L'horòscop diari del 31 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 31 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un estat d'ànim canviant t’envaeix i atreu el malestar en el teu cercle amorós. No hi ha necessitat de molestar-te per les seves reaccions, però allunyar-te del focus del problema no arreglarà la situació.

Els que estiguin desocupats, que no facin plans de viatges i concerts a tot luxe. El que tens estalviat desapareixerà; no siguis insensat.

Per fer esport sense sortir de casa tens a la teva disposició nombroses aplicacions en el teu telèfon mòbil que et guiaran en exercicis per a tota mena d'edats i condició física.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Anheles aquest dissabte gaudir d’una història una miqueta eixelebrada  que sigui un bàlsam per a la teva ànima. En les parelles, s'analitzarà el futur comú amb la precisió d'un cirurgià; aviat comprovaràs que la teva relació és més forta que mai.

Pensaràs massa plans per aquest cap de setmana, però que cars et semblaran la majoria d'ells! Recorda que tenir un pressupost limitat, no significa que hagis de quedar-te a casa.

Et sentiràs lleuger com l'aire, et mouràs amb facilitat i rapidesa si fes falta, i allunyaràs l'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

S'intensifica la teva necessitat de comunicar-te i de sentir la teva parella. Vols divertir-te, fer la vida dels altres més agradables i començar noves amistats i connexions de tota mena.

Les activitats que duus a terme estan en ordre, i notaràs com a la feina t'empenyen a fer les coses millor cada vegada. No vols baixar el nivell d'exigència ni d'excel·lència.

La teva força serà molt poderosa, gairebé semblarà no tenir límits. Estaràs fet un autèntic superheroi, sense necessitat de dur capa! A més, sabràs emprar-la amb destresa quan la situació ho requereixi.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La sort t'envaeix i et deixa avançar cap a les teves metes en l'amor. Podràs fer un pas més enllà i consolidar el que fins ara no tenia nom més que d'amistat.

Compta amb el teu potencial i la teva intuïció en l'àrea dels negocis. El teu pragmatisme a l'hora de presentar idees és una autèntica mina d'or. Guanyaràs molts diners ,si treballes amb vendes de les quals reps comissió.

Seràs molt receptiu a les activitats i esports que tinguin lloc dins de l'aigua, en solitari o en equip.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Es destaquen avui els nadius del teu signe per ser bells i atractius. El teu semblant lluirà encantador i el teu cos mostrarà una sensualitat sense límits. És que l'energia renovada del Sol en el teu signe es nota, et fa brillar.

És un dia magnífic per fer compres, les alineacions astrals mostren una bona disposició per a obtenir beneficis i aconseguir el que necessites a bon preu.

Un malestar a les cames pot estar marcat per problemes de circulació. No deixis que això s'accentuï i vés a un especialista.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest és un dia decisiu per a bé o per a mal: tot pot passar, ja que en el teu cel es creuen diversos planetes benvolents i altes que no. Prendràs les decisions correctes, només manca que tinguis el coratge d'aplicar-les.

Per evitar tensions innecessàries, has de revisar alguns punts que estan bloquejant sense motiu l'economia de la teva llar.

Malgrat que durant el cap de setmana se suposa que cal sortir i tenir un aire festiu, a tu et vindrà de gust més ficar-te dins de la teva closca i alimentar les emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança hauràs d'assumir les teves responsabilitats, si t'has compromès a fer alguna cosa, hauràs de complir-ho. No donis excuses ni tractis de justificar-te perquè això a la teva parella no li agradarà gens.

Avui els nascuts sota el signe de Balança tindran excel·lents oportunitats per avançar en les seves perspectives financeres.

Les coses haurien d'anar bastant bé per la teva salut durant el dia d'avui. Solament pren nota i no t’esforcis massa, així evitaràs esgotar-te. En cas contrari, això podria causar un efecte de bola de neu i les coses podrien anar realment malament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les teves prioritats en l'amor són bastant difuses. No saps quin és el teu objectiu en la vida ni aconsegueixes pensar qui et fa feliç i qui no, fins i tot et costarà definir què és per a tu l'amor.

Hauràs de demostrar la teva audàcia per manejar pressupostos, el teu do de comandament per guiar a la teva família en el que sigui més interessant per al bé comú.

Hi haurà una mica de malestar dins teu i et dedicaràs a analitzar què és el que ha pogut provocar-lo. Potser algun aliment en mal estat o que et causi al·lèrgia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Amb l'ajuda dels Astres Sagitari, aconseguiràs recuperar l'amor de la teva parella, no és que l'haguessis perdut, més aviat l'havies descuidat. Els nadius d'aquest signe hauran d'apel·lar a la seva part més sensible, si volen reconquerir a la seva parella.

És probable que algú del teu passat recent s'acosti a tu per a sol·licitar-te ajuda econòmica. No et neguis en rotund fins escoltar-lo.

Perquè la teva salut sigui òptima, Sagitari, no has d'oblidar que ets un ésser integral. També és important que dediquis temps als teus entreteniments, perquè aquests t'omplen d'energia positiva.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arriben excel·lents notícies. Tant si estàs en parella o si estàs solter, la vida els somriu als nadius de Capricorn. Tens grans motius per celebrar, una declaració d'amor t'aporta seguretat respecte dels teus sentiments.

Si estàs buscant un nou immoble per establir la llar, pots comptar amb els bons aspectes astrals perquè la cerca sigui promissòria.

Encara que et mostris fred i dur cap a l'exterior, la teva salut emocional és tan important com la física. És un bon moment per pensar a realitzar una teràpia psicològica.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters tindran l'oportunitat de divertir-se i desconnectar de la rutina i els problemes del dia a dia. Els nadius d'Aquari solters no tindran majors preocupacions durant tota la jornada més que planificar la seva agenda social.

Durant el dia d'avui, els nadius d'Aquari veuran com la sort és doble, ja que Júpiter, però també Venus estan situats en un òptim aspecte astrològic.

Avui els Astres t'aconsellen romandre atent a tot signe de cansament Aquari, perquè el que en principi pogués semblar no tenir importància podrà complicar-se.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna nova en el teu signe oposat et durà a renovar les esperances respecte de moltes qüestions d'índole afectiva.

Necessites passar per un moment de reflexió on puguis avaluar la teva vida material i professional. En cas contrari, estaràs en un camí que pot portar-te pèrdues i mals majors.

És un dia perfecte per recuperar forces, dedicar-te al teu cos, donar-te un bany d'immersió amb olis essencials de flors de lavanda o revetlla.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari