L'horòscop diari del 30 de gener de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de ser més coherent en assumptes d'amor i no exigir-li a la persona que estimes allò que tu mateix no ets capaç de donar. Fes un examen de consciència i analitza quant fa que no il·lumines el seu dia amb una sorpresa o algun petit regal.

Tems ser una persona que gasti per sobre de les seves possibilitats. Els diners et cremen a les mans, i més si és efectiu.

Sigues més moderat amb el consum de productes ensucrats. Ajuden a agafar pes i a més afavoreix l'aparició de càries.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents molt bé en la teva pell i quan passes per davant d'un mirall no pots evitar parar a mirar-te. A vegades no sabràs si qui et somriu ho fa per cortesia o perquè sent un interès romàntic per tu.

Estàs molt segur dels teus moviments i no deixes que ningú et desestabilitzi, ni tan sols el clàssic company de feina que sempre virtut et treu de les teves caselles. Alguns descobriran un important forat en la seva economia.

Els qui estiguin a dieta comprovaran com la bàscula dóna una xifra més baixa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia perfecte per quedar amb amics, ajuntar-se en el club a realitzar un esport o simplement a conversar en un bar. Aquells nadius que van començar fa poc amb un romanç coneixeran un costat de la personalitat de la seva nova parella que potser no els agrada gaire.

Existeixen aspectes molt favorables per a tu referits a la teva professió i la teva labor quotidiana.

Els astres mostren una marcada tendència a deixar caure hàbits que en veritat eren molt bons per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La deessa Venus influeix en l'àrea dels teus amors d'aquest dijous i aconseguiràs prémer la tecla adequada per millorar la convivència.

Saps guardar-te l'esquena en l'àrea laboral. Hi ha persones envejoses i amb males arts disposades a trepitjar el teu cap amb la condició de sobresortir una mica més. No deixaràs que ningú et faci mal.

Tens problemes per dormir i poden anar vinculats a certa dependència al telèfon mòbil i sobretot a les xarxes socials.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si sents que has fet coses malament en el passat de les quals hagis de disculpar-te amb algun ésser estimat, fes-ho. Obre't i allibera’t d’aquesta càrrega. Demanar perdó és un dels actes més valents i nobles que existeixen.

Si la teva professió està relacionada amb la informàtica, ho tindràs fàcil per trobar ocupació o noves fonts d'ingrés. En les teves inversions, et centraràs ràpidament en les quals més t'interessin i a partir d'aquí triaràs.

Estàs controlant si obtens el ferro necessari? Recorda incloure en la teva dieta les cloïsses, musclos, llenties, espinacs, festucs i l'espirulina. Així previndràs l'anèmia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva actitud amorosa es dibuixa com molt optimista i la persona amb la qual estàs escrivint la teva història d'amor t'ho agrairà de tot cor. Es palpa confiança i respecte a parts iguals en tot el que realitzeu junts.

Sabràs com trobar noves inquietuds i metes per lluitar-les cada matí. Et trobes en un bon moment per construir nous pilars en els quals erigir la teva economia i la teva feina.

Si sents molèsties i picors serà a conseqüència de l'estrès. Comença a planejar el cap de setmana amb activitats que trenquin amb la rutina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, és probable que estiguis passant per un mal moment. Et convé dilucidar si les diferències entre la teva parella i tu són irreconciliables, o per contra, podeu arribar a un punt de trobada.

Respecte a la teva economia, la predicció dels Astres no és molt millor que en la teva vida amorosa. No és que estiguis en la ruïna, però tampoc es preveuen ingressos extres o èxits monetaris a curt termini.

Per a la salut, la predicció de l'Horòscop pronostica que no hi haurà res greu pel que hagis de preocupar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu afecte i la comunicació amb els teus éssers estimats tindran un increment per altre beneficiós que atraurà solucions a conflictes de temps passats. Alguns nadius estaran reparant situacions que aparentaven no tenir solució.

Si senties que la teva feina es trobava estancada en el seu desenvolupament aquest pot ser un dia magnífic per a tu, Escorpí.

És possible que pateixis de certes molèsties d'origen emocional. Busca l’ajuda d’un professional.  

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El pronòstic per a l'amor avui dijous Sagitari diu que començaràs a adonar-te d'una resposta positiva per part de les persones que t'envolten. Notaràs com els altres et busquen per passar temps amb tu.

En relació amb les teves finances la predicció dels Astres per a avui augura alguns problemes amb socis o persones a les quals comparteixes un negoci.

Respecte a la teva salut, la predicció per a avui diu que, malgrat estar convalescent per un refredat o algun tipus de problema respiratori, l'esport t'ajudarà a suportar l'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El normal és que et costi mostrar els teus sentiments i la teva aparença freda i distant pot afectar aquelles persones que estan començant a relacionar-se amb tu.

La vida domèstica potser ha drenat part de la teva energia i encara que vulguis respondre millor al treball durant la tarda estaràs vivint una influència més apagada de la teva voluntat.

Avui començaràs el dia amb molta energia que anirà decaient amb el transcurs de la jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor Aquari diu que, si estàs planificant canvis en la teva llar, necessitaràs demanar ajuda. D'altra banda, et sorprendrà veure quants bons amics estan disposats a col·laborar.

En l'econòmic, l'horòscop prediu que la teva actitud serà fonamental per aconseguir fer bons negocis. Si vas amb un somriure i actitud optimista, totes les portes se t'obriran de bat a bat.

En relació amb la teva salut, la predicció per a avui dijous t'alerta d'una possible complicació relacionada amb una de les teves oïdes.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs solter pot ser que vagis a la conquesta d'algú que potser no t'acaba d'agradar, però té molts diners. Sí, avui seràs un 'caçafortunes'.

A la feina tindràs desavinences amb alguns companys. Això farà que la resta de la jornada laboral estiguis amb la mala cara. Les teves accions respecte als diners seran impulsives. Això pot dur-te a cometre alguna bogeria de la qual et penedeixis més endavant.

Seria bo que sabessis quines malalties han tingut des dels teus besavis fins tu. Així pots estar alerta sobre senyals concrets que t'enviï el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí