L'horòscop diari del 3 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 3 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'ambient és bo per als cors. Penses en el futur i vols invertir el teu temps a fer plans de vida i organitzar el que està per arribar de manera tranquil·la i pausada. No et ve de gust ser impulsiu, encara que alguna sorpresa o un misteri, seria divertit

Pensant en unes futures vacances? Comença ja, a mirar vols i reserves d'hotels. Com més aviat ho facis, més diners pots estalviar.

Estàs en baixa forma. Duràs a terme una activitat física inusual, i encara que és lleugera, notaràs que et canses més del que deuries.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor reneix, les teves relacions són més gratificants i fresques. La teva parella ha decidit brindar-te tota l'atenció que et mereixes i això t'omple de perspectives positives i tranquil·litzadores.

Descobrir que les coses no es mouen prou ràpidament en matèries econòmiques pot causar-te una mica d'estrès. Lluita contra aquest i mantingues el focus en els teus objectius.

Mentalment t'anirà molt bé tornar als teus orígens. Una visita al poble on passaves les vacances o al barri on vas créixer, et permetrà connectar amb el nen que un dia vas ser.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

S'espera un enamorament important per al nadiu de Bessons, que notarà com l'amor corre per les seves venes. Res et desestabilitzarà perquè lluitaràs per la persona per la qual has perdut el cap.

En les aliances familiars obtindràs bones energies i idees valuoses per  avançar en el món financer. Davant teu s'erigeix el moment de buscar objectiu concrets, alguns dels quals s'esperen de tu, però uns altres no.

Per salut, hauries de dedicar almenys un parell d'hores a cuidar-te, fent esport i cuinant plats sans.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tendeixes a sospitar, en general. Els detalls de la teva vida diària en parella se t'escapen, tens la sensació que et falta informació, que estan succeint coses de les quals no estan fent-te partícip.

La teva naturalesa és excessiva, no podràs relaxar-te a la feina. Estaràs pendent de tots els detalls i seràs molt exigent amb els qui tens a prop. Vés amb compte, perquè a vegades descuraràs les teves pròpies obligacions per cridar l'atenció a uns altres.

Els qui hagin patit una malaltia milloraran, però encara no estaran en òptimes condicions com per apuntar-se a gran sarau.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si la teva relació de parella es troba afeblida per les inclemències de la vida, no et deixis portar per aquesta sensació. Hi ha nous aires que realcen els millors sentiments que tenen en comú.

És possible que sofreixis una retallada que podria afectar de manera molt negativa la teva economia. Estaves programant algunes millores en la llar o potser el canvi del teu automòbil i aquesta notícia endarrereix els teus plans.

Cuida la teva salut de totes les maneres possibles. No només fent esport o una dieta equilibrada, sinó seguint les recomanacions del metge.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Algú que coneixes recentment excita la teva curiositat. Per a tu, l'encreuament de les mirades i un parell de converses t'han semblat suficients per sentir una flama dins teu.

Gràcies a les teves noves idees i certs pensaments rellevants que omplen el teu cap, notes com el teu compte bancari creixerà. Podries guanyar un bon grapat de diners amb tots els projectes que has iniciat

Seràs un Verge bastant assenyat, que farà tot el possible per satisfer les necessitats de seguretat i benestar més elementals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui, el teu horòscop per l'amor prediu una jornada on hauràs de fer un esforç si vols estar present per a la teva parella. Fa uns dies que ets distant, això no implica necessàriament desamor, simplement estàs poc receptiu per a l'amor.

En el terreny econòmic, la predicció d'avui porta bones notícies. És molt probable que, parlant amb un col·lega de feina o un amic pròxim, trobis la clau per administrar millor les teves finances.

Referent a la salut, els astres t’adverteixen d’un possible problema digestiu. Mira bé que vols ingerir durant aquest dia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens una bona predisposició per rebre aquests sentiments i enviar-los de tornada. Donaràs tant com rebis, i fins i tot més en alguns casos més. Si la teva parella i tu us heu donat un temps, arriba el moment de prendre la decisió definitiva.

Hauràs d’estimar-te més professionalment i aprendre quant val allò que fas, especialment si són tasques vinculades a l'art o a la creativitat.

És un bon moment per apuntar-te a un club esportiu, fer esports en equip o trobar un grup de persones amb la teva mateixa edat i condició.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters de Sagitari, avui hauran de mantenir-se alerta a prop d'algú que tracta de cridar la seva atenció, però que realment no té bones intencions. No et deixis enganyar per alabances, ja que les intencions d'aquesta persona són poc clares.

En el terreny econòmic, l'horòscop prediu un excel·lent dia durant el qual hauries de poder avançar considerablement en les teves perspectives financeres.

Estàs en un moment bastant beneficiós per a la teva salut. D'altra banda, els nadius del signe gaudiran d'un dia més que bo quant a salut física i emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que estiguis passant una etapa d'anàlisi i per això no tinguis ganes de comunicar-te o apropar-te a aquesta persona tan desitjada. Prendre distància no és dolent, si és per un període de temps breu.

Algú voldrà ajudar-te, es tracta d'una persona que valora la teva intel·ligència i la teva capacitat de treball. Ets de confiança i honrat i el teu valor es veurà recompensat en poc temps.

Els astres mostren un panorama de benestar. La salut es restableix i les millores són òbvies, així que felicita’t per l’esforç que has fet.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'horòscop d'Aquari per aquest dijous augura una jornada molt positiva per als assumptes del cor. Avui segurament sorprendràs la teva parella amb la teva nova forma de comportar-te, rendeix-te a l'amor i deixa que les coses passin.

Aquari, avui el teu horòscop prediu un bon moment per a tot el relacionat amb els diners. Si estaves pensant dedicar una part dels teus ingressos a un estalvi a llarg termini, és el moment d’executar aquesta decisió.

És molt probable que decideixis inscriure't en alguna competició esportiva. Recorda que no cal que sempre guanyis, has d’aprendre a divertir-te i gaudir de com n’és de divertit la pràctica esportiva en si mateixa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots sentir temor respecte de la teva relació actual. Però aquestes pors no es recolzen en problemes vertaders, sinó en el reflex d’inseguretats que han nascut d'experiències del passat.

Aixeca el cap i cerca noves metes. Aconseguiràs grans avanços una vegada que vulguis sortir d'aquesta situació en la qual et trobes.

Durant el dia d'avui serà necessari que et comportis d'una manera especial respecte de la cura del teu cos i la teva integritat física.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari