La predicció del Zodíac del 3 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres 3 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor seràs una mica aclaparador, et bolcaràs damunt de la teva parella d'una manera exagerada, gairebé asfixiant. Haurà de dir-te que tornis al teu lloc i que li permetis gaudir del seu propi espai.

No subestimis als teus oponents a la feina, no es mostraran escrupolosos, i si han de fer-te mal per seguir endavant, ho faran. Els diners mouen muntanyes, però també pot treure el pitjor de l'ésser humà.

No et vindrà de gust fer dieta, i serà fàcil que caiguis en la temptació, la qual, sens dubte, és molt més divertida.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El dia no serà un viatge plàcid en un vaixell veler per aquells que hagin patit un desamor; pot haver-hi llàgrimes d'amor vessades i una cerca desesperada de consol en amics i familiars.

A la feina pots notar com la crisi econòmica genera tensions addicionals, i t'incitarà a ser més efectiu en les teves gestions.

Sigues més moderat en el consum d'alcohol, perquè avui podries tenir esdeveniments socials en les quals el vi o la cervesa volin al teu voltant. I demà lamentaràs no haver sabut parar a temps.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Flirtejar amb altres persones et fa sentir més important. Intentes combinar aquesta sensació tan agradable amb el risc que t'enxampin, en el cas de tenir parella estable.

No has de tancar cap porta des del punt de vista professional. Intentaràs buscar una feina prop de casa per no haver de desemborsar tants diners en transport, i a més tindràs més temps per a tu.

Cal practicar exercici però amb control. Abans d'acudir al gimnàs necessites disposar d'unes nocions bàsiques, així que l'aconsellable seria consultar-lo tot amb el monitor.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sentiràs aquesta vegada més que mai sobre les teves espatlles la càrrega de les responsabilitats familiars. Notaràs que ets la locomotora de la teva casa i no voldràs veure les bones coses que fa la teva parella o altres persones.

El planeta Saturn pot ajudar-te a millorar el teu nivell de vida o, per contra, amenaçar seriosament el teu pressupost. Continua lúcid i aconsegueix adaptar-te a la realitat sense creure en coses màgiques

No pequis d'excessiu, limita el teu consum de sucre i greix; això serà suficient per, de mica en mica, baixar els quilos de més.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No sempre pots estar d'acord amb tothom. Les diferències d'opinió són una part que cap relació pot evitar. Els alineaments planetaris en la zona Àries del zodíac parlen d'emocions i paraules una mica fortes i dures.

Hi ha alguna cosa que ja anaves vivint des de fa temps i que et resulta insostenible. Vols canviar? Pots començar a veure nous camins allà on davant no distingies simplement una possibilitat.

No deixis de seguir al peu de la lletra els teus plans de cura personal per al dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els Verge solters comencen a il·lusionar-se amb una persona nova, que els aportarà aire fresc. Els que ja tinguin parella comprovaran com s'aproxima una reconciliació després d'una etapa convulsa.

Ara mateix et sents una mica estancat professionalment, per la qual cosa provaràs fortuna en altres sectors empresarials. Amb els diners que tens estalviat pots permetre't obrir un negoci.

T'apassionen els desafiaments, per això per perdre pes faràs una aposta amb un amic per a veure qui dels dos aconsegueix l'objectiu. Suprimiràs els greixos i sucres de la dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Entres en una fase amb molt de potencial per alliberar-te i  on la complicitat amb les persones que estan al teu voltant es veu augmentada. És un bon moment per dinamitzar la teva vida social.

Algunes persones estan volent perjudicar l'avanç de les teves finances, i això se suma a la recessió que acabes d'iniciar i que marca clarament el nou cicle planetari.

Aixecar la mirada de tant en tant i demanar l'ajuda dels astres quan et sentis angoixat o alguna malaltia està condicionant el teu dia a dia és de molta ajuda.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs bastant bo en la teva vida matrimonial, demostraràs amb mestratge a la teva parella els avantatges que siguis tu qui viva amb ell o amb ella, qui estigui al seu costat cada matí en despertar.

Pensa bé abans de parlar en aquesta jornada quan es refereixi a temes de treball o de negocis, Escorpí; podries confondre a qui tens davant amb una altra persona de poder amb la qual rivalitzes.

El cel quedarà perfectament clar i tindràs l'oportunitat de consolidar la teva situació de salut sense haver d'esforçar-te massa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Elimina de la teva vida tot allò que et tregui l'estabilitat,  siguin pensaments propis o aliens. Si has de posar fi a una amistat, fes-ho des del respecte i la tranquil·litat.

Inverteix els teus diners de forma racional, estudiant bé els pros i els contres de cada moviment. Continues estant en bona ratxa econòmica, però no per això has d'abaixar la guàrdia.

Va arribar el moment d'ajudar al fet que el teu cos es recuperi recorrent a  vitamines i aliments naturals. Evita en la mesura del possible tots els aliments processats, així com els menjars ràpids.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Un nou capítol en la història de la teva vida està a punt de començar. Els dies de conflicte i discussions estan arribant a la seva fi. Els astres t'ajuden a alliberar-te del temor i la tristesa. Et sentiràs alliberat de tota pena. Alegra't Capricorn!

Estaràs trobant molta diversió en fer les teves tasques. No és que hagin canviat, el que va canviant és la manera com afrontes la vida.

Es beneficien els tractaments mèdics o de deixar de tenir cures especials respecte parts del teu cos que passaven un moment de feblesa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Dia perfecte per prendre't un moment tot sol amb la teva parella i compartir un moment d'intimitat. Recorda que l'amor és molt fràgil Aquari, ja que les persones som volubles i inconsistents. Per això, no deixis de cuidar les teves relacions cada dia.

Administra amb la teva part racional els ingressos que t'arriben sense llevar la vista d'aquests plans que tens al cap.

Treu-li partit a aquest bon humor que et caracteritza per fer que el teu cos vibri en sintonia amb la primavera. La teva preocupació pel teu equilibri físic dona bons fruits.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els que s'estan enfrontant el dolor d'una separació es trobaran amb reclams del seu ex. Veuràs de prop tots els teus errors pel que fa a respondre a les demandes d'atenció.

T’has fixat en tot, menys en el que creies segur. Vigila que no et robin per una cura de les teves coses, ja que podries ser víctima de persones de baixa moral.

Molt del que passarà avui és una devolució kármica. Si tens una petita malaltia i estàs evitant la visita a un metge especialista, és urgent que t'ocupis d'això.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari