamorarà prou per convertir-la en un hàbit.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pots permetre errors i petites caigudes en l'interès que sents pel teu amor. És normal que no sigui constant l'estat de lluna de mel dels començaments. Els que estiguin solters, poden apel·lar a la seva gran capacitat de seducció davant d'una persona que gairebé no coneixen.

Si et despertes amb una idea que et resulta brillant, no la deixis passar. Podries estar davant del negoci de la teva vida i perdre-ho per distret. El número de la fortuna és el 10.

L'energia que et brinden pot ser desbordant i dur-te a patir petits accidents domèstics. Vigila el que fas.

 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sempre estàs molt pendent dels altres, la qual cosa provoca que t'oblidis de tu. La relació amb la teva parella possiblement no travessa pel seu millor moment, últimament gairebé ni parleu.

Sempre estàs queixant-te de l'alt preu dels productes i serveis, però tampoc és que facis res per estalviar. Potser avui no és el dia més propici per invertir en borsa.

Si et poses a dieta, és millor que ho facis preocupant-te per la teva salut i no tant per l'aspecte físic. L'important és el benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No cedeixis davant els pensaments negatius ni suposis res Balança, el millor en aquestes situacions és no alimentar la gelosia. D'altra banda, si els teus dubtes són justificats, pots preguntar clarament, o fer alguna cosa sobre aquest tema, tot menys patir en silenci.

Econòmicament els teus ingressos no patiran canvis considerables avui. Alegra't de no perdre diners, no desesperis per no aconseguir incrementar les teves previsions financeres.

Aquestes molèsties musculars que t'han sobrevingut et tenen de mal humor. No empitjoris les coses, ja tens prou amb el dolor físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Encara que ahir juressis que ningú aconseguirà privar-te de la teva llibertat, la veritat és que podràs desdir-te.  Es planeja un enamorament per a aquest dia, a primera vista fins i tot, i d'aquesta manera pots canviar d'opinió sense avisar.

La posició del teu cel et fa deu vegades més actiu i àgil. Això ho notaran aquelles persones poderoses que han de valorar-te a la feina.

Procura fer exercicis en qualsevol lloc que et trobis. Així t'ajudaràs a prendre la consciència del cos, el qual, no oblidem que està vinculat a l'esperit.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)
Continues gaudint d'un bon període amorós, per la qual cosa el que toca és cuidar als teus éssers estimats perquè aquesta harmonia perduri en el temps. Ja saps que l'amor arriba sol, però després cal alimentar-lo convenientment.

La teva economia gaudeix de bona salut d'ençà que vas heretar aquesta suma de diners. Si bé et va portar algunes complicacions i discussions amb alguns membres de la teva família, ha valgut la pena posar en ordre la situació.

La teva salut és bona avui, no obstant això, si vols millorar-la encara més, tasta diferents aliments.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avalua, si t'estàs donant el temps i l'atenció adequada. Acostumes a deixar els teus interessos personals per a l'últim, en el teu afany de complir amb tots els assumptes dels teus éssers estimats.

Apareixeran en la teva vida possibles socis molt afortunats o potser la teva parella accedeix a una suma de diners que era necessària per restablir l'equilibri de l'economia familiar.

Si ets d'aquells que pateixen en alguna malaltia en la columna vertebral, avui sentiràs certes millores en aquestes zones del cos.  L'única cosa que necessites és fer estiraments suaus.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Fes ús de la teva fantasia i imaginació per  donar vida a la teva relació de parella, llança't a projectes familiars que tenies postergats per falta de temps. Gaudiràs de benestar en les teves relacions, però sense grans passions.

Si dónes regna solta a la teva inventiva, podràs portar a la pràctica nombroses idees que faran millorar la teva vida professional i financera.

Cerca l'equilibri entre el teu cos i la teva ment, aquí està la clau per aconseguir harmonia en la teva vida. No pensis una cosa i facis una altra diferent, la coherència és important per mantenir la teva pau interna.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Explora els teus sentiments més profunds, reconeix la noblesa del teu cor. Aquella que moltes vegades tems mostrar per por de ser enganyat o incomprès. No deixis de confiar en els teus instints, ja que durant aquesta tarda tindràs una premonició.

Estaràs disposat a continuar amb el ritme frenètic de treball que et proposen, sempre que sàpigues que hi ha una retribució en la paga que et beneficiï.

Si el teu organisme ha començat a mostrar signes d'acumulació de greix en la cintura, és hora de moure més el cos. 

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari