La predicció del Zodíac del 30 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 30 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La gelosia serà motiu de diverses discussions al llarg d'aquest dimarts. Quina manera tan desagradable d'acabar el mes!

Rebràs una felicitació per haver dut a terme alguns projectes que no eren fàcils, encara que tu a vegades aconsegueixes que sembli que sí. Llàstima que no vingui acompanyada d'una prima o una pujada de salari!

Moment idoni per provar esports de risc com el salt de pont, que és perfecte per deixar anar l'adrenalina acumulada, o volar en parapent com si fossis un ocell.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El déu de la guerra, Mart, influirà en el teu dia. No fa falta dir-ho: buscaràs tenir èxit en les teves batalles d'amor, gairebé per qualsevol mitjà. A l'hora de tenir cites, Plutó pot causar retards imprevistos que no et senten del tot bé.

Prepara't per a un gran esdeveniment, una reunió important en la qual, si tot surt bé, podria fer-te guanyar uns diners importants.

Intenta apreciar la situació de la teva salut com un privilegi. Interpreta que és la compensació per possibles contratemps en altres àrees de la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Atreveix-te a parlar amb la persona que tant t'agrada. Si no ho fas ara, corres el risc que algú s'avanci. No pots deixar-te influir pel que diguin els altres.

Davant qualsevol dubte a la feina, no tinguis por a preguntar. Vés amb compte amb el pagament de certs impostos, ja que si ho fas fora de termini, et multaran.

Estàs participant en bastants esdeveniments socials i això et fa menjar moltes vegades fora de casa. Possiblement sents com guanyes uns quilos de més que et costarà perdre.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Fins a tres planetes incideixen en el cel del teu amor, i hi ha una mala notícia: probablement, els romanços que comencin avui no duraran gaire

Si estàs pensant a adquirir un nou telèfon, no et deixis encegar per les marques; tria una opció econòmica i efectiva.

Busca fer turisme de salut, potser un cap de setmana en un balneari d'aigües termals o en hotels que tinguin circuits aquàtics amb massatges i banys d'aigua freda i calenta que reactivin la teva circulació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Encén el teu foc, Leo i sigues l'amant afectuós que habita en tu. Vibra l'alegria d'estar enamorat. No importa tant la condició en la qual et trobes com el que estàs sentint. La resta són qüestions de formalitat i del que et demana la societat.

Refermar-te en les teves condicions creatives per treballar, et facilitarà molt la jornada. Si necessites conèixer detalls sobre la millor inversió per a aquests diners que han arribat a les teves mans, demana assessorament.

Intenta buscar moments de silenci, si vols millorar el teu estat de salut. Estàs patint el dany que ocasiona en el teu sistema nerviós un desajust ambiental.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els que hagin estat víctimes d'un desengany amorós hauran de suportar una situació molt incòmoda. Comprovaran com una antiga parella ha refet la seva vida amb una altra persona.

Has de posar en ordre els teus comptes i per a això reclamaràs uns diners que et deuen alguns amics. A la feina comproves com els caps cada vegada t'exigeixen més pels mateixos diners.

Notaràs com et trobes més oxidat, et costa molt aixecar-te del llit. Comença a prendre't més seriosament to el relacionat amb l'exercici i la regularitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les teves percepcions en l'àmbit de l'amor i les relacions personals estan distorsionades pel fet que t'estàs deixant guiar massa pel cor i les emocions.

Fer una anàlisi exhaustiva de l'ecosistema econòmic que impera en el teu entorn és fonamental perquè puguis acomodar-te als canvis i les oportunitats.

La irrupció de forts maldecaps poden minvar les teves energies durant bona part del dia, sobretot al final de la jornada, fent-e caure en una situació d'enfonsament generalitzat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu esperit serà un gran receptor dels aspectes pacífics de la Lluna; el seu influx, sens dubte, aportarà conseqüències felices i en el teu llit notaràs un renaixement de la passió. Els que estan solters, es preocuparan de tenir un bon aspecte.

Un dels teus problemes a la feina serà que sempre vols controlar-lo tot: aprèn a delegar. Quan et toqui fer la compra domèstica, sigues generós amb tu mateix i fes-te algun regal.

Inclou en el teu menú carxofes, bròcoli, cigrons o espàrrecs: aliments que promouen el bon funcionament del fetge, el teu punt feble avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tindràs desitjos de connectar més amb els teus amics i familiars. De fet, ells et buscaran sense que ho demanis, perquè estan notant els canvis a millor que has experimentat en el teu caràcter.

Els diners estan presents en la teva vida de manera equilibrada, la qual cosa significa que has après a gestionar millor les teves finances. Moment perfecte per planificar un canvi de professió a curt termini, estudia bé totes les possibilitats.

Saps que ningú et cuidarà millor que tu mateix, per la qual cosa, invertir temps en tu és ara la teva prioritat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La influència planetària per a aquest dimarts mostra confusió en els diàlegs que desencadenarà en agressions verbals o discussions aspres. La felicitat sempre torna, no creguis que un matí difícil determinarà el resultat final de la teva relació.

Et sentiràs molt fort davant de les adversitats. La vida et durà la necessitat de decidir si deixes enrere una relació laboral o almenys canvies la forma en la qual aquesta es desenvolupa.

Has d'evitar accions precipitades. Mercuri està aportant molt males energies i t'inclina a patir accidents.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest últim dia del mes entres en una nova fase en la teva vida. És el moment perfecte per concretar propòsits relacionats amb la parella i elaborar plans de futur. Els astres estan de la teva part. Agafa les regnes de la teva vida amorosa i viu intensament i sense por.

En les teves finances, has sabut gestionar de forma adequada els teus ingressos, a més comptes amb la sort que la Deessa Fortuna està posant de la teva part en aquest moment de la teva vida.

Bon moment per posar-te en forma físicament. Segueix amb els teus processos de creixement personal.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si has de resoldre un conflicte amb algun dels teus éssers estimats, és un dia fantàstic, ja que els astres proveeixen de la millor actitud interior i satisfan el teu cor de sentiments nobles. La dinàmica còsmica afavoreix el començament de nous romanços per als nadius del teu signe.

Existeix una tendència tenir arravataments i a prendre decisions sense pensar. Podries viure estafes o errors dels quals et penedeixis més tard.

Les influències astrals porten millores notables pel que fa a la curació de ferides i malalties en la zona del cap.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari