L’horòscop diari del 31 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 31 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els sentiments es tornen més profunds, més exaltats i et compromets més gràcies a la noblesa del teu esperit. Els esforços del passat serviran als solters per poder collir fruits molt bells.

Si vas de compres, pots trobar senyals per adquirir tot el que necessites sense fer mal a la teva economia.

És el dia perfecte per buscar la novetat, per emprar el teu dinamisme espiritual per a sortir de la rutina i començar nous camins en la vida.  Aquests et permetran millorar la teva salut, allunyant-te de miratges i cants de sirenes.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Atura’t, reflexiona i dedica't a escoltar a la teva pròpia ànima. Si segueixes la teva brúixola del cor, mantindràs tot en ordre i evitaràs les possibles crisis amoroses que es poguessin detectar.

Et veuràs obligat durant un temps, de manera puntual, a dur un control exquisit dels teus comptes. Però serà per poc temps

No tornis a caure en antigues temptacions que perjudiquen la teva salut. Cal que controlis la teva afició als dolços.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La influència de la Lluna farà que el teu cor sigui com una roca. Ets incapaç d'expressar els teus sentiments amb claredat. Només penses en el teu benestar, oblidant-te de la resta

Totes les tasques que se t'havien resistit fins ara, aconseguiràs fer-les amb èxit. Rebràs fins i tot les felicitacions dels caps, que comencen a valorar-te molt més.

Tu estàs molt content amb el teu aspecte físic, així que descartes ara mateix passar pel quiròfan per fer-te retocs estètics. T’encanta que tots pensin que tens menys anys.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva timidesa estarà disparada i això no t'ajudarà l'hora de fer conquestes noves. Caldrà buscar dins de la teva essència la millor manera per a sortir de la teva crisàlide i demostrar-li al món com ets.

La teva forma d’afrontar una crisi podria ser particularment apreciada pels superiors. Hi haurà qui descobreixi en tu un potencial insospitat.

Canvia completament la teva psique. Cal que destrueixis els teus vells turments psicològics, aquests que t'impedeixen a vegades apreciar la bellesa del dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs sense parella, pot ser que tinguis diverses oportunitats durant aquesta nit. El teu magnetisme et converteix en una persona irresistible.

És imprescindible que vigilis els teus vincles en l'ambient laboral. Les teves respostes poden ser mal interpretades i generar un conflicte desmesurat. No mereixes problemes d'aquesta mena.

No oblidis que el teu benestar i bon funcionament del teu cos necessita almenys set hores de son. No hauries d’oblidar mai aquest costum.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor és una cosa que no pot faltar en la nostra vida. Quan no ho tenim, ho trobem a faltar, i quan està present en la nostra vida, sembla que ens sobra.

Després d'un temps en el qual has sabut administrar les teves finances, potser pots prendre't les coses amb més calma. Ha arribat l'hora d'invertir els teus estalvis i esperar a recollir els fruits.

Controla el que menges, sobretot quan ho fas fora de casa, on t'excedeixes amb les quantitats. No t'atabalaràs per les situacions més tenses.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És un bon moment per gaudir de temps lliure amb la teva parella el dia d'avui, o bé planificar una cosa especial per al cap de setmana. Busca moments íntims i fomenta el contacte físic, perquè això et serà de gran valor per enfortir el vostre vincle.

No tindràs complicacions econòmiques durant el dia d'avui, així que pots permetre't gastar moderadament en oci.

Físicament et sents bé, podràs dur a terme tot tipus d'activitats socials sense sentir-te especialment baix d'energies. No cedeixis davant la desídia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Dia complicat on podries trobar-te competint amb el teu estimat, amb la teva parella per temes complexos. Això pot ser perillós per la vostra relació, així que intenta anar amb compte perquè la set de victòria no disminueixi la tendresa.

 El teu personatge professional a vegades es dibuixa com rutinari i podria veure's sacsejat per una tempesta astral.

Estàs ple de vitalitat i no has de témer per cap dolor. No et prohibeixis fer res per por de lesions o caigudes. Sabràs omplir-te d'optimisme.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui divendres sentiràs que els teus millors sentiments surten de tu amb naturalitat. Els teus éssers estimats se sentiran reconfortats i voldran compartir amb tu moments agradables. Això es veurà reflectit especialment en la relació de parella.

Ets una persona responsable, per la qual cosa, no tindràs majors dificultats a l'hora de gestionar els teus ingressos.

Et sents bé, perquè el cansament ha passat a un segon pla i ara estàs més centrat a resoldre els secrets de la teva ment. Milers de pensaments passen pel teu cap a tota velocitat, estressant-se de valent.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No serà un dia qualsevol per a tu. Podries presenciar successos que no imaginaves i que formaran part de la teva realitat i de les teves més memorables històries.

No destines ni una mica d'energia a la feina, tot i que hauràs d’afrontar a moltes dificultats durant aquesta jornada.

Necessites descansar, Capricorn. Has estat tota la setmana amb molta adrenalina i dormint poc. Les situacions que has viscut han esgotat la teva vitalitat, avui queda't a casa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Comences el dia amb noves idees al teu cap respecte a la teva vida amorosa. Aquests últims dies has estat vivint moments incòmode que t'han fet replantejar-te les coses. Has pres una decisió que t’alleuja i et retorna la calma.

Gastaràs més del que et convé avui, tot i que acabes de recuperar-te d'un ensurt econòmic. És cert que ara mateix pots permetre-t'ho, però no hauries de convertir-ho en un costum.

Necessites descarregar aquest excés d'energia per no acumular-lo en el teu cos. Busca una activitat física intensa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una declaració d'amor et desxifrarà les certeses d'allò que tan sols era una intuïció o una sensació. Totes les teves formes i la teva sensibilitat seran acceptades d'una manera natural sense necessitat d'estar sol·licitant una comprensió especial.

Tens nombroses oportunitats que et duran a un nou nivell en l’àmbit laboral i des d'on pots impulsar la teva carrera sense pors.

La teva energia és òptima, no obstant això, abusar d'ella pot dur-te a l'esgotament i fins i tot a estats febrils que t'impedeixin continuar amb  les teves activitats del dia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari