L'horòscop diari del 4 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Com a parella tindràs ganes de fer algun tipus de cerimònia que posi d'actualitat el vostre amor d'una manera divertida. Per exemple, podreu renovar els vostres vots i garantir el suport indestructible de la persona que tens al costat.

Et transformes de manera natural i sense inconvenients en un addicte al treball. Tens ganes de tenir més beneficis, però sense cap fi concreta.

Si vols fer una passejada, vés a museus o altres entorns culturals. Ompliràs el teu cor de bells estímuls.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És probable que hi hagi un amor a primera vista, que sorgeixi una potent agitació en els cors àvids de noves experiències. En les parelles hi haurà una oportunitat per fer un pas gegant.

És un dia crucial per al teu futur financer, més important del que voldries imaginar, Taure. Les decisions que prenguis influiran en els pròxims dies i serà complex ferr llavors un pas cap enrere per fer una elecció diferent.

Organitzes dràsticament la teva agenda i treus, fàcilment, temps per fer tasques que normalment posposes per a un altre dia, com anar al gimnàs.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres porten una sensació de benestar en els assumptes del cor. La teva ànima es reconforta en trobar l'afecte que tant has buscat en els moments simples.

Per mediació de societats o relacions amb altres persones poden arribar guanys inesperats. La zona dels diners compartits i herències es veu molt convulsionada per la presència de diferents astres de gran intensitat.

Et sentiràs bé a excepció del nerviosisme característic dels trànsits planetaris que s'observen en el cel avui. Si penses que és per això que no és bo el teu descans, prova amb l'aromateràpia. La lavanda amb el seu suau i deliciosa aroma indueix al somni i relaxa els nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les estrelles estimularan les teves emocions i viuràs tot amb més il·lusió i intensitat. Si necessites que el teu cònjuge et demostri coses, ho farà encantat, fins i tot abans que l'hagis de demanar.

Si havies planejat sortir de compres, és probable que canviïs d'opinió en veure els zeros que queden en el teu compte bancari. És millor ser prudent. Has de buscar la inspiració i dedicar-te més i millor als teus passatemps.

No pots anar tot el dia pendent de les necessitats de la teva família, complint les obligacions de la feina i poc més.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Jornada amb una aura molt romànica i tendra, plena de carícies en parella. Proposaràs la idea de tenir fills per primera vegada o augmentar la família. Si estàs solter, també sentiràs aquesta crida a la maternitat/paternitat.

Una persona del teu cercle pròxim t'oferirà participar en un projecte local d'èxit. La teva família política li donarà diners al teu cònjuge per la venda d'una propietat. El treball en equip et servirà per reforçar vincles personals. Això t'omplirà de satisfacció i alegria.

Físicament, acabaràs amb dolor de peus a causa del dia tan atrafegat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Canviar alguns comportaments només et portarà benestar en l'amor, i més si estàs passant per una etapa en la qual els nervis i les emocions estan flor de pell. Hauràs de ser més calmat.

Aquest dimecres faràs tot el possible per acabar abans de les teves obligacions laborals per gaudir dels teus. Si t'ho proposes, podries reunir a tots i passar una bona estona junts.

Tindràs molt interès per l'aprenentatge, estàs assedegat de coneixement, especialment en temes de salut i de benestar. No obstant això, selecciona bé a quines fonts acudeixes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor avui prediu que és un moment propici per a tot el relacionat amb els sentiments i les relacions. L'alineació de Mart amb Mercuri farà que l'amor entri en la teva vida durant aquesta primera setmana del mes.

En relació amb les teves finances, els Astres prediuen que avui et dedicaràs a controlar millor les teves despeses. Avui podràs manejar perfectament els teus assumptes econòmics.

La predicció d'avui per a la teva salut Balança, no presenta grans canvis respecte a dies anteriors. En aquest sentit, recorda que prevenir sempre és millor que curar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La bona sort està del teu costat i la protecció d'aquest colossal planeta t'acompanyarà per uns dies. Pots projectar moments molt plaents al costat dels teus sers estimats.

Si treballes de cara al públic, hi ha excel·lents moviments astrals per a tu. Aconseguiràs interpretar els desitjos dels teus clients i això augmentarà les teves vendes. Si treballes en l'àmbit de l'estètica, la moda  i l'art, que és convenient t'inclinis per la tendència clàssica i tradicional.

Et sents molt bé, l'energia física és òptima i el teu estat anímic és molt positiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Alguna cosa en tu s'ha despertat Sagitari, el teu cor està preparat per estimar, ja no hi ha marxa enrere. Totes les pors i ressentiments han quedat en l'oblit, ara et sents llest per a sentir amor i compartir-lo.

La teva economia per a avui Sagitari estarà enfocada en l'estalvi. Si bé, setmanes enrere t'has deixat portar pels teus impulsos i has gastat bastant, ara t'enfocaràs a guardar una quantitat de diners de cara al futur.

La predicció en matèria de salut per als nadius del signe per a avui, ens parla de parar esment a l'excés.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs començant un cicle d'evolució en el qual la telepatia és possible, fins i tot veus real la possibilitat de comunicar-te més enllà de l'espai i el temps amb els teus éssers més estimats.

Avui és un dia excel·lent per projectar els teus somnis i ideals, Capricorn. Si formes part d'un grup de treball, podràs guiar i liderar als qui t'acompanyen amb un gran sentit de la justícia i generant entusiasme.

Corres perill de confiar massa en la teva fortalesa i portar la teva energia vital fins al màxim del seu rendiment, amb el seu conseqüent esgotament i fatiga.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, la predicció de l'horòscop per a l'amor ens parla de la necessitat de comunicar a la teva parella les teves inquietuds personals. Necessites espai i cert marge de llibertat per dur a terme els teus projectes.

En relació amb els diners, la predicció per a avui en l'aspecte material de la teva vida parla de la necessitat de resoldre problemes econòmics que arrossegues del passat.

Respecte a la teva salut avui Aquari, els Astres et recomanen ser més disciplinat en relació amb els teus hàbits alimentosos, sobretot vigila els excessos de tota mena.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves emocions estaran a flor de pell i estaràs més sensible del normal. La Lluna en el teu signe afectarà la teva casa, així que voldràs tancar-te a casa i, si pot ser, no tenir contacte amb el món exterior.

Una persona amb poder i diners que ha sabut del teu projecte voldrà finançar-te o comprar part de les accions del teu negoci.

Hauràs d'hidratar-te molt al llarg del dia amb aigua, ja que el teu cos necessitarà una espècie de purificació interna. Nit perfecta per a fer un ritual i atreure el que desitgis a la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari