L'horòscop diari del 3 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 3 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa't dur per una situació favorable per enriquir el teu món emocional i embarcar-te en el futur més romàntic i amorós. Aprèn a adornar el quotidià i a ficar una mica de picant a la teva vida.

El cel accentua la tendència a sobresortir per sobre dels altres, d'atrevir-te al que et fa por, a llançar-te a històries inusuals i diferents que et guiïn cap a l'èxit i cap a la fortuna.

Un club d'oci és ideal per descansar en família i alliberar en un ambient natural els mals esperits que hagin pogut enganxar-se a la teva aura.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No manca tendresa ni bon enteniment en la teva història matrimonial. Hi haurà una tendència a somiar perquè tot vagi millor. Per què posar-li límits a la felicitat?

Et beneficiaràs d'un important suport astral per centrar-te en els seus objectius financers en un clima de confiança. No es detecten que al teu voltant hi hagi males persones amb ganes d'enganyar-te o d'apropiar-se d'una manera poc ètica dels teus estalvis.

Pots millorar el teu aspecte físic cuidant la zona dels ulls, sobretot, si notes que els tens inflats. Pots relaxar-los col·locant rodanxes de cogombre.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Quin bon dia per tornar a enamorar-te de la teva altra meitat! Una sensibilitat ardent, i gairebé infantil, t'acompanya per reviure la passió de les primeres cites amb la teva parella, en el qual us comportareu com dos adolescents.

Un impuls de vida t'envaeix i t'empeny a superar-te en certs objectius vinculats als diners i a la millora de posició dels teus.

Estàs considerant noves perspectives i enfocaments per a la vida, ampliant el teu cercle de relacions. Podràs desfer-te d'alguns dolors per teràpies que es consideren alternatives.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus intercanvis, les teves reunions, els teus sentiments guanyen en intensitat i profunditat. Vols gaudir del bell sentiment de l'amor tant amb una parella com amb els teus amics. Si estàs solter, truca a velles amistats i embarca't en el primer pla que et proposin per desgavellat que sembli.

Una evolució dins la feina podria permetre't bons beneficis, com un augment de salari o un horari que et permeti conciliar la vida familiar.

No et faltarà imaginació per cuidar-te i descansar, si has tingut problemes d'insomni, notaràs una bona millora.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Des de ben d'hora voldràs acomodar la casa, netejar els espais que comparteixes amb la teva parella, aclarir els últims malentesos. Serà molt complicat per a tu suportar una negativa a acompanyar-te. T'envairà un estat de frustració molt molest.

Els teus somnis t'acostaran on hi ha fortuna, als llocs on pots aplicar els teus coneixements o habilitats i ser reconegut per aquests. Fa un temps  que vius ple de rebutjos i distància i és hora que aquesta condició canviï.

Avui milloren els símptomes de molèsties que tens cròniques a l’esquena i que mostren com és la zona més feble del teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No ets ni indulgent ni pacient en l'amor. Els solters corren el risc de posar el llistat massa alt i no arribar a conèixer una persona en profunditat amb la qual podrien ser feliç.

Et faltarà la confiança suficient per projectar èxit, que ets la millor persona per la qual es podria apostar, que la teva honradesa està per sobre de tots els teus valors.

La calor serà el teu enemic, et donarà pesadesa. Recorda beure abans de tenir set, en petites quantitats i dóna prioritat en la teva dieta a les fruites i verdures.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per a aquells que estan en una relació i han tingut certes dificultats a l'hora d'entendre's amb la parella, avui les coses milloraran considerablement. Una major confiança i fortalesa els ajudarà a resoldre tot el negatiu.

Dia favorable per a les finances.  És probable que una gran quantitat de diners entre en el teu compte gràcies a algunes decisions financeres intel·ligents que has dut a terme.

És possible que hagis d'afrontar alguns problemes amb la seva salut avui.  No et preocupis, ja que les coses milloraran al final del dia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et veuràs molt atractiu davant del mirall, un autèntic caçador de cors que no dubtarà a provar aventures picants. Afirma els teus punts de vista dins de la teva relació amorosa, aquesta és l'única forma en què pots fer aliances romàntiques.

Per mantenir la teva relació laboral en ordre trobaràs consells atractius que funcionen bastant bé. Tot serà qüestió de posar-los en pràctica.

Sofriràs certa por al contacte amb els animals, siguin mamífers domèstics o un insecte que aparegui per sota de la porta mentre vas al bany de matinada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És molt probable que avui l'amor es presenti per a quedar-se en la teva vida. Si estàs en parella, serà un bon moment per a tots dos, perquè podreu compartir grans sentiments. Els solters tindran l'oportunitat de conèixer a algú especial.

Tot just ingresses en un pic d'èxit professional. Posa el focus d'atenció en aquest aspecte de la teva vida a partir d'avui, perquè tindràs grans oportunitats.

Per calmar els teus nervis i restablir el teu equilibri, el millor és que busquis alguna teràpia relaxant.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Que bellesa per al cor és gaudir la vida amb el teu amor. Cada dia que passa en aquesta situació de romanç, sents més que la teva elecció és l'adequada. Si encara no has fet la teva declaració formal d'amor o demanda de matrimoni, avui és el dia adequat per a fer-lo.

Si et sents estafat en la teva confiança, avui és el dia per ajustar els comptes amb aquesta persona que ha pres massa de tu.

Confia en la capacitat del teu cos per sanar les seves cèl·lules i no optis per prendre massa pastilles.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres et suggereixen que deixis de ser reservat sobre els teus sentiments i expressis obertament el teu amor. Pots fer un regal sorpresa a la teva parella, la qual cosa asseguraria encara més la sensació d'unió amb ella.

És probable que algunes incerteses et mantinguin confós. Controla les teves despeses per no espatllar l'aconseguit fins ara. Pot ser que una despesa inesperada relacionada amb el teu vehicle et faci desemborsar una bona suma de diners.

Quant a la salut, és possible que t'enfrontis a una malaltia indetectable que podria estressar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs l'oportunitat d'observar la manera com reacciones davant de les paraules brusques, l'odi, o fins i tot, el menyspreu. A la nit, el millor serà divertir-se, i si és amb amics, molt millor.

Confia en la teva prudència, espera per realitzar moviments de targeta fins la setmana vinent. No et deixis dur pel desig compulsiu de comprar en la web.

Durant el dia d'avui podries sentir algunes molèsties en la vista pel que hauries d'evitar l'ús del teu mòbil i de l'ordinador.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari