L'horòscop diari del 31 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 31 d'octubre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia promet ser mogut i el cel demana a tots els nadius que posin el seu cor en cada acció i cada gest que duguin a terme.

Fuig dels contactes amistosos que no et convenen, que et poden arrossegar a un mal camí per la teva salut o la teva economia. Seràs més subtil de l'habitual en el teu lloc de feina.

Moltes persones confien en tu, fins i tot aquelles que t'han sabotejat o han estat massa crítiques amb tu. És un dia molt positiu per començar nous tractaments mèdics.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida de casat es beneficiarà de les bones actituds de la deessa Venus, que t'ofereix un clima de sensualitat i complicitat molt potent. Realment no tens motius per queixar-te amb el que et dóna la vida, sempre que el sentit de la precaució no estigui adormit.

Detectaràs algunes gangues interessants, productes valuosos a un preu molt menor del qual acostumen a tenir normalment. T'animaries e a comprar per a vendre en el mercat de segona mà, guanyant una comissió?

Tindràs una gran forma física. Si et dediques a alguna disciplina esportiva, faràs tremolar als teus rivals.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tens l'oportunitat d'aconseguir una excel·lent correspondència i comunicació amb aquella persona amb la qual comences una relació amorosa. Reunir-te amb amics, t'alegrarà la tarda.

És molt necessari que desenvolupis la capacitat d'esperar els resultats i persistir a cuidar el teu pressupost. Gasta els teus diners amb cautela. No realitzis despeses ni inversions en el dia d'avui. El número de la fortuna  és el 13.

Una mica de contacte amb la teva energia juvenil t'alleujarà de tantes responsabilitats i t'ajudarà a buidar la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És un bon dia per anar amb la teva parella a algun lloc on divertir-vos junts, com pogués ser un teatre, un concert o una sala d'exposicions. El ventall de possibilitats és gran! El solter cerca un refinat plaer en les seves cites.

Les teves ambicions es destaquen per una Lluna en una posició molt emprenedora i optimista en el teu cel, que et porta a dissenyar bones estratègies.

Valoraràs especialment el silenci. Per què no vas a mirar les estrelles a alguna zona de muntanya, allunyada de la contaminació lumínica?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et trobaràs cara a cara amb la teva exparella en un lloc públic. Alguna cosa es remourà en el teu interior i, després d'unes paraules cordials, se separaran novament els vostres camins.

Si estàs buscant ocupació i avui tens alguna entrevista de feina, lamentem comunicar-te Lleó que no seràs l'escollit. No et preocupis, una feina que encaixa perfectament amb tu està a punt de trobar-te.

Una anàlisi de sang revelarà que tens el colesterol alt. Elimina de la teva dieta el menjar ràpid i preparat,  i comença a cuinar els teus menjars amb aigua en comptes d'olis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Algunes veritats no són fàcils d'acceptar. Avui és probable que alguns errors que has comès, així com alguns comportaments inadequats que has tingut, vegin la llum. Necessites millorar la teva autoestima si ets solter. Malgrat els compliments que et llancen, no et sents atractiu.

L'angoixa pot aparèixer si estàs buscant feina, però no rebutgis proposicions per por de no estar a l'altura.

Els esports de contacte poden fer molt de bé en la teva condició física, independentment que siguis home o dona. La disciplina esportiva no entén de gèneres.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs en parella Balança, una bonica complicitat podria afavorir la teva vida amorosa. Adaptable i conciliador de naturalesa, et sentiràs molt inspirat avui. Venus, en bon aspecte del teu Sol, et farà encara més atractiu per a la teva parella.

Quant a la predicció econòmica per a avui, últim dia d'octubre, tant els diners que guanyes, com els que gastis tindran tendència al moviment i al creixement.

La teva salut serà bastant bona. Les petites malalties musculars que has patit tendeixen a alleujar-se. Mart influirà positivament en la teva ment, aclarint les teves idees.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets el foc personificat, Escorpí. La teva sensualitat arrasarà amb les teves pors i les teves limitacions. Vius una nit especial on el misteri dels teus ulls serà omplert per l'erotisme i el desig.

Mostraràs gran compromís en tot allò que facis i això suposarà premis i reconeixement. S'apropa un canvi que demanarà tots els recursos que tinguis disponibles. Serà una evolució favorable, si saps conduir-la amb criteri.

Comença el teu any astral prenent mesures per millorar el teu benestar.  El teu cos i la teva ment et demanen un canvi.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari els Astres prediuen un augment de les energies amoroses en la teva vida. Els que estigueu en parella segurament formalitzareu el compromís, anireu a viure junts o planificareu una cosa important plegats.

D'altra banda, aquesta espècie de caos per la qual et regeixes, no et dóna bona imatge a la feina. En matèria financera, estàs en període d'expansió.

Quant a la salut, només un petit dolor muscular, que desapareixerà al final del dia, podria espatllar la teva bona forma física. Emocionalment, voldràs esplaiar-te amb algú de confiança.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El teu cor pot accelerar-se en reconèixer una nova dimensió de la teva personalitat.  El misteri i les ganes de conèixer les teves zones més fosques, pot resultar molt excitant.

Els teus esforços seran valorats i tot el que has realitzat encara que no t'ho hagin sol·licitat, tindrà una paga extra o un altre tipus de reconeixement. Els teus assumptes materials passaran un dia sense ensurts.

L'esperança que sents respecte de la teva vida atorga salut i benestar al teu cos. Aprofita-ho per contagiar les persones del teu voltant.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs en parella, és probable que avui comparteixis amb aquesta persona tan important per a tu moments de connexió molt especials. La passió ha tornat a la vostra relació, si és que en algun moment s'havia refredat.

En l'àmbit professional, potser la teva falta d'entusiasme t'està passant factura. No només t'influeix a l'hora de fer les teves tasques, sinó que també et pot dur a cometre errors.

Si estàs sentint que ha arribat l'hora de cuidar-te, no hauries d'oblidar que  bàsicament implica alimentar-se bé i descansar prou.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una persona del teu passat que es va voler ficar en la teva relació, tornarà a aparèixer. És millor que la bloquegis dels teus contactes i xarxes socials o podria provocar una greu crisi de parella. Els solters també rebran notícies del seu ex. No caiguis en el parany! Simplement està avorrit.

Si treballes en un entorn on els processos tecnològics, informàtics i comunicatius són importants, veuràs que avui patiran algun error important.

El dia caòtic d'avui et farà tenir episodis d'ira per culpa de la impaciència. Calma't o pots acabar tenint un atac de nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari