L'horòscop diari del 30 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 30 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dins de les parelles, el rol que tens notaràs que et ve gran, que no està escrit realment per a tu. Els solters podrien patir un amor a primera vista, però tan ràpid com arribi marxarà.

Complir la llei és també una bona forma de mantenir els teus estalvis en els teus comptes bancaris; evita ser multat per imprudències de qualsevol mena.

Els tons blaus transmeten pau i tranquil·litat, i t'ajudarà a agafar el son fins i tot; si optes en concret per la tonalitat turquesa, a més, es dissiparà la sensació de solitud.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor, la Lluna no deixarà de ressaltar el clima dels cors, i així, aquest planeta farà realitat que es produeixin algunes aventures o noves trobades plenes de simpaties i passions sense igual.

Et farà falta una bona cura d'humilitat en el treball, que algú et posi en el teu lloc perquè aprenguis dels teus propis errors. Si tens gent a càrrec teu, procura no pecar de tirà i divideix les tasques amb justícia.

Els nadius que practiquin esports aquàtics seran els que més notin l'efecte dels astres en el seu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva parella apareix i desapareix de la teva vida amb massa facilitat. És alguna cosa que no t'agrada res, sobretot perquè busques una relació més estable, que tu puguis gestionar.

Tens una mica de diners estalviats? Necessitaràs recórrer a ell per a afrontar un imprevist que sorgirà. Et lamentaràs per això, però no li donis més importància, és una cosa normal que li passa a totes les persones.

Estàs conscienciat sobre la necessitat de cuidar-se. Amb una mica de força de voluntat aconseguiràs tot allò que et proposis. Oblida't dels dolços un temps.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tracta de no empènyer a la teva parella cap a activitats o punts de vista que no li interessen, mantingues un respecte cap a la seva opinió i els seus gustos. Com a solter et vindrà de gust ser discret en les teves maniobres d'amor, perquè ningú ha d'assabentar-se amb qui entres o surts.

En temes de treball i diners algú amb menys experiència però amb les idees molt clares et podrà desafiar si vas de sobrat.

L'estrès en el qual estàs embolicat (i en part perquè tu vols) està afectant la teva memòria; fes una parada en sec i posa el teu cap en ordre.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els que es trobin solters han d'obrir els ulls, ja que algú atractiu i molt compatible està per arribar. Has pensat que el que tens pot ser cada dia més gràcies al teu esforç?

Moltes vegades penses que no arribes a res, que els teus esforços no es veuen recompensats, però si fas un balanç de la teva vida en l'últim any, podràs reconèixer el molt que has prosperat.

La tendència d'aquest dia és expressar-te de manera una mica agressiva i acalorar el teu ànim de tal forma que et sentis després molt mal física i mentalment.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Vols gaudir de l'amor sense preocupar-te del que diguin els altres. Com a parella has d'implicar-te molt més en la relació. Als solters d'aquest signe els sorgiran molts pretendents.

Rebràs una llum que t'obrirà els ulls i d'aquesta manera el negoci que tenies previst posar en marxa el deixaràs de costat perquè no et convé.

Et sents malament per certes coses, com menjar trossos de xocolata o quedar-te en el sofà descansant. No et prenguis la vida tan de debò i gaudeix dels petits plaers.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Probablement pots arribar a un acord amb la teva parella sobre determinats aspectes de la relació que us està causant estrès. Un acostament genuí on tots dos exposeu el vostre punt de vista serà la resposta.

Avui et proposaran participar en un negoci familiar en creixement. Hauràs de sospesar tots els motius per a acceptar o rebutjar l'oferta perquè suposa un canvi important en la teva vida professional i personal.

És possible que una contractura muscular ocasionada per l'excés de treball et molesti durant tota la jornada. Dedica temps a nodrir la teva part més espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Una discussió amb la teva parella a temps pot ser la cosa més terapèutica de l'univers, gairebé tant com unes vacances a la vora del mar; vés amb compte, no obstant això, amb no colpejar l'ego.

En el treball, el teu lema essencial hauria de ser fer tot amb ordre i amb mètode, donant a cada cosa la importància que es mereix, ni més ni menys. La transparència, a més, serà molt valorada.

Posa molta atenció si has de treballar en el muntatge o en la reparació d'articles elèctrics, no voldràs emportar-te un esglai en provar-los!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

No et deixis portar pel teu caràcter agressiu i tracta de reaccionar de la forma més assertiva possible davant aquesta situació que se t'ha plantejat amb la teva parella. Tot sortirà bé si saps controlar les teves pors i confies en el vincle que us uneix.

Professionalment, l'esforç i el treball dur seran els protagonistes de la jornada.

Continuaràs gaudint de bona salut, no hi haurà cap malaltia específica que pugui preocupar-te. Aprofita aquest bon moment físic per a prendre't de debò el teu menú diari. D'altra banda, et sentiràs una cosa irascible avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les teves reaccions emocionals es fan notar. Fins i tot estaràs mostrant un costat capritxós que desitja que tot es faci a la teva manera i no permet expressar-se a l'altre.

És un dia molt esperançador! T'esperen bones converses o negociacions sobre els teus ingressos i sembla que rebràs el que mereixes, Capricorn. No obstant això hauràs d'alliberar els teus passos d'alguns esculls que es presenten en el camí.

Mai has de rendir-te. Pots sortir de cada problema més enfortit i dotat d'un nou aprenentatge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No has de témer-li a la confusió amorosa, a pesar que pot haver-hi petites disputes amb la teva parella avui respecte a les trivialitats de cada dia. Al final del dia, no obstant això, les coses començaran a millorar.

Dia poc favorable per a les teves perspectives financeres. La majoria dels Aquari haurà de lluitar bastant per a intentar aconseguir una part dels objectius planificats.

Si pateixes algun trastorn crònic, com el reumatisme i les malalties digestives, experimentaràs un alleujament considerable. Hi ha raons suficients per a no preocupar-se massa. Et sentiràs molt bé d'ànims avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si véns de viure dies de malentesos i discussions o potser pitjor encara, un silenci de mort que corroeix el teu benestar emocional avui els planetes es posicionen d'una manera molt beneficiosa.

Es veuen en el teu horitzó ascensos, beneficis, premis, ajudes, beques o altres situacions similars. Els nadius que tinguin necessitat d'una ocupació poden comptar amb notícies aquesta setmana.

Et trobes en un òptim estat de salut iharmonia que pots transmetre a les persones amb les quals passades el dia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari