L'horòscop diari del 3 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 3 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les etiquetes en l'amor no són per a tu i sents l'aclaparadora necessitat de viure una unió profunda i íntima molt lliure, on no justifiquis les teves emocions. El temor pot aclaparar i la gelosia provoca falta de confiança Vas al teu, en complet silenci i amb bona concentració.

Seràs capaç de dur a terme les teves responsabilitats i tindràs la sensació que la feina és més tranquil·la.

No siguis dur amb tu mateix i pren-te una treva, si veus que t’esgotes i estàs arribant al teu límit.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu caràcter és una mica agressiu encara que no t'adones: tracta de ser més amable i comprensiu, dóna més amor, sobretot, a la teva parella.

Hauràs d'aliar-te amb persones la personalitat de les quals no t'agrada però que professionalment són molt vàlids i creatius. Si deixes les picabaralles de banda, podràs fer grans coses: si uniu les forces, l'èxit estarà a l'abast dels dits.

Per acabar amb alguns dolors, fes-te un massatge als teus peus: fes rodar una pilota de tenis pressionant amb la planta, des dels dits fins al taló.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tens totes les eines a la mà per mostrar una audàcia notable a la teva parella: per molt complicada que sigui la vostra situació, seràs més intel·ligent que els altres i prendràs sàvies decisions per a la teva parella.

Es desplega davant teu un dimarts ple d’una sèrie d'oportunitats positives que et permeten aconseguir un anhelat canvi, el qual t'omplirà de satisfacció, si és que estàs fart de gastar diners.

Demana ajuda a un entrenador personal per reforçar els músculs de tot el cos d'una manera lúdica. L'avorriment és el principal aliat del sedentarisme.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Una certa emoció regna en el teu cor, i si no la controles, la mateixa podria desestabilitzar-te: estàs en una fase en la qual has de moure't i treballar per a la complicitat. A més el teu esperit serà molt entremaliat entre llençols.

Estàs marcat pel signe de la sort i de la intel·ligència emocional: no et deixaràs portar pels sentiments a l'hora de fer negocis, i no et tremolarà el pols per discutir amb els teus empleats.

El cansament mental pot fer-te témer per la teva capacitat per comunicar-te; però relaxa el to perquè tot va molt bé.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna en el desafiador i enigmàtic signe d'Escorpí ocupa una posició complexa per als nadius de Lleó. Es manifesta una incòmoda percepció d'estar a la voluntat de les actituds de l'altre sense aconseguir defensar l'espai propi.

És un bon moment per tot tipus de operacions financeres o econòmiques: les inversions, les compres i les vendes de propietats immobles, negociar contractes, pactar condicions laborals així com sol·licitar augments de salari.

Pot ser que sentis pesadesa estomacal.  Fins i tot els intestins podrien estar molt sensibles, pel que hauries d'evitar els menjars molt contundents.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sorgirà l'oportunitat de dur a terme un projecte boig d'amor que només et despertarà respostes extremes: o l’odiaràs i et sentiràs ofès, o l’adoraràs i t'adheriràs immediatament. Junts trobeu un bon compromís.

El clima del dia et dóna una gran confiança per a prendre decisions, a escalar fins al cim de la muntanya i expressar els teus desitjos amb efectivitat. Sé ambiciós, encara que l'ambient estigui agitat al teu judici.

És admirable la receptivitat que tens als bons consells de salut; pensaràs més en tu mateix i en el teu merescut descans.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança els Astres confabulen per donar-te una lliçó, però no temis, perquè no serà gens negatiu. Serà un esdeveniment a través del qual aprendràs una cosa molt important relacionat amb les relacions amoroses.

Encara que la teva economia no és dolenta de moment, sí que podries incrementar els seus ingressos mitjançant plans d'estalvi i inversió més elaborats. La predicció d'avui recomana que els nadius d'aquest signe aprengueu a repartir millor el vostre temps entre el social i el personal.

Al mateix temps, seria convenient enfortir el seu sistema immunològic prenent aliments que continguin antibiòtics naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Podries desencadenar hostilitats envaint el territori d'algú que t'agrada. En les parelles hi haurà una mica d'inseguretat: sentiràs que el teu cònjuge no té els teus pensaments en compte.

Tracta de mantenir el sentit de la proporció en tot moment, si no vols que corrin perill els teus diners. Hi haurà una sort especial en els negocis per a aquells que estiguin lluny de la seva ciutat.

Estàs temptat a cancel·lar la subscripció al gimnàs i fer esport a casa, però de debò que després usaràs la teva nova bicicleta estàtica diàriament? Saps que no!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius d'aquest signe estan acostumats a les aventures i els canvis, però estan en un període d'aprenentatge on els toca gaudir de les coses senzilles. Perquè la teva relació de parella funcioni, has de saber apreciar els petits detalls de cada dia.

Cal dir que avui serà un bon dia per a la vida financera i laboral dels Sagitari. Aquesta estabilitat econòmica els ajudarà a estabilitzar altres aspectes de la seva vida.

En la salut, els pesarà el cos literalment i només tindran ganes de tombar-se i deixar passar el dia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et conviden a quedar, no dubtis, vés i diverteix-te. Coneix altra gent, gaudeix de mantenir converses diferents. Has de sortir del teu cercle viciós de solitud.

És un dia molt agradable pel que fa a la vida laboral. El tràfec no t'afectarà l'humor, per contra et sentiràs vital i molt productiu. Albiraràs nous camins per al teu negoci o emprenedoria que podrien donar-te possibilitats de creixement econòmic i cultural.

Bones notícies respecte de la salut, que segueixen un tractament mèdic o estan sortint d'una malaltia o malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui els Aquari hauran d'enfocar-se només en allò que volen aconseguir en la seva relació de parella. Recorda que allí on posis la teva atenció, allí et dirigiràs. No alimentis pensaments que et condueixin a situacions no desitjades.

Professionalment, estàs passant un moment una mica complicat. Avui no serà diferent de la jornada d'ahir, per la qual cosa no et convé fer tractes massa arriscats.

La teva salut Aquari està en vies de millorar si és que pateixes d'alguna molèstia o malaltia recent. En cas contrari, no podies sentir-te més ple de vitalitat i energies.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A les paraules no sempre se les emporta el vent, Peixos. Avui pronunciaran una frase que fa temps que esperes. No importarà res del que passi al teu voltant que no sigui aquesta declaració de sentiments tan esperada.

Avui pot ser el començament d'una nova etapa de la teva vida pel que fa a la vida laboral. Escolta bé el que han de dir-te algunes persones que poden brindar-te orientació en compra o contracte.

Els astres et recomanen seguir amb aquests canvis que ajuden la teva salut. Continuar cuidant la teva dieta i realitzant exercici en forma regular.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari