L'horòscop diari del 3 de febrer de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un caràcter peculiar i a vegades la teva parella o les teves amistats senten un excés de respecte abans de tractar amb tu determinats temes. Algú aprofitarà els influxos de Venus sobre el teu signe per  dir-te de manera concisa el que sent, cara a cara.

Càrrega les teves bateries al màxim i conrea la paciència.  Només així aconseguiràs trobar la solució a aquest problema econòmic que t'amoïna.

El teu benestar limita entre el bo i el dolent, així que hauràs de cuidar-te amb cura i no fer res irresponsable. Els canvis bruscos de temperatura no t'aniran res bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Comences la setmana fent un balanç en els assumptes dels teus amors. Et preguntes fins a quin punt estàs feliç amb tot el que tens, i en què has de millorar (perquè sempre es pot fer tot d'una forma més excel·lent).

Els qui tenen un deute important tindran els ànims una mica baixos. En el passat, vas poder cometre errors, d'acord, però torna a confiar en les teves decisions.

El camí cap a la vida sana no és gens senzill, però tens molta força de voluntat per seguir els teus hàbits i costums més saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna ingressa en el teu signe i per això sentiràs una major facilitat per  mostrar els teus sentiments i aconseguir enteniment en l'àmbit de les relacions personals. La teva sensibilitat creix i esperes una comprensió desmesurada per part de la teva família.

El teu regent, el ràpid Mercuri, s'instal·la en la teva zona zodiacal de la professió i atreu a la teva vida noves modalitats de comunicació.

És un dia per alimentar-se a consciència, menjar lleuger i a poc a poc en un ambient afable i amb bones companyies. Evita les discussions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter d'aquest signe podria sentir un gran interès en una persona de la qual et separa una important diferència d'edat. A més, et sorprendràs en comprovar a través de petits detalls que l'interès és mutu.

Pot resultar interessant millorar la teva manera de parlar i la teva retòrica, especialment si parlar en públic et dóna una mica de vertigen.

Vas per bon camí en la teva lluita contra l'estrès. A pesar que el teu temps lliure és escàs, et prens un descans cada vegada que pots i saps relativitzar els teus problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Bon dia per a propostes de matrimoni o d’inici d’històries d’amor perquè les energies prediuen èxit i estabilitat en les relacions. Per al solter, comença un mes on tindrà molts romanços intensos.

Les ocupacions que treballin amb les relacions entre persones es veuran beneficiades. Aquests són: psicòlegs, psiquiatres, sociòlegs i guies espirituals. Els teus ànims seran una mica mandrosos però si aconsegueixes establir una rutina de treball, recolliràs fama i guanys financers.

Mercuri propicia una ràpida recuperació, si estàs sofrint una malaltia o has tingut una lesió o cirurgia fa poc. Podries tenir somnis pertorbadors i foscos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'atmosfera d'aquest dilluns et converteix en un nadiu una mica despistat i també insegur. T'embriaga la sensació de no ser capaç d'aconseguir allò que et proposes, inclòs fer feliç a la teva parella.

Tindràs una capacitat molt bona per al treball en equip i pots arribar a ser un bon líder dels teus companys. Saps com utilitzar totes les tècniques que has après amb el pas dels anys.

Si sents que l'angoixa s'acumula en el teu pit, treu-la a través d'activitats creatives que et facin sentir-te bé: escriure, tocar el piano...

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a avui dilluns augura el següent: si vols que et somrigui la felicitat, hauràs d'espavilar i deixar de ser tan dependent. Has de deixar d'asfixiar a la teva parella amb els teus reclams.

Tindràs una capacitat molt bona per al treball en equip i pots arribar a ser un bon líder dels teus companys. Saps com utilitzar totes les tècniques que has après amb el pas dels anys.

Si sents que l'angoixa s'acumula en el teu pit, treu-la a través d'activitats creatives que et facin sentir bé: escriure, tocar el piano...

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells nadius que estan començant una relació vés amb compte, la lluna et portarà a creure que l'afecte i la intimitat que reps és equivalent a amor per a tota la vida, però no sempre és així.

Establir la teva ordre de prioritats serà molt útil, si vols arribar a determinats objectius. Les despeses dels últims dies poden haver-se viscut d'una manera una mica irresponsable, no obstant això, tindràs bones notícies i arribaràs a complir amb tots els teus compromisos.

Cuida els teus ronyons i els teus òrgans excretors, ja que estàs davant d'una influència astral que podria afectar la teva salut amb petites molèsties.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters tindran algunes dificultats per conquerir l'amor. Potser seria millor si empres el teu temps de moment en altres aspectes de la teva vida que gaudeixin de millor vibració.

La predicció econòmica, en canvi, parla de sort i bona fortuna. És possible que rebis diners extres, gràcies a la teva intel·ligència i agilitat mental per detectar les oportunitats allí on ningú les detecta.

Per a la salut, tindràs energia física i motivació per dur a terme tot allò que t'hagis proposat per al dia d'avui. Aquesta embranzida t'ajudarà a concretar les teves metes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que hagis d’afrontar una situació de gelosia o retrets per part de la teva parella o potser pitjor encara, del teu ex. És que quan et veus així de vibrant despertes una mar de passions malgrat la teva presència afable i reservada.

Pots començar la setmana amb una sorpresa poc agradable en el que refereix a estalvis i temes relatius a institucions bancàries i deutes. No tinguis por, Capricorn, això serà una anècdota en molt pocs dies.

Si ets d'aquells que es deixen portar per menjar entre hores i mals hàbits en l'alimentació, és hora de pensar i replantejar la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui dilluns en l'amor pronostica una jornada on les dinàmiques afectives seran molt ben manejades pels nadius del signe. D'altra banda, hauràs d'anar amb compte amb una tendència a ser massa possessiu.

Les influències de Saturn i Neptú, que actuen com a benefactors, et portarà una gran fortuna. Quant a l'àmbit professional, també estàs de sort, ja que tindràs molta iniciativa i sabràs exactament a on dirigir-te i què fer a cada moment.

Per a la teva salut, l'Horòscop prediu que et trobaràs en bona forma física. Així que no dubtis i surt a córrer.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'amor, t'estimularan més les xerrades interessants que les carícies. Hauràs d'anar amb compte perquè et passaràs tota l'estona parlant de tu i els altres podrien veure't com algú egocèntric.

Tindràs curiositat per centenars de coses i això et dispersarà a l'hora de triar projectes i tasques. Les energies afavoreixen les ocupacions que intentin transmetre alguna cosa amb el treball realitzat amb les mans (Artesans, escultors, etc.).

La teva imatge personal es tornarà molt important per a tu. No per salut física, sinó estètica. Així que, és probable que vulguis apuntar-te al gimnàs o realitzar-te alguna operació de cirurgia estètica.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí