L'horòscop diari del 3 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 3 de novembre

La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les persones que no tenen res en comú amb tu et resultaran les més interessants. No saps si vols descobrir nous punts de vista o si estàs desafiant-te a tu mateix per comprovar que l'amor no entén de races, classes socials ni cap altra construcció  social.

Et plantejaràs negociar amb el teu banc unes millors condicions, sobretot, si tens algun producte que et vinculi a ell durant anys, com una hipoteca.

La música t'acompanya aquest cap de setmana, t'estimula i apagui els teus dimonis interiors. Serà el millor acompanyament possible per  fer  una mica d'esport.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs un bon caràcter, i a més, els teus amics t'apreciaran com un ésser pacífic i d'allò més complaent. No obstant això, no et reconeixen completament. Saben que alguna cosa no va bé dins de tu, però tenen por de preguntar-te, ja que no ets propens a narrar els teus problemes.

No vols sumar-te a arriscats projectes financers, aquests mateixos que tots comenten al teu voltant com un valor gairebé segur.

Fes amb la teva vida allò que creguis que és el millor per a la teva salut. Les opinions dels altres no t’haurien d’importar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells nadius que es troben solters estan a punt de descobrir  les raons de la seva solitud. Una notícia arriba i et porta una nova noció de la realitat. Aprens una cosa nova de la teva personalitat que no havies notat i que és important per desenvolupar relacions sanes i estables.

Els astres t'encoratgen a usar la teva creativitat, a desenvolupar maneres  diferents de dur la teva economia i organitzar les despeses.

És possible que sentis que hagis de fer certs canvis en els teus hàbits quotidians. L'alimentació i el descans podrien estar sent  descurats per falta de temps.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Una bona dosi de passió anima el primer diumenge del mes. En certa manera, es converteix en el motor de la teva vida i et fa trobar una mica de temps de qualitat per passar al costat de la teva parella.

Amb l'arribada d'aquest nou mes estàs motivat, ja tens al cap nous projectes que desitges fer i penses que seran un èxit.

La rutina et fa adormir-te, així que fugiràs d'ella tant com puguis. Busques activitats que despertin la teva adrenalina i disparin la teva passió pel desconegut.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els solters de Lleó gaudiran d'una xerrada agradable amb els seus  amics sobre com salvar el món. Avui no entrarà en els seus plans la cerca de l'amor.

Et plantejaràs afiliar-te a un partit polític per millorar la societat. Tens la seguretat que series molt millor polític que  qualsevol dels quals veus en la televisió.

L'energia sortirà per cada porus de la teva pell i la teva salut serà òptima per a qualsevol activitat que vulguis dur a terme. Aprofita per anar a córrer o anar amb bici per alguna ruta en el bosc.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs en harmonia amb la teva parella, treballes amb facilitat perquè tot sigui perfecte.  Saps que els sentiments cal avivar-los tots els dies. Fes cas a les teves emocions, no al que et dicti el cap.

Et tocarà fer alguns càlculs, veure quines aixetes es poden tancar per sempre i quines decisions clau has de prendre's en les pròximes setmanes, si pot ser, abans que acabi l'any.

Si acostumes a prendre tisanes amb freqüència, millor que els prenguis en un recipient reutilitzable, és més ecològic.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui  la predicció de l'horòscop en el terreny amorós parla de romanç i passió. La teva vida amorosa avança sense problemes, fins i tot pot ser que estiguis considerant tenir un fill, perquè la felicitat sembla estar garantida.

Les teves perspectives financeres es veuen molt bé avui, ja que tindràs diverses oportunitats rendibles de les quals beneficiar-te. L'impuls i la confiança en tu mateix  t’ajuden a obtenir els màxims guanys.

La predicció per a avui sobre la teva salut és bastant satisfactòria. D'altra banda, també hauries d'estar atent a febres o inflamacions sobtades.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Durant hores de la tarda veuràs renéixer el somriure en el teu rostre. Les persones que t'envolten es mostren divertides i l'ànim general és distès i creatiu. Rebràs un obsequi que et sorprendrà.

Tens molta sort avui en tot el que es refereix al material. Utilitzar la teva creativitat et servirà per créixer en la teva professió, si durant el dia d'avui arriben a la teva ment noves idees.

Existeixen infinitat de malalties que tenen el seu origen en la teva psique. Així que avui pot ser que et sigui útil recordar el passat per comprendre els teus símptomes del present.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui augura moltes oportunitats  sentimentals per als nadius de Sagitari. D'altra banda, els solters hauran de vigilar perquè és probable que es trobin amb relacions addictives, secretes o que complicaran les seves vides.

La teva vida econòmica i laboral només millorarà, si ets capaç de confiar més en tu mateix i les teves capacitats. No paris esment als consells o opinions dels altres i centra't en els teus objectius.

Res t'impedirà gaudir del dia d'avui amb plena energia i forces físiques. Descansaràs bé i et sentiràs en plena forma.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El cel mostra alineacions molt positives. Per a aquells que estan en parella, arriba un nou cicle més estable on tot el que has construït entorn de la teva parella mostra un sentit, si estaves en una relació, podries establir les bases per al teu matrimoni.

És un dia perfecte per a dedicar al millorament de la llar. La cerca de major confort a la teva casa és alguna cosa que et donarà un millor estil de vida.

Et sents bé i això és un motiu per agrair a l'Univers. Ja era hora que tot rutllés en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per a l'amor et revela la necessitat de posar de la teva part, si vols rebre tots els beneficis de l'amor. Encara que sentis que ara mateix la teva prioritat no està en les relacions, no deixis que això t'aparti dels teus éssers estimats.

La teva economia està en un bon moment, no obstant això, sempre pots millorar si vols les comoditats amb les quals somies.

La teva salut física serà bona avui, no tindràs cap malaltia important i això t'animarà a prendre mesures més concretes per millorar el teu estil de vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et confondrà una mica l'actitud passiva-agressiva de la teva parella. Pregunta-li què li succeeix, potser no sap la manera de demanar-te ajuda. El solter  es quedarà glaçat al saber que la persona que li agrada està enamorada del seu amic.

Estaràs tan obsessionat amb la feina que has de fer demà que no podràs gaudir plenament del diumenge. Fes una llista de les teves tasques del dilluns i gaudeix d'aquest dia.

Una cançó de la teva infància sonarà en la ràdio i et sentiràs feliç durant les següents hores. Reflexionaràs sobre què li diries al teu jo de 10 anys.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari