L'horòscop diari del 30 de desembre

language-es language-en
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et trobes en un dia amb una forta pressió còsmica. Hi ha qüestions i decisions importants que has de prendre en els assumptes del cor, però sabràs què és el que més feliç et fa i així actuaràs en conseqüència.

Es preveu un dia sense grans aventures en l'àmbit financer. A conseqüència d'això, no aconseguiràs que t'abonin aquest deute pendent que té amb tu un amic, uns amics o familiars.

Si tens temps, fes que la teva casa llueixi neta i polida, especialment en la zona bany, on floreixen fàcilment els bacteris.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La serp està molt prop de tu, temptant-te a ser-li infidel a la teva parella. Alguns flirtejaran amb un company de feina, uns altres utilitzaran les aplicacions del mòbil per a veure què hi ha més enllà de la seva llar.

Has perdut una mica de la teva supèrbia, i obtens un benefici per això en matèries de treball. Escoltes més a aquell que sap, parles menys i penses més les coses abans d'actuar. Vas pel millor dels camins.

Podries patir alguna caiguda, sense importància, en un graó. Obrir els ulls de bat a bat serà el teu millor escut per protegir-te.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El destí et posarà entre l'espasa i la paret i hauràs d'assumir que compartir la teva vida i els teus béns amb uns altres pot ser el que necessites per al teu creixement i felicitat.

Les lliçons que has hagut de viure els últims temps han canviat la teva manera d'actuar enfront dels teus assumptes financers. Aconseguir cobrir totes les teves despeses abans d'acabar l'any és un desafiament que et brindarà molta alegria.

La teva vitalitat serà reforçada pel desig de viure i l'optimisme que resulta de saber que arribes al final de l'any amb la teva vida en ordre.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves ambicions amoroses semblen estar fora de tota lògica. Has confós les històries romàntiques que veus amb el cinema amb la realitat.

En el nivell material, la situació gira a favor teu. Gaudiràs d'un benefici atractiu per aconseguir un bon pessic de diners. Si la perspectiva d'un canvi de vida t'atreu i et motiva, avanci, únicament has de començar!

És un bon dia per establir un projecte de salut que impliqui a tota la teva llar: a la teva parella, als teus fills, l'avi si és que viu amb vosaltres.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Abraçar a la teva parella i sentir la calor i frec de la seva pell és tot el que necessites avui per ser feliç. El clima social tibant farà que pensis si on resideixes és el millor lloc perquè els teus fills creixin en plenitud.

A la feina, no hi haurà qui t'aguanti. Ordenaràs i parlaràs en un to despectiu que pot ofendre als teus companys o empleats.Bon dia per a intentar vendre un immoble.

Havent dinat, Morfeu et farà una visita i hauràs de fer una migdiada per poder seguir en peus la resta de la tarda.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És un bon dia per als nadiu que desitgen avançar en la seva situació matrimonial. El teu amor està pels núvols, estimes molt i apassionadament, i l'objecte del teu amor estarà encantat amb totes les teves atencions.

Presta més atenció en el teu lloc de treball, perquè per deixadesa comets una sèrie d'errors que s'encadenen un darrere l'altre. Si no canvies l'actitud, podries rebre una amonestació.

Per a una dieta saludable no has de cedir davant productes molt cars. Inclou en el teu menú proteïnes d'origen vegetal, que podràs trobar en llegums com els cigrons i llenties.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Astres prediuen per a l'amor que tot allò que facis et portarà grans beneficis, sobretot si ho fas amb el cor. Segurament rebràs alguna cosa que no esperaves per part d'un éssser estimat.

La teva economia Balança continuarà sent equilibrada, no obstant això, és molt probable que t'ofereixin un negoci, que a la llarga podria ser-te beneficiós.

En relació amb la salut, et convindria recordar que la dieta que més afavoreix al teu organisme, ha de contenir molta aigua i tota mena de sucs i verdures.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia magnífic per a tu si vols declarar el teu amor o proposar matrimoni a la teva persona estimada. Els projectes de creixement de la parella que es plantegin avui seran beneïts pels astres. No s'albiren més que moviments positius per als nadius d'Escorpí.

Escorpí tot el relatiu a converses, moviments, viatges i declaracions tindrà resultats fantàstics. L'any sembla acabar amb una energia suau i benèfica per a tu.

Si estàs per iniciar un viatge, confia que tot sortirà perfecte. Molt del teu benestar depèn d'un canvi en els teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop per als Sagitari prediu els ànims necessaris per dur a terme aquests canvis que volen introduir en les seves relacions. Potser va arribar el moment de viure noves experiències.

Econòmicament, pot ser que hi hagi algun imprevist que t'enxampi per sorpresa. Això no té per què perjudicar greument les teves finances, si actues amb decisió i celeritat.

Respecte a la predicció per a la teva salut, et continuaràs sentint bé, per la qual cosa és el moment perfecte per canviar certes coses que volies canviar fa temps i has anat deixant per falta de temps o motivació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia afable en el qual refereix als assumptes del cor. Coneixeràs el valor del veritable amor incondicional.

Hi ha excel·lents notícies per als nadius de Capricorn entorn dels diners. La relació entre la Lluna en la teva zona de les possessions i Mart donen un impuls als teus projectes i et premien per la teva paciència i constància.

Si has tingut conductes que posen en risc el teu benestar general, és hora de rectificar. Aviat serà cap d'any i voldràs gaudir-lo en gran. Limita la teva gola.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters segurament experimentin com un amor afortunat i feliç arriba a les seves vides i flueix de manera natural. Només has de deixar-te portar.

La predicció per a les teves finances Aquari, augura un dia on t'enfocaràs a prioritzar i posar ordre, sobretot en relació amb les teves despeses diàries. Decidir què és necessari i què no, t'evitarà molts problemes.

En relació amb la teva salut, l'Horòscop prediu canvis. La teva propensió a patir problemes d'estómac, et portaran a prendre decisions bastant radicals, però encertades.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs que vals molt més que la teva parella i el teu romanticisme característic estarà al nivell del terra El solter tindrà una falsa autoestima i mirarà a la resta de persones amb superioritat.

En la teva comunitat o en la teva feina, no sabràs cooperar amb els altres. La teva frase del dia serà: «si vols una cosa ben feta, tu mateix has de fer-ho». Mercuri amb Urà i Quiró, t'aportaran guspires d'idees brillants.

Parles sobre un assumpte amb el qual no et sents còmode. Un problema no resolt. Una ferida emocional que no acaba de cicatritzar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí