L'horòscop diari del 30 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 30 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si entres en conflicte amb el teu cònjuge, els dos correu el risc de ficar-vos en malentesos que danyaran la vostra autoestima. El clima fa al solter una miqueta orgullós, i a vegades arrogant.

Les teves relacions empresarials sobresurten i seràs llest, si aprofites per  enfortir els vincles i refer aquells que són febles. És un dia brillant per projectar la teva bellesa.

Demana cita en algun centre perquè et facin una sessió de manicura, un massatge facial o si ets molt atrevit, un canvi radical d'imatge.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Al teu cap s'encén una llum, com si de sobte, les teves històries i els teus intercanvis amorosos fossin més senzills. Saps que la perfecció no existeix i  no perds el temps a buscar-la. La teva parella t'agrada tal com és, amb les seves coses bones i altres més discretes.

No té sentit dur a terme demà aquelles gestions que avui es poden fer d'una forma molt més senzilla, donant transparència a la teva gestió financera.

Et cridaran molt l'atenció els esports d'aventura, com l'escalada i l'espeleologia. No tinguis por a practicar-los.  

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sents certa tensió en els teus vincles amorosos. Per la teva part o per part de l'altra persona hi ha dilacions i poc compromís o sents que el temor es fa present en la relació. La vida et posarà entre l'espasa i la paret.

Hauràs de mostrar als teus afins que ets generós i que pots compartir el que tens. I potser, ets dels quals tenen menys del que demostres a la societat.

Et sents bé, gaudeixes de la vida i per això la teva salut es nodreix amb el teu bon humor i optimisme.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aprecies la bona voluntat que les persones que t'envolten, i per això, tu t'esforces a fer la vida dels altres una mica més senzilla. La teva generositat t'empeny a col·laborar més en la teva llar, sobretot, en tasques una mica complicades.

Els enfrontaments laborals són possibles avui, especialment entre personalitats fortes. Projectaràs ser més flexible que els altres, però anotaràs cada acció perquè no caiguin en l'oblit.

Neteja la teva farmaciola de medicaments que estan caducats i dona els que ja no utilitzes però que encara poden consumir-se.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella, et sentiràs amb ganes de fer-li un regal simplement pel fet de fer-la feliç. Els solters que estiguin enamorats han de saber que és el dia assenyalat per dir-li a aquesta persona que l’estimen.

La conjunció de Mercuri amb Venus influencia de manera positiva el mercat immobiliari. Serà una jornada moguda, on serà més fàcil vendre o comprar una propietat. També serà propícia per a qualsevol mena de negociacions.

No ha de fer-te vergonya acudir a un psicòleg. T'ajudarà a entendre i gestionar les emocions que t'estan sobrepassant.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sentiràs estable i estimat pels qui t'envolten  aquest dimecres. És un dia ideal per progressar en la teva vida social, sobretot  si estàs solter. Les activitats artístiques i culturals són particularment favorables per conèixer gent afí a tu.

Els més emprenedors avancen a poc a poc en el seu propi negoci, però veuràs com el públic comença a sol·licitar els teus serveis. Et sentiràs considerat.

Estàs en un bon període fèrtil, si és que estàs pensant ampliar la família. Si un naixement està per venir, tot anirà com la seda.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters tindran la possibilitat avui d'entaular conversa amb algú que més endavant significarà alguna cosa en les seves vides. Encara no està definit el paper d'aquesta persona, pot ser una amistat, o pot ser que es converteixi en alguna cosa més, però serà algú important per a tu.

En el terreny laboral Balança, sentiràs la pressió dels teus superiors immediats per acabar abans del que es preveu una tasca.

Si estaves esperant el resultat de proves mèdiques, aquest serà favorable. El teu organisme està lliure de malalties greus, per la qual cosa no t’has de preocupar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Una força subtil i misteriosa et farà  viure les teves relacions d'una manera màgica. Sents que l'amor és alguna cosa que ve d'una altra vida o que tens a les teves mans un tresor d'una altra galàxia.

Si estàs en una transacció comercial important, és moment d'actuar seguint la teva intuïció i amb la reserva que et caracteritza.

Un excés de sensibilitat pot alterar la teva salut física. És important que t'ocupis del present i del futur immediat i deixis enrere el passat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters de Sagitari, tindran avui una marcada tendència a caure en atraccions no correspostes o a relacionar-se amb persones de la qual no obtindran l'atenció que esperen. Pren atenció als detalls.

La predicció econòmica d'avui anuncia l'arribada de Júpiter, un planeta d'expansió, que portarà el creixement en tot el relacionat amb els diners.

Estàs en procés d’erradicar antigues creences negatives que t'impedien aconseguir la pau interna. Tot aquest treball de consciència que estàs realitzant t'està ajudant enormement a aconseguir el benestar que tant anheles.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Buscaràs l'equilibri en la teva relació, és un dia propici per  trobar un punt intermedi entre les parts en una discussió o conflicte. Si estàs solter avui no és un bon dia per a l'amor, Capricorn.

Assegura't que tot el que fas sigui legal i que en llegir la lletra petita del que adquireixis o compris estiguis conforme amb els acords que signatures o les condicions de la venda et resultin justes.

Avui és un dia perfecte per començar un tractament de bellesa, una rutina d'exercicis o una dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la predicció de l'horòscop per a l'amor parla de trobades interessants per als nadius d'Aquari. Es tracta de persones amb les quals compartiràs interessos afins i amb les quals compartir moltes coses d'ara endavant.

Referent a l'economia, és probable que sentis un impuls fort per perseguir objectius econòmics avui. Això en principi no és una cosa negativa, però vés amb compte de no caure en els paranys de l'ego i gastar més del que deuries.

La cura del cos sembla estar cobrant importància per a tu aquests dies. És una gran idea que miris pel teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'entendràs perfectament amb la teva parella en el terreny sexual. La fusió dels vostres cossos serà també una fusió de l'ànima. Si estàs solter, rebràs un missatge d'aquesta persona que vas conèixer aquest cap de setmana.

Si tens posada la teva casa a la venda i tens alguna visita concertada avui, segurament sigui qui adquireixi finalment el teu immoble. És el moment d'exigir un augment de sou o una millora de les teves condicions laborals.

Fa temps que vols quedar-te embarassada sense èxit. Fes-te una revisió mèdica per  comprovar que tot està bé i que simplement és una qüestió de temps.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari