L'horòscop diari del 30 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 30 de setembre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La deessa Venus domina el teu cel, i gràcies al seu influx donaràs molta rellevància a l'amor, a tot el vinculat als llaços emocionals.

Els teus projectes més personals comencen a prendre forma, i fins i tot podries treure del fons de l'armari alguns dels somnis que tenies fa temps i dur-los a terme. Et falta valor per muntar el teu propi negoci?

Les relacions conflictives entre pares i fills t'afectaran molt i podrien manifestar-se de manera negativa en el teu benestar. Així que, per salut, evita el conflicte directe i fes un pas enrere sempre que sigui possible.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Vols canviar alguna cosa en la teva relació romàntica, encara que encara no saps el què. Això és bo perquè tens totes les cartes a la mà per a fer un canvi positiu.

El dia és ideal per iniciar una negociació, fins i tot amb aquesta persona amb la qual creies que mai faries acords de cap mena.

En la salut ets un mestre pels altres: sorgeixes com un Taure eixerit i vols compartir les teves qualitats i actius, i millor si es duu a terme en un ambient divertit.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Amb la teva parella hauràs de frenar una mica per no estavellar-te i provocar un accident. Com a solter, els astres destaquen un dia agradable en el pla sentimental, amb un humor divertit i encantador.

Es durà a terme una signatura molt important per al teu futur, perquè és un projecte que es prolongarà durant molt de temps.

Cuida més el teu fetge. Això diuen els astres a l'inici de la setmana. De no fer-ho, et sentiràs inusualment cansat, fins i tot si has tingut un dia poc actiu.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sabràs com trobar l'empenta que et fa falta per afrontar de les turbulències amoroses. No voldràs adorns afectius, només sentiments honestos.

El cel et convida a accelerar el ritme, si no vols fer hores de més en la teva empresa. Estàs bastant relaxat, i malgrat que compliràs amb els teus objectius, alguns estan fora dels terminis acordats.

Et vindrà de gust passar una bona estona mirant el cel estavellat acompanyat dels teus amics, perquè així et reconciliïs amb aquesta part de l'univers que et desagrada.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El millor per al teu cor serà reforçar el teu amor propi i donar-te un bany d'autoestima. Si t'estimes i somrius a la vida, arribaran els somriures i l'amor que tant desitges en la teva vida.

Hi ha moltes possibilitats de desenvolupament per als nadius del teu signe. No les malgastis per tossuderia o desconfiança.

Estàs disposat a començar un nou desafiament respecte de la teva salut i el teu cos. Si vols, pots modificar la teva forma física per mitjà d'exercici. No creguisen impossibles. Aixeca't i treballa en els teus objectius.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es preveu un clima dedicat al tancament del teu mes de setembre, Verge. La teva comunicació facilita la disputes i crees abismes en la teva vida amorosa. Malgrat això, irradies una energia poderosa i els teus moviments estan impregnats d'emocions ràpides.

Sents la necessitat d'acostar-te als qui poden treballar amb tu, i sabràs allunyar als qui només volen robar les teves idees o els teus beneficis.

En els mitjans de comunicació podràs llegir notícies sobre brots de malalties que et faran preocupar per la teva salut, però tu no tindràs res per amoïnar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius del signe que estiguin en parella, seran capaços de capgirar els esdeveniments negatius, fent que aquests treballin a favor seu. Una nova forma de viure la relació de parella s'obre pas per als Balança avui.

La teva economia està fora de perill, les teves finances estan sota control i pots invertir diners en allò que necessites sense pensar-ho dues vegades.

Finalment, seria recomanable que comencis una teràpia que t'ajudi a relaxar-te i connectar amb el teu cos. La reflexologia t'ajudarà a sentir-te més en sintonia amb tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Experimentes menys complicitat amb la teva mitjana taronja, però això no és dolent, ja que va acompanyada d'una major llibertat. Sabràs com millorar algunes condicions que et desagraden i cediràs en alguns assumptes en els quals vas ser molt estricte.

Fes el que vulguis per créixer en la teva professió. Podràs matricular-te en nous cursos que ampliïn les teves actituds, unir-te a un grup social de la teva professió o dedicar-te a l'ensenyament.

Serà difícil romandre inactiu avui. Necessitaràs temps per sortir a córrer o fer alguna activitat física intensa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop d'avui en l'amor porta coses noves per als Sagitari. És molt probable que se sentin atrets per noves persones, fins i tot si estan en parella. Els Astres han despertat la sensualitat dels nadius d'aquest signe.

La teva economia Sagitari serà bona avui, de fet, és molt probable que t'aprovin un crèdit que havies sol·licitat. Laboralment, hi haurà molts canvis. Les teves finances estan en bones mans.

Respecte a la teva salut, l'horòscop prediu que avui és molt possible que tinguis un problema ocular. No et toquis ni freguis amb les mans.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'alegria que irradies en aquesta jornada és contagiosa i atreu moltes persones al teu voltant. Avui tens la mostra clara la importància que té l'ànim en les relacions humanes.

És hora de treballar la idea del mèrit. Tu mereixes tot el bo encara que ningú t'ho faci notar. Pots desenvolupar millors competències cada dia i en el fons de la teva ànima, ho saps.

La teva salut està molt bé, et sents descansat. La vitalitat està sent beneïda pels astres i ho sabràs aprofitar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari  començaran una nova marxa. La seva forma d'entendre les relacions amoroses serà crucial a l'hora de trobar o no a la persona que estan buscant. No perdis l'esperança! L'amor arribarà aviat a la teva vida.

Avui dilluns Aquari, sembla que tots estiguin en contra teva a la feina. Aquesta sensació, encara que pots pensar que és el motiu del teu malestar, realment es deu al fet que no estàs en el lloc apropiat per a tu.

Finalment, recorda no ser massa estricte amb tu mateix, permet-te cometre errors però sense patir.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És un moment excel·lent per planejar un viatge en companyia d'un enamorat, Peixos. No permetis que un personatge maliciós et deixi amb les maletes preparades i sense embarcar.

Avui existeix una tendència a la dispersió, la desconcentració i l'equívoc per això hauries d'obrir els ulls més que mai per a evitar errors que t'endarrereixin o que perjudiquin els teus companys.

Els astres mostren una disminució del desig a causa de moviments en el cel. No hauria de preocupar-te, no durarà més d’un dia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari