La predicció astral del 4 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Una història d'amor sorgirà de manera inesperada , si ets solter i t'interessa el que estàs veient, aposta fort i fica tots els teus actius en valor. Arregla't, dedica-li el teu millor somriure, cuida el teu cabell i seràs irresistible; qui es creui en el teu camí s'adonarà de tot això.

Per aconseguir uns diners addicionals, podries plantejar-te vendre aquests articles d'or o de plata que ja no et poses, o aquesta cadena que es va trencar i que mai vas arribar a arreglar.

Hi haurà grans millores en la salut de tots els Àries, sobretot si pateixes d’uns problemes renals.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Sents que a la teva relació de parella fa falta més dolçor i també picant? Jugueu una mica més entre vosaltres, per exemple, realitzant-vos un massatge eròtic.

Et sentiràs bastant jutjat i analitzat, però realment consideres que molt poques persones podran apreciar la teva feina amb coneixement de causa.

En la teva salut, hauries de deixar-te ajudar per concentrar-te en els teus sentiments, perquè surtin a la superfície. Les emocions poden enverinar-se dins de tu i manifestar-se en dolors a tot el cos, o fins i tot hipertensió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

Arrencaràs el dia amb moltes energies i aquesta força et permetrà desbloquejar un assumpte sentimental que era problemàtic. No suportes que la teva parella es mantingui tan distant.

Li confiaràs uns diners a un amic que té molta traça amb les inversions. Ordena la teva agenda de contactes, sobretot si no estàs a gust a la feina.

Acudiràs al gimnàs i faràs una sessió completa de pesos. Vigila especialment amb les postures, ja que un mal exercici pot deixar-te adolorit. No aixequis més pes del que realment pots.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

Vés amb compte si tens una doble vida i estàs flirtejant amb persones de la teva feina (o a través del mòbil o de l'ordinador) i li ocultes a la teva parella. Els solters se sentiran com un huracà, una autèntica força de la naturalesa.

Para el doble o triple d'atenció del que és habitual a les teves pertinences, perquè no apareguin mans malintencionades que vulguin robar-te.

El contacte amb els animals té un efecte positiu en la teva ment, i avui et vindria molt bé fer algun tipus d'activitat relacionada amb ells.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podries trobar-te davant de la possibilitat d'un viatge romàntic. Planeja els detalls perquè no et sorprenguin contratemps que poden resultar en petites discussions i malestar.

Els negocis que tens entre mans sortiran de meravella i t'acostaran als teus objectius. Les tendències del comerç electrònic et generaran un gran entusiasme i voldràs obrir una botiga en línia.

Avui gaudeixes d'una meravellosa plenitud. Et sents molt bé i el dia transcorrerà molt harmoniós i afable. Gaudeix del teu estat de benestar, ja que no durarà per sempre.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Quan les coses no surten com esperaves en un principi, t'acabes enfadant amb tothom sense motius. No paguis la teva frustració amb qui no té culpa.

Hi ha gent a la qual li costa molt treure els diners de la butxaca per a pagar. No deixis que ningú s'aprofiti de la teva bondat, encara que donis suport als més desfavorits.

El mal de cap s'apodera de tu, i com ja t'ha passat altres vegades, no li prestaràs massa atenció. Pren alguna medicació per calmar aquestes molèsties tan desagradables.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No t'obsessionis amb l'amor. Pensar en una relació estable, en una família i en nous projectes abans de consolidar la relació és generar falses expectatives. Pas a pas, Balança... Canviar la perspectiva no significa abandonar-ho tot i començar de zero.

En el teu lloc de feina, enfocar les tasques d'una altra manera és compatible amb aprofitar tot allò que fins ara t'havia donat bons resultats.

És el moment de deixar entrar aire fresc en les vostres relacions íntimes, alliberar-te de l'obsessió i l'estrès i convertir les relacions sexuals en un fet més esporàdic però més plaent.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pren una visió general del teu amor i els teus sentiments basada en el sentit comú i la lògica, encara que creguis que són aspectes incompatibles. Potser us plantegeu tenir un fill o comenceu la paperassa per adoptar-ne un.

Serà necessari estar alerta a causa dels aspectes negatius de Plutó, que et fa possible objectiu d'estafadors i venedors de fum.

Saps que la falta de son turmenta el teu cos i té efectes perjudicials per a la salut, augmentant el risc d'hipertensió, la diabetis i l'obesitat? Vés a dormir avui a una hora prudencial!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els que t'envolten coneixen la teva necessitat de llibertat, però això no implica que hagis d'imposar-la. Davant conflictes o discussions sobre aquest tema, evita alterar-te i empitjorar la situació.

Ha d'haver-hi un equilibri entre els ingressos i les despeses. Encara que això et sembli una cosa òbvia, no sempre segueixes aquesta màxima. Recorda que perquè els diners es multipliquin, han de fluir de manera equilibrada, sense excessos.

No et deixis dur per la voràgine de les obligacions diàries i troba en les petites coses un refugi de pau.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui les teves emocions i la teva forma racional de veure les teves relacions són discordants i et causen malestar. Vols una cosa i després desitges el contrari. Et sents sufocat per la teva parella i al cap d’una estona sents que t'abandona i et presta poca atenció.

Respecte dels diners, no et desesperis si no arriba un pagament o la recepció d'un xec. El mateix si estàs esperant la resposta a una demanda d’un crèdit. Podràs prescindir-ne, si t'organitzes.

Vius una tendència astral que resulta perillosa. Vigila quan condueixis el teu cotxe, pots patir petits accidents que podrien complicar-te la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Tenir a Mart en Bessons durant aquest mes fa que tinguis el do de la paraula. Seràs capaç de conquistar i convèncer a qui et proposis, perquè el teu esperit generós i la teva sensibilitat es veuran millorades pel teu poder de convicció.

Aquest dijous no hi haurà canvis significatius en la teva vida econòmica, com durant tot el mes d'abril, les teves finances estan equilibrades. Gaudeixes d'un moment on totes les despeses estan cobertes i no tens preocupacions realment importants sobre els diners.

L'energia està present de forma palpable, tant és així que notaràs una mica de nerviosisme. Busca solucions per evitar mals majors.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves relacions es veuen afavorides per una energia de vitalitat i espontaneïtat molt agradable. Per on vas sembla que floreix la vida i les bones vibracions. Avui és el dia d’entregar el teu cor i disculpar a qui t'hagi ofès.

No t'oblidis d'un compromís que tens concertat des de fa uns dies. La importància que donis al present de la teva professió et proporcionarà un bon resultat en el futur.

Les alineacions planetàries mostren una especial feblesa a la pell. Podries haver de combatre l'acne quan creies que era un problema del teu passat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari