L'horòscop diari del 4 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 4 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et preguntaràs en alguns moments com fomentar la sensibilitat de la teva parella, alguna fórmula magistral perquè les alegries es tornin més sentides. I la resposta arribarà per si mateixa, si estàs atent als senyals!

Tot estarà bé si maneges el teu pressupost amb prudència, sense prendre cap iniciativa arriscada. Vigila en aquest sentit amb ser generós de més, seràs susceptible de convidar a altres en esdeveniments d'oci.

Necessitaràs una dieta baixa en calories, que no per això significa que estigui mancada de sabors i textures: sigues creatiu, gaudiràs d'una autèntica festa en el teu paladar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves ganes habituals de fer feliç a la teva parella i d'estar pendent de les seves necessitats es veuen pertorbades per la calor que podria provocar l'aparició d'una nova persona que cridi la teva atenció. Lògicament, això provocarà alguns inconvenients en la relació.

Controla les teves finances i evita gastar els teus estalvis en capritxos. No escoltis al teu fill quan et demana a crits un nou telèfon mòbil o un viatge a un parc d'atraccions.

Vigila amb la teva exposició al Sol. Protegeix bé la teva pell amb cremes d'un factor elevat o podries cremar-te greument.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Després d'uns dies d’incertesa, sortiran a la llum secrets vinculats a la família i a l'amor. Coneixeràs alguns assumptes que fins ara havien estat ocultats i que et faran prendre la realitat des d'un nou punt de vista.

Venus hauria de donar-te certa protecció financera. Encara que si et poses a gastar a la babalà, ni tan sols l'energia de la deessa de l'amor aconseguirà salvar el teu coll.

Es recomana per als nadius de Bessons una moderació en el consum d'excitants com el tabac i el cafè.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sentiràs que la teva parella no t'entén ni té intenció de fer-ho, com si el seu amor s'hagués quedat congelat. Així, estaràs temptat a buscar la felicitat o la passió en un altre lloc lluny del foc de la teva llar.

Procura tenir menys llums enceses: d'aquesta manera estalviaràs en la factura, a la vegada que respectaràs el medi ambient.

Fes una neteja en profunditat a casa i canvia de lloc alguns mobles, així marxaran les males energies.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un cap de setmana excel·lent per aprofundir en els assumptes del cor. Recordar i honrar a aquestes persones amb les quals sents que tens una veritable comunió, els sentiments de les quals estan en afinitat amb els teus.

Pot ser que un amic estigui intentant muntar la seva pròpia empresa i et convidi a associar-te i sumar-te a la seva aventura. Si estàs en possibilitat d'acompanyar-lo, potser és la millor de les opcions que se't presenten.

El teu nivell d'energia és intens. Sents que tens molt per donar i que necessites treure profit de la teva vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'aixecaràs de bon humor i seràs capaç de fer-te valer més, si has passat per una mala ratxa provocada per una ruptura. Que aprengui aquesta persona que et va trencar el cor el que ha deixat escapar!

Membres de la teva família et proposaran dur a terme nous negocis relacionats amb el teu sector.  Encara que sona bé, barrejar família i diners no és bona idea.

La teva capacitat per mobilitzar persones i mitjans materials és impressionant, utilitza aquesta virtut en activitats de benestar. Què tal si organitzes una jornada de ioga a l'aire lliure?

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'harmonia tornarà a formar part de les relacions amoroses durant la jornada d'avui. Podràs acostar-te a la teva parella i recuperar la bona sintonia que teníeu i havies donat per perduda fa uns dies.

En matèria econòmica, estàs de sort, perquè rebràs ingressos extres ben aviat. Aquests diners significaran per a tu l'adquisició d'un bé material que tenies en la teva llista pendent.

Dóna't temps per fer alguna activitat que t'agradi. És important, ja que això t’ajuda a mantenir el teu equilibri personal.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs una tendència bastant forta a no dir la veritat. Gaudiràs mentint, una cosa que en assumptes amorosos positiva per obrir la porta de la felicitat.

Destacarà en tu un aire bastant garrepa avui, et costarà obrir la cartera. Estaràs temptat a viure bé a costa dels altres.

Alimenta la teva ment a través de llibres que requereixin un bon nivell de comprensió, que suposin un desafiament per al teu cervell. I si no tens a mà un d'aquest tipus, qualsevol novel·la o assaig valdrà, no et preocupis!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui viuràs l'amor intensament Sagitari, perquè els Astres t'il·luminaran amb la tendresa i la passió necessàries per conquerir la teva parella. És un dia més que perfecte per oblidar-te de tot i centrar-te només en els sentiments.

Els Astres t'aconsellen continuar transitant per aquest camí d'abundància guiant-te pel teu instint. Ja saps que la teva intuïció és molt poderosa, no fer-li cas, seria un desaprofitament.

La teva salut és bona en línies generals. Només has de prestar una mica d'atenció a la teva pressió arterial, que últimament ha estat una mica descompensada.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tot el que has donat en els últims temps és poc per a la teva parella, semblés que estàs en deute de forma permanent. Hi ha molt en la teva vida per revisar i sotmetre a un examen de consciència.

Has avaluat les teves despeses de la setmana? Tens menys diners dels que creies i és per deixar-te dur per les temptacions que apareixen en el teu ordinador. No et refiïs de la publicitat o acabaràs perdent tots els teus estalvis.

Si sents un malestar a la teva esquena, un dolor que encara que no és molt intens però et molesta, podries fer-te un suau massatge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui podràs gaudir de bons moments amb la teva parella. És molt possible que et proposi una visita a un lloc que t'agrada especialment. Et sentiràs molt cuidat i podràs també omplir d'atencions a la teva personada estimada.

Has hagut de fer una despesa recentment, per la qual cosa, és probable que això hagi influït en el teu pressupost per a les vacances. No has de preocupar-te, simplement adapta els diners amb el qual comptes a la nova situació.

La teva salut física és bona, excepte per uns símptomes recurrents que no et deixen del tot tranquil.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva relació amorosa s’enfortirà quan et lliuris de debò a compatibilitzar els teus desitjos amb els de l'altra persona. Si poses de la teva part la voluntat d'acompanyar amb amor i un esperit distès podreu trobar una gran satisfacció.

Encara que no ho creguis aquesta forma de pensar t'obrirà les portes de l'Univers. Atrauràs tot el que necessites per  viure una vida en plenitud amb la satisfacció de ser just i abundant.

Avui tingues especial cura amb el teu sistema digestiu. Si menjaràs picants o aliments que puguin irritar el teu estómac, sigues moderat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari