L’horòscop diari del 30 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 30 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No et culpis de totes les coses que no surten bé al teu voltant, perquè no ets un ésser omnipotent capaç de controlar-lo tot. Has de tenir clar que tens dret a gaudir dels petits plaers que la vida t'ofereix, ja que per a això estem en aquest món.

Serà un bon moment per encetar novament aquell projecte que va sortir malament i que et va causar certa frustració.

Procura que el teu menú d'avui tingui peixos grassos, olis vegetals, cereals integrals, fruites i verdures. És la millor alimentació que pots fer.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'agitació que regna al teu voltant, sobretot en l'àrea de l'amor, et deixa poc temps per expressar-te. Com si volguessin fer-te callar i minimitzar els teus desitjos.

Les teves obligacions més rutinàries contradiran les teves aspiracions professionals. Viuràs moments aclaparadors, on arribaràs a sentir que carregues el pes del món sobre les teves espatlles, però tu no ets el déu Atles per a suportar-ho.

Recorda que la meditació redueix l'estrès i l'ansietat d'una manera increïblement efectiva. Només necessitaràs roba còmoda, treure’t les sabates i buidar la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Feia temps que no gaudies tant d'una relació de parella. Possiblement has aconseguit apartar de la teva vida tots aquells obstacles que t'impedien ser totalment feliç .

Administraràs el millor possible les finances de la llar. Controlaràs cada moneda que surti de la butxaca, ja que saps que és l'única manera d'estalviar i de no entrar en números vermells.

Et sents amb una salut de ferro, només trastocada per alguna al·lèrgia o refredat. És un bon dia per posar a prova el teu costat més salvatge i fer algun esport de risc.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et beneficiaràs de les bones energies constructives  que disparen els teus desitjos amorosos. No et resisteixis a gaudir d’una vida sentimental, el cosmos et donarà avui el que et mereixes, un lloc de privilegi.

Molts aconseguireu que els vostres estalvis creixin sense que ningú ho noti. El resultat serà inesperat! Això sí, mantingues amagada la teva fórmula màgica.

L'esport és salut i benestar, no només estètica. Les activitats físiques mantenen la línia, fomenten la longevitat i ajuden a prevenir la deterioració de la funció immunològica.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No deixis que aquestes persones que han intentat acabar amb la teva relació tinguin cap influència sobre el que opines o sents. No els ataquis, més aviat, troba la forma que res penetri en el teu camp energètic.

Les teves aspiracions professionals moltes vegades no es veuen satisfetes. Això passa perquè et distreus amb nimietats de la vida social i l'entorn humà en el qual et desenvolupes.

Els astres mostren favorables aspectes per curar malalties respiratòries i per la cicatrització de teixits.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'adonaràs que sents una cosa especial per una persona del teu entorn. Faràs tot el possible per conèixer-la més a fons, per no equivocar-te amb una relació.

Necessites fer un gir radical en la teva carrera professional, no et trobes còmode a la feina i buscaràs una sortida amistosa. Tens previst començar una carrera com a autònom.

Puntualment, va bé teu que posis al límit el teu cos, però sempre que no posis en risc la teva salut. Certes tasques les fas per la pressió de l'entorn.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En aquests moments de sensibilitat que estàs vivint, comptaràs amb el suport dels teus éssers estimats i amics més pròxims. Ells et coneixen millor que ningú, així què, serà en la seva companyia com aprendràs a estimar-te i acceptar-te.

Econòmicament, els astres et guien per prendre decisions pràctiques i evitar les complicacions. Tindràs la suficient perseverança per augmentar els teus ingressos quan et faci falta, de moment, segueix el teu instint.

El teu cos no et donarà problemes durant aquests últims dies del mes. Però recorda que has de vigilar la teva salut mental.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui no és el millor dia de la setmana per a l'amor d'Escorpí, perquè estaràs insatisfet amb tu mateix i tot et molestarà. Et plantejaràs si distanciar-te de la teva vida quotidiana, t'ajudarà a relativitzar, a arreglar-te amb el món i tenir una visió més positiva.

Aquest és un bon moment per estalviar diners, encara que desitgis invertir. Necessitaràs treballar la teva paciència i trobar el costat positiu de les situacions, buscant més temps per a tu.

La teva feina pot dur-te a un estil de vida sedentari que afavoreix problemes de salut com l'obesitat o el mal d'esquena.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si no tens parella, avui et beneficiaràs de l'entrada del déu de l'amor al teu signe. Aquestes alineacions planetàries t'ajudaran a trobar a la persona adequada. Viuràs moments de molta passió i aventura.

La teva clara orientació cap a les teves metes professionals i la teva inclinació pels processos creatius farà un gir a la teva economia i a la teva vida laboral.

El teu cos t'està demanant experimentar amb nous aliments, no obstant això, no has de fer-ho de forma impulsiva. Deixa de banda l'autocrítica i aprèn a tenir paciència amb tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quanta passió i quina emotivitat ets capaç de sentir, quan et toquen les fibres de l'ànima amb subtilesa, Capricorn. No deixis passar aquesta oportunitat que has esperat tant temps. No importa que comentin ni tampoc les vostres diferències, l'amor no té fronteres.

Molts dels teus projectes abandonats poden ressorgir avui, ja que l'energia astral et donarà un nou to i visió més ampla. No descartis reunir-te amb amics amb els quals tens objectius similars.

Podries patir problemes de columna o articulacions. Avui és un dia perfecte per prendre contacte amb noves tècniques de curació.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Recorda que una relació de parella té coses bones i no tan bones, que cal cedir en algunes coses i guanyar en unes altres. No has d’esperar només els aspectes positius de les relacions, perquè això a més d'egoista, és també una actitud poc madura.

Si saps dirigir-te amb claredat mental i tenint clar el que vols, aviat veuràs com la teva vida professional no només serà una important font d'ingressos, sinó també d'alegries i satisfacció personal.

Continua cuidant el teu cos com fins ara i continua vigilant els aliments que ingereixes. Així evitaràs greus problemes de salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sense la teva sensibilitat tot seria fosc,  avui es veurà realçat el teu protagonisme. No sabràs de quina manera ha succeït, però retorna a tu tota l'energia que has posat per ser estimat i per fer que el teu afecte sigui reconegut.

Si vius un desajust entre sortides i ingressos de diners del teu compte, hauries de mirar on van a parar i de quina quantitat es tracta el desequilibri.

Començaràs a exercitar la teva voluntat per dominar certs hàbits negatius que afecten la teva salut i perjudiquen la teva autoestima.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari