L'horòscop diari del 31 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 31 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dia molt positiu per a projectes d'unió amorosa, per a formalitzar aquestes trobades romàntiques als quals encara no s'havia posat nom. També s'afavoreix les peticions de mà, l'aposta per un compromís durador.

La jornada et porta cap a la cerca de nous reptes i desafiaments, no et ve de gust que tot el que et succeeixi estigui ja marcat per una agenda laboral, familiar o del tipus que correspongui. Seràs molt ambiciós.

La teva salut estarà condicionada per la presència d'Urà en el teu cel, la qual cosa pot comportar una mica d'insomni, o un descans poc profund.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La rutina de la teva parella es presenta calmada i tranquil·litzadora? Això és sol en aparença, si treus la màscara idíl·lica fins al cant d'un ocell pot desbaratar els teus plans. Hi haurà reaccions impredictibles!

Amb la motivació i l'energia que t'han inspirat en aquest mes de juliol, al qual avui li dius adéu, obtindràs satisfaccions duradores en el camp del treball.

Mantingues relacions sexuals amb l'adequada protecció per a evitar les malalties venèries: fes-ho per tu, per la teva salut, i de pas, vetllaràs per la del teu company de llit.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Intentaràs fugir de qualsevol conflicte que sorgeixi en la relació. L'única cosa que desitges és tenir una jornada tranquil·la, sense sobresalts. No obstant això, la teva parella no es mostra tan partidària de solucionar els problemes.

Ja donaves per perdut uns diners que havies prestat a un amic fa temps. Ara ja no viuràs amb tantes dificultats i fins i tot podràs comprar-te un capritx.

En algun moment del dia notaràs com el teu cap s'acaba bloquejant, i és que suportes moltes tasques. No deixis que els pensaments negatius s'apoderin de tu durant aquest dia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Evita demanar consells sobre l'amor als teus amics o als teus familiars i fes cas a la teva intuïció; només ella et dirà que és el millor per al teu cor i per al teu ser. I mantingues la calma davant les provocacions que poguessis viure.

La teva visió dels diners probablement ha estat bastant pertorbada últimament, i el que apreciaves era un miratge i no la realitat; avui no obstant això tot canviarà.

Amb el planeta Urà incidint en l'àrea de la teva salut, aquest dia hauries de poder avançar en alguns aspectes del teu benestar que et tenen preocupat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Es destaquen avui els nadius del teu signe per bells i atractius. El teu semblant lluirà encantador i el teu cos mostrarà una sensualitat sense límits. És que l'energia renovada del Sol en el teu signe es nota, et fa brillar.

És un dia perfecte per a fer compres, les alineacions astrals mostren una bona disposició per a obtenir beneficis i aconseguir el que necessites a bon preu.

Un malestar a les cames pot estar marcant problemes de circulació i retorn venós. No deixis que això s'accentuï sense anar a un especialista.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et facis massa il·lusions amb ningú. Avui tenies prevista una cita amb una persona, però a última hora et deixarà plantat. Així demostra que no té interès a estar amb tu.

A vegades val la pena que gastis una mica de diners en certs serveis de perruqueria o estètica si així aconsegueixes sentir-te millor amb tu mateix. Valdrà la pena que inverteixis aquests diners.

Tens al davant una nit molt llarga, on quedaràs amb els teus amics. Procura menjar al migdia una cosa lleugera i dorm la migdiada per a recarregar energies.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El diàleg serà la resposta a aquests aspectes de la teva relació que et preocupen. El bo és que tant tu, com el teu ser estimat esteu disposats a dialogar. Després d'això, tot anirà com la seda, així que no tinguis por de fer el primer pas.

Les decisions que hagis pres respecte a la teva situació econòmica en dies anteriors, t'haurà portat a un lloc diferent.

Encara que la teva salut és bona, recorda que el teu cos no és una màquina, necessites cuidar-te diàriament. Busca inspiració a través de l'art en qualsevol de les seves formes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Imagina que el que has viscut fins ara en la teva vida amorosa fos una pel·lícula; perquè això d'avui serà una seqüela. I ja saps que es diu que segones parts mai van ser bones.

En el costat laboral els astres et conviden a treballar de valent, a demostrar que et mereixes tot el que tens i encara una mica més (o molt més!). Així, seràs dinàmic, emprenedor i a més tindràs sort.

Evita ambients carregats de contaminació: allunya't dels fums i de llocs amb molt de soroll (la contaminació acústica).

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Dia especialment favorable per a arreglar mals entesos i frecs amb la parella. El millor és recórrer al diàleg sincer i no dramatitzar. Obre el teu cor i expressa tot el que sentis respecte a aquesta situació que et preocupa.

Bon moment en la teva economia en línies generals. Tot allò que necessitis renovar o adquirir, podràs fer-ho en aquests dies, perquè comptes amb els ingressos regulars necessaris per a no haver de privar-te de res.

Bon moment pels Sagitari en qüestió de salut. El seu cos està responent bé en tots els aspectes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna es retira del teu signe oposat i allibera la tensió emocional que s'havia acumulat en la teva vida de parella. Les persones que t'envolten poden veure l'esforç que realitzes per a trobar comprensió en la teva vida familiar.

El destí atrau la teva vida tota classe de situacions estranyes perquè aprenguis a bregar amb l'imprevisible, perquè t'adaptis a descobrir el bo que s'oculta després d'una sorpresa.

Pot ajudar-te l'aroma de les flors que corresponen amb el teu signe: el gessamí, les violetes i els lligaboscs et portaran a un estat de calma interior i d'alegria pacífica molt notòria.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Se't presentarà una disjuntiva que hauràs d'aclarir si vols continuar mantenint la bona sintonia en la teva relació de parella. Estàs especialment demandant, i això pot portar conseqüències negatives per a la teva vida amorosa.

Pot ser que sorgeixi un contratemps econòmic amb el qual no comptaves, però res serà insalvable, perquè aconseguiràs resoldre la situació amb rapidesa.

Et sentiràs bé i et recuperaràs ràpidament de qualsevol malaltia que pogués presentar-se. Emocionalment serà un bon dia, perquè et sentiràs tranquil i de bon humor. Evita els aliments molt ensucrats i l'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs passant per un temps de solteria, tingues per assegurat que té un sentit en la teva vida. La veritat és que en aquests dies els astres mostren que si estàs en parella, podries acabar mimetitzat.

Ocorreran grans canvis en el teu entorn i et donarà d'aquesta forma molt per a pensar sobre la manera en la qual vols viure i guanyar el teu manteniment.

Vés amb compte amb córrer darrere d'acabar tots els teus assumptes més primerencs. Podries tenir algun tipus d'accident domèstic, que encara que lleu, molest.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari