L'horòscop diari del 30 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dissabte sembla capaç de portar-te, en el pla amorós, una mica de tranquil·litat, alguna cosa que realment necessitaves encara que no sabies com demanar-ho. Personificaràs l'eficiència econòmica en la seva màxima esplendor.

  

S'adquiriran bones competències professionals que aviat seran de màxima utilitat. Els més mandrosos voldran moure's, practicar esports, mantenir-se actius d'alguna manera.

  

I els qui ja estan habituats a les activitats físiques, voldran anar un pas més enllà i buscar noves portes que ompli el seu esperit d'adrenalina. Els esports extrems i d'aventura et fascinaran, i fins i tot et poden ajudar a eliminar certes pors.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor, no et tornis com el Quixot; no perdis el temps lluitant contra els molins de vent creient que són gegants, enemics.

  

Seràs completament efectiu per a tancar un acord financer (que se signarà la setmana pròxima). Treu a la palestra la teva concentració, perquè encara podries millorar les teves condicions una mica més.

  

La teva motivació per a millorar la teva salut energitzarà a tots els que t'envolten, i s'afavoreixen activitats en grup, com per exemple, un partit de futbol, o sortir tots junts a muntar amb bicicleta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les demandes d'altres persones o la intromissió d'aquells que consideres els teus enemics poden empènyer-te a viure escenes de tensió o discussions que t'exposin a sentiments que no vols en la teva vida.

  

Avui pots veure créixer el teu compte bancari gràcies a uns diners que no esperaves. La devolució d'uns diners prestats, un obsequi o simplement trobes diners que havies oblidat dins d'una jaqueta.

  

És un dia propici per a començar algunes rutines que t'ajudaran a obtenir més benestar físic i que alhora tenen beneficis d'índole estètic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El present entorn astral hauria de brindar-te un clima amorós i també familiar relativament tranquil. Si les teves ocupacions t'han mantingut allunyat dels teus éssers estimats, aquest cap de setmana serà el moment de renovar el diàleg.

  

El retrobament amb un vell conegut t'il·lumina el sector econòmic, i et fa pensar noves maneres de guanyar una mica més de diners, encara que sigui de manera complementària.

  

Si marxes de vacances, no dubtis a embarcar-te a destinacions llunyanes. Tindràs totes les oportunitats per a trobar la pau, i tornaràs amb un esperit francament renovat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Anteposaràs tot per a dedicar-te de ple a la teva família. Visitaràs al teu pare i germans per a oferir-los ajuda, li faràs un detall creatiu a la teva parella, i et bolcaràs amb els teus fills jugant amb ells i ajudant-los a estudiar.

  

Podries sofrir una estafa en l'àmbit econòmic. Un contracte o compra no sortirà com a esperes i, fins i tot, pots perdre molts diners. T'interessarà molt el món de l'ocultisme i tot el místic, perquè a vegades creus veure coses inexplicables.

  

Si fa dies que notes malestar general deixa de treure-li importància, podria tractar-se d'un virus o malaltia realment greu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És lògic que tinguis dubtes amb la teva relació de parella, l'altra persona cada vegada es mostra més distant i no saps què li està passant en realitat.

  

Després d'un temps de molts sacrificis ha arribat el moment de permetre's un capritx. Algú s'acostarà a tu amb intenció de sol·licitar-te uns diners, però com saps que costa molt guanyar-lo no li ho deixaràs.

  

Estàs disposat a perdre tots aquells quilos que et sobren. Per això et posaràs a dieta i sacarificaràs tots aquells aliments que t'estaven engreixant.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop Balança per a avui dissabte en l'amor et porta una sorpresa i un advertiment. La sorpresa vindrà de part d'algú a qui estimes, l'advertiment és per als més impulsius, perquè pot ser que siguin infidels.

  

Si gestiones els teus estalvis de manera adequada, tindràs els diners suficients per a recolzar-te en els teus projectes.

  

Quant a la salut dels nadius de Balança per a avui, la predicció els aconsella revisar certs aspectes de la seva salut que han decidit ignorar o deixar de costat. Emocionalment controla els teus canvis d'humor.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Prepara't per a un dissabte de passió. La lluna toca el teu planeta regent, Plutó, i et veuràs atrapat en un joc sensual d'espionatge i erotisme.

  

El sol il·lumina el teu camí respecte dels assumptes professionals i el seu trànsit per la casa dels diners enforteix les teves capacitats i et dota d'un equilibri en les teves eleccions.

  

Trobaràs entusiasme a aprendre nous conceptes per a la cura de la teva salut. Podria tractar-se d'una trobada amb un metge naturista o higienista que et portarà a descobrir moltes virtuts que s'amaguen en els aliments.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Astres avui Sagitari mostren que has sabut trobar el camí que et marca el teu cor. Ara valores el que realment importa i saps relacionar-te des d'una situació més allunyada i sana.

  

Les teves finances estan perfectament gestionades. En certes ocasions et deixes portar pels teus impulsos i gastes més del compte, però per sort, ets una persona que sap posar-se límits i això et salva de situacions de mancança.

  

Avui l'horòscop prediu per als nadius de Sagitari que la seva salut podria veure's en perill si continuen cometent excessos que no deuen.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui sentiràs les teves emocions de manera tan profunda que et serà difícil controlar la manera de reaccionar enfront dels estímuls que rebis per part dels teus éssers estimats.

  

Si et dediques a l'art o als negocis vinculats amb la bellesa o la moda tens excel·lents perspectives per davant. Et sentiràs molt generós i voldràs compartir amb tots la teva abundància.

  

La teva salut física és bona. Intenta dissipar els núvols del teu món mental per a gaudir del dia. Fer exercici a l'aire lliure t'ajudarà a centrar la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que estiguin solters, hauran de treballar més la seva part emocional avui. La seva falta de flexibilitat a l'hora de relacionar-se o acceptar les diferències de les altres persones els està dificultant l'arribada de l'amor a les seves vides.

  

La predicció en l'aspecte econòmic és bona, perquè comptes amb els ingressos i recursos que necessites avui dia.

  

Avui Aquari el teu cos es continuarà sentint amb molta energia. Canalitza tota aquesta vitalitat de manera constructiva, evita els excessos i gaudeix de l'energia física de què disposes avui per a acabar coses pendents.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves necessitats afectives són igual d'importants que les de la teva parella i li ho faràs saber. Però compte com maneges la conversa, no intentis imposar les teves condicions però tampoc et deixis acoquinar si la teva parella et titlla d'exagerat. El solter podria caure en braços d'una relació tòxica.

  

És millor que avui no comencis res nou o que necessiti molta atenció, ja que hauràs de revisar-ho novament.

  

La teva pell estarà molt sensible. Així que, cuidat si et dones un cop, ja que el blau no marxarà fins dins de diversos dies.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari