L'horòscop diari del 3 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens molt amor propi, i per això avui no penses deixar-li passar ni una a la teva parella. Si fa coses que no t'agraden li ho diràs, perquè el teu orgull t'impedeix mantenir la boca tancada, com si no succeís res.

Comprova l'estat dels teus comptes bancaris, a veure quina quantitat de diners hi ha en ells i si és suficient per cobrir els teus pròxims rebuts.

Intenta no jugar amb foc, perquè et pots cremar. Literalment. Els astres et recomanen mantenir-te allunyat, en mesura del possible, de xemeneies, veles i similars.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En els últims temps, els assumptes de la teva relació de parella no han sortit tan bé com esperàveu els dos. En la teva llar hi ha un ambient en el qual es palpa una mica de desil·lusió.

No t'agraden molt les entitats bancàries. Tens la sensació que roben part dels teus beneficis, i per això a vegades t'animes a estalviar dins de tu pròpia llar, imitant als nostres avis quan estalviaven ficant diners sota el matalàs.

Cuida la salut de la teva gola, perquè estàs receptiu a agafar un bon refredat i podries quedar-te afònic.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pots esperar molts canvis que t'exigiran flexibilitat i caràcter per a decidir el camí a seguir. Han estat dies difícils i per això hauràs d'aprendre a tenir més determinació.

Quan creies que tenies dominat un assumpte respecte de la teva situació material, veuràs que una altra vegada has d'aprendre a afrontar les novetats i modificacions que es presenten.

La teva salut és bona en general, no obstant això hauràs de cuidar-te de contractures o dolors musculars fruit de tensions o mals moviments.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has de ser el signe del zodíac més guerrer en aquest dia en assumptes d'amor. I és que si la teva parella està en crisi, has de lluitar plenament perquè la història surti cap endavant. El solter podria veure's sorprès per una persona especial, a la qual des d'ara miraràs amb altres ulls.

A vegades estàs tan ficat en la teva bombolla que t'oblides ser més sociable amb els teus companys de feina, així com amb els teus caps.

Vigila la salut de la teva boca. Una baixada de defenses pot provocar que apareguin algunes nafres bastant molestes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs que la teva parella et segueixi el ritme. Perquè si no, podries avorrir-te i començar algun joc de seducció amb una tercera persona, simplement per distreure't. Dia perfecte per viure aventures amb els teus fills, fins i tot per viatjar i que coneguin altres cultures.

Els astres s'alineen davant teu perquè siguis capaç de donar el tret de sortida al teu propi projecte. Però recorda acabar el primer pas abans de començar el segon.

La millor manera d'alliberar tensió i donar curs a tanta energia de foc serà gaudint del plaer i la passió en el terreny sexual.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs envoltat de molta gent, però la veritat és que aquest divendres un esperit de solitud t'acompanya. Hi haurà moments en els quals et sentis incòmode, fins i tot, amb la presència dels teus familiars o amics. Una actitud misantropa que no et beneficia, la veritat.

És possible que es produeixi una despesa de diners relativament importants vinculats a la teva llar. Si estàs fent obres, sorgiran imprevistos que pugin el pressupost.

Estàs en un dia molt positiu per a la teva salut, en el qual podràs beneficiar-te de nous tractaments de benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a avui divendres l'horòscop de Balança parla de la influència positiva de Venus sobre el teu signe. Aquest planeta et donarà la tranquil·litat que necessites per a viure l'amor d'una forma més lliure.

La predicció econòmica recull la necessitat de comptar amb diners per a la seva vida personal i familiar. És moment de buscar nous recursos.

Quant a la teva salut per a avui, l'Horòscop prediu que probablement tens algun problema amb les vies respiratòries i et sentis cansat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si vius en família, és possible que hagis d'afrontar alguns problemes pels quals hauràs de respondre enfront de terceres persones. No es tracta que reaccions de manera agressiva, sinó que estiguis en calma per trobar la millor sortida possible a les dificultats.

A partir d'avui arriben grans estímuls per a tu en matèria de moviments materials. Pots prendre el fort impuls de Mart i començar iniciatives que et portin als resultats desitjats.

Els teus sentiments podrien generar-te neguit o tristesa. Això no durarà massa temps, no obstant això, serà molt molest per a tu patir aquesta sensació.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop avui en l'amor Sagitari, parla de la influència favorable dels Astres en la teva manera de relacionar-te. Has rebutjat la toxicitat de les relacions, ara busques comunicar-te des del cor.

Els Astres prediuen que les coses no estan anant com esperaves en matèria econòmica. T'aconsellen pensar quines són les inseguretats que t'estan impedint aconseguir la prosperitat.

Quant a la salut dels nadius de Sagitari, avui el teu bon estat d'ànim serà com un bon escut protector contra la malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et deixes portar per l'exageració de les teves emocions i et dónes una aura d'importància que no correspon a la realitat, hauràs de demanar disculpes tard o d'hora.

És un bon dia per als negocis, ja que sents un impuls autèntic de l'energia astral que et porta cap a les teves metes. Estàs vibrant davant la possibilitat de realitzar una jugada magistral digna d'un valent de la teva talla.

Seràs més indulgent amb els límits i per això estaràs descurant la teva salut. Capricorn recorda que la mesura i l'equilibri són més importants per a tu que per a ningú.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot apunta Aquari al fet que avui comences una nova marxa en l'amor. Encara que ets dels quals no creuen en les relacions a llarg termini a causa de les teves ànsies d'independència, Cupido s'ha proposat donar-te de ple.

La predicció en matèria econòmica sobre tu planeja una certa incertesa, per la qual cosa necessitaràs consultar a persones expertes que puguin assessorar-te degudament.

En la salut, l'Horòscop prediu algun problema derivat dels excessos comesos amb la ingesta d'aliments i begudes. Et vindria bé una dieta que t'ajudi a desintoxicar l'organisme.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podràs sostreure pensaments o secrets a la teva parella de manera fàcil i sense que s'adoni si més no. Si ets un Peixos solter, gràcies a Venus, destacaràs pel teu carisma i sensualitat.

L'aturat li demanarà treball a un familiar que té un negoci propi. Però aquest rebutjarà la seva petició, ja que no vol tenir familiars treballant en la seva empresa per males experiències en el passat.

Hi ha tants aspectes profunds en el cel influint-te que et qüestionaràs fins a la mateixa realitat. Això pot tibar el teu cos. Per alleujar aquesta sensació medita de tant en tant uns 10 minuts.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari