L’horòscop diari del 3 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 3 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La calma celestial entrarà per la teva finestra avui, sempre que tu li fiquis la catifa vermella a Cupido perquè es passegi per casa teva tant com vulgui.

Tindràs l'oportunitat de veure els projectes fets realitat… però els d'altres persones. La vida et farà trobar amb algun vell amic o conegut que ha muntat el seu propi negoci, que ha fet realitat el seu somni i et servirà com a mirall on reflectir-te.

Es preveu alguns problemes en assumptes vinculats amb l'estètica o la imatge: una al·lèrgia o una reacció cutània.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Pel que fa a l'amor, confia més en els fets concrets que en la teva intuïció. El que estigui davant dels teus ulls serà real, i allò que t'expliquin altres persones és probable que sigui mentida, encara que t'ho diguin sense maldat.

El teu compromís professional et duu a fer hores extres, a endur-te treball a casa o a estar pendent del telèfon d'una manera exagerada.

Destacarà el teu costat sociable i obert, el qual podràs canalitzar a través d'alguna activitat en un entorn de natura o esportiva.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En el teu intent per caure-li bé a tothom, canviaràs diverses vegades d'opinió. Això farà que et mostris d'una manera totalment diferent de com ets en realitat.

Estàs cansat de suportar als teus caps i que no et valorin com en realitat et mereixes. Davant d'això, només et queda l'opció de deixar la feina i emprendre.

Procura ser més estricte amb tot allò que et proposis, sigui una taula d'exercicis o una dieta. És l'única manera d'aconseguir resultats fiables.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves declaracions d'amor no passaran desapercebudes, tal com et tems. És conseqüència de la inseguretat que t'envaeix i que a vegades s'aferra a tu i et fa dubtar.

T'encanta cobrir als teus éssers estimats amb petites atencions, però oblides que aviat vindrà un pagament important. Et toca fer el pagament d'un segur o la lletra d'un deute que encara no s'ha saldat.

Intenta no ser massa llaminer: la teva gana serà voraç, i no voldràs precisament menjar api, sinó dolços i menjar ràpid. 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mart en el teu signe et posa molt irritable, voldries tenir totes les respostes i totes les solucions ahir, però això no és possible i ho saps bé. Hauràs de tenir  paciència i aprendre l'art de sentir sense reaccionar. 

Si encara no has presentat el teu currículum en l'empresa dels teus somnis, avui és un dia perfecte per animar-te a fer-ho. L'energia astral és més que favorable per a qualsevol emprenedoria.

No oblidis els teus horaris de gimnàs o d'esports. Si encara no estàs realitzant una rutina física, pren ja una actitud proactiva.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El clima dels astres et permetrà ser molt comunicatiu, per la qual cosa no tindràs inconvenient a compartir les teves inquietuds amb la gent que estimes. Vols tenir més protagonisme en l'amor.

Intenta actuar de la manera més legal possible amb els pagaments, sobretot quan es tracti d'impostos. En cas contrari, t'exposes a alguna sanció elevada. Faràs una reforma a la teva casa.

Aprofita per  fer un viatge, això sí, no és qüestió que t'atabalis amb el trànsit. Et molesta molt la gent que es fica en la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

  

Has sabut superar els sotracs que la vida t'ha posat en relació amb l'amor, sobretot, en aquests moments de crisi de parella. Tot gràcies al diàleg, la teva capacitat per veure més enllà de les aparences i la sòlida relació on estàs han triomfat.

Si vols que els teus ingressos millorin, hauràs d'esperar una mica. Perquè ara mateix no disposes d'oportunitats que facin que la teva vida econòmica canviï de manera radical.

T'has despertat amb una molèstia en la zona lumbar, possiblement perquè has acumulat tensions en aquesta part del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Com a parella, reclamar atenció combinada amb la serenitat seran les principals constants. Voldràs ser el centre de la vida de la teva parella. I si això es compleix, podries arribar a atabalar-te.

Estàs plantejant-te si canviant de rumb la vida t'aniria millor, si et sentiries més omplert. Saps que, aquesta resposta només podràs trobar-la en el més profund del teu cor.

No abusis dels medicaments, ni els consumeixis sota el teu propi criteri. Pren només allò que t'ha receptat el teu metge i sempre segons les seves indicacions.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

  

Deixa't portar avui per la passió i comparteix amb la teva parella moments de plaer i diversió. Aquests moments són més importants del que creus Sagitari, perquè sense ells, la relació pot refredar-se i perdre frescor.

L'abundància està trucant a la teva porta Sagitari, no deixis passar l'oportunitat. L'única cosa que la deessa de la Fortuna et demanarà a canvi és valentia, entusiasme i ganes de viure experiències noves.

Segueixes disposat a dur a terme tots els plans necessaris per millorar el teu estil de vida. Has recollit informació sobre diferents dietes sanes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts dels problemes que tinguis avui són un reflex d'allò que et molesta de la teva persona. Si t'irrita alguna cosa, és probable que aquesta característica estigui en la persona que tant et fot.

És un dia formidable per desenvolupar una idea d'emprenedoria, en particular si està relacionada amb aliments o cura de persones. Totes les teves antenes estan sintonitzades per aconseguir les millors oportunitats de negocis.

Si tens un dolor estrany que no aconsegueixes saber què es tracta, no intentis desxifrar-ho tu mateix en internet. Truca el teu metge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui et sentiràs com si estiguessis mirant pel mirall retrovisor, en l'amor. No és  el teu estil, però necessites avaluar el passat. Així que és molt natural que rescatis els teus records. Procura que et serveixin per a aprendre del viscut.

És hora de fer un balanç dels projectes planejats en les últimes dues setmanes de juny respecte a la teva vida financera.

No permetis que els disgustos en altres àrees de la teva vida afectin la teva salut, perquè els Astres prediuen que tindràs problemes de tensió alta a causa de preocupacions emocionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si ho has passat malament en els últims dies per un problema de parella, avui és un bon dia per començar a dissipar els núvols que s'han instal·lat. Si ets d'aquells que estan passant una temporada de solitud i estan ja cansats d'aquesta situació, reps bones notícies.

No t'inquietis, si arriben als teus sentits rumors negatius o comentaris en contra teva. Podries estar sent víctima de la mala actitud d'una persona que no estarà molt temps en aquest lloc de feina.

Si condueixes, és important que prestis atenció. Qualsevol distracció pot provocar un accident amb conseqüències molt greus.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari