L'horòscop diari del 29 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 29 de setembre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Gràcies a la deessa Venus, l'amor serà la alegria més gran de la teva vida. La passió es renova entre les parelles veteranes i el citat planeta duplica les teves ganes de fer soroll amb el matalàs.  

Procura trencar la connexió amb la teva feina, si és que aquest últim diumenge de setembre et toca descansar. No hi ha trucada telefònica que no pugui esperar fins demà.

Per estar plena d’energia, podries plantejar-te prendre algun suplement de vitamines al matí, que t'ajudi a començar la jornada amb més força.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sentimentalment està tot en ordre i en equilibri. Acomiades setembre amb un bon somriure i amb confessions a la teva parella d'algunes coses que has estat fent malament els últims temps.

Per estalviar-te problemes  i temps, tingues els teus comptes actualitzats al dia. És el millor mètode per evitar certs retards.

Es percep un contrast en l'àrea de la teva salut. D'una banda, tens una bona vitalitat i amb la mateixa podries pujar a la muntanya Everest, si t’ho proposessis. Per un altre, detectes com al voltant de tu hi ha una fase d'inactivitat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva història d'amor s'escriu a bon ritme, encara que a vegades comets l'error de tractar a la teva parella d'una forma una mica infantil. No actuïs com un pare.

Més que diners pròpiament, durant aquest diumenge el que necessites és temps, molt de temps per posar al dia tot el que tens a mitges.

Planeges cuidar-te a tu mateix i als altres, però no t'ho posaran fàcil. Les propostes que duguis a terme d'activitats per al benestar comú, tindran poca acollida.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El planeta Urà obre els braços al nadiu de Cranc en l'àmbit de l'amor. T'ensenya a ser responsable i disciplinat, assumint perfectament el teu rol dins del teu romanç. Com a solter, augmenta la teva vitalitat i les teves ganes d'aventures.

Hauràs de parlar amb la teva família per un problema que us afecta a tots, i que, com acostuma a passar en aquesta vida, té solució posant diners pel mig.

Gaudiràs d'una treva apreciable en matèries de salut: les teves malalties remeten i podràs fer algunes activitats dinàmiques, però suaus.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres t'alerten d’embolics i gresques amb familiars. No fer cas al que parlen els nens, pot acabar en una situació confusa.

El destí no deixarà de sorprendre't quan notis que surts beneficiat d'una conversa que no esperaves.

S'alleugen càrregues que portaves sobre la teva esquena. Per fi pots deixar anar responsabilitats que havies assumit per afecte o compassió. Potser has de cuidar-te d'un vici que està danyant el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per Verge comença un dia que promet ser interessant, i en alguns casos, decisiu, en assumptes del cor. Hauràs de manejar serenament les teves emocions perquè tot arribi a bon port, i més, si has quedat amb la teva exparella per intentar reprendre la vostra història d'amor.

Tindràs un gran do per recuperar-te en matèria  econòmica, sobretot si en els últims mesos vas prendre males decisions que et van dur a una situació complicada.

Si sents que el teu estómac s'agita, pren una tassa d'infusió de gingebre, perquè t'alleujarà les nàusees o vòmits.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança podràs tancar un cicle en relació amb la parella. Això serà una cosa molt bona, perquè canviarà completament la teva forma de viure l'amor. Els Astres t'animen a deixar anar el control i deixar que la relació flueixi de manera espontània.

Econòmicament, podràs passar el dia sense problemes. Els teus comptes estan pagats i comptes amb els ingressos necessaris per viure de forma còmoda. No tindràs dificultats relacionades amb els diners avui.

La teva salut serà bastant bona. Aquells nadius del signe que estiguin patint alguna malaltia o procés dolorós físicament, notaran gran millora avui.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Comprovaràs que tens molt bons amics, perquè faran coses importants per tu en l'àrea de l'amor encara que tu no li ho demanis. Podrien presentar-te a algú com a solter, o solucionar-ho tot entre la teva parella i tu si hi ha crisi.

Ets àgil, i a més, estàs beneït pel teu planeta regent, Plutó, que t'atorga una administració precisa i efectiva que aniquilarà qualsevol contratemps financer.

Tindràs una mica de dificultat per acabar allò que comences. Recorda deixar una mica de temps per relaxar-te i reiniciar els teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui diumenge Sagitari la teva experiència amb l'amor serà més agitada que de costum. Això pot ser per a bé o per a malament, tot depèn de com et sentis en aquests moments respecte a la teva vida amorosa.

És important, a més, que et deixis aconsellar pels altres i que després prenguis la teva pròpia decisió. D'altra banda, hauries de fugir de les inversions en les quals t'ofereixin grans guanys de diners.

El teu cos mereix tota la cura que puguis donar-li, per això, cuida especialment les teves zones més febles.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres et demanen deixar enrere les queixes i expandeixis la teva visió del futur. La teva forma de ser equilibrada i elegant serà reconeguda en el cercle social en el qual et moguis i atraurà les mirades de més d'un pretendent.

La bona disposició del planeta Mart respecte del teu Sol et dona capacitat d'acció i bona disposició per moure't i buscar el teu creixement.

És un dia bo per  fer esport i ajuntar-te amb amics. És possible organitzar una trobada en el club del teu barri.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'horòscop d'avui per als Aquari prediu un dia bastant positiu en l'amor. Aquells nadius del signe que han sabut valorar el que realment importa, recolliran els seus fruits avui.

La predicció diu que aquells que treballen per compte propi se’ls aconsella prudència. Tota inversió que vulgueu dur a terme, haureu d'analitzar-la des de tots els punts de vista possibles.

Referent a la teva salut, avui et sentiràs amb molta més energia. Això farà que vulguis fer més del que tens previst en la teva agenda.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les reconciliacions tindran durant aquest diumenge una tendència fogosa. Si estàs una mica distanciat de la teva parella, res millor que un esmorzar al llit i unes abraçades.

La vida no sempre se centra en els assumptes materials i la manera de guanyar el manteniment, oblida això per avui. El número de la fortuna per als nadius del teu signe aquest diumenge és el 170.

Estàs ple d'energia. L'harmonia que habita la teva ment i el teu cor ajuden al fet que et sentis bé.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari