L'horòscop diari del 29 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 29 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Notes un abisme entre un bon amic i tu, algú que temps enrere va ser gairebé com un germà per a tu. Entre vosaltres no ha succeït res greu, simplement, que heu pres camins diferents en la vida. Qui sap si algun dia torneu a coincidir.

T'esperen èxits i reconeixements. A la fi ,veuràs com la gran feina que has fet, i que pensaves que passava desapercebut, rep una gran ovació.

Vés amb compte si has de transportar mercaderies molt pesades, de no fer-te mal a l'esquena ni tampoc en les extremitats.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És més que possible que t'endinsis en una nova fase de la teva vida sentimental. De manera natural, et tornes més moderat en les teves reaccions. On abans va haver-hi ràbia, ara hi ha mesura. Aprofita al màxim el dia.

Confiar els teus diners a un familiar o a un amic perquè faci inversions amb ells és perillós. Si les coses surten bé serà excel·lent, però si perds els teus estalvis, estaràs a més creant-te un enemic.

Estaràs molt motivat per realitzar algunes activitats físiques de certa intensitat, encara que tens por de prendre mal.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Amb tota seguretat esperar respostes et genera una tremenda ansietat i desesperació. És que vols tot per a ahir, Bessons. Aquesta actitud podria espantar a fi dels teus desitjos.

Rebràs una oferta per a exercir-te en el lloc dels teus somnis, has desitjat aquest lloc en l'empresa i l'obtens sense fer més esforços que el de ser tu mateix amb les teves capacitats de lideratge, comunicació i creativitat. L'astúcia és primordial a l'hora de fer negocis, observa amb ulls de linx i després actua sense titubejar.

Respecte de la salut estàs passant un bon moment. Per fi superes tots els problemes que anaves arrossegant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha prou confusió a la teva llar. Com a membre d'una parella t'omples dubtes, ja que li busques contradiccions a qualsevol frase que escoltes. Vols aclarir les paraules i intencions de la teva mitjana taronja.

Ets capaç de dur a terme el que faci falta per guanyar més diners. Treballar durament no et fa por i acceptaràs qualsevol desafiament.

Els esports, especialment si són en equip, aniquilaran la sensació de pesadesa que sents, conseqüència de la falta de moviment.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs converses sobre el sentit de la vida i el perquè de l'existència amb la teva parella. Compartir les vostres creences serà una experiència enriquidora per a tots dos. Els solters es prendran el dia amb positivisme, plantejant-se noves metes i objectius en la vida sobre qüestions personals.

T'estimularà apuntar-te a algun curs d'estudis superiors relacionat amb el teu sector per aprofundir coneixements. Sabies que les universitats ofereixen de manera gratuïta cursos en línia?

Hi haurà alguna cosa en l'ambient que et produirà al·lèrgia. Apropa't a una Farmàcia per un antihistamínic per suportar els símptomes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Recentment vas tenir l'oportunitat de gaudir moments molt bonics al costat de la persona que estimes, però vas decidir cancel·lar els plans per obligacions familiars o per treball. Ara et penediràs, saps que necessites temps per a l'amor.

Les disputes financeres amb els teus socis poden causar algunes complicacions i fins i tot causar estralls en el teu estat de salut. Les petites coses de la vida et satisfan completament.

No et farà mal el cap, tret que vagis despistat per la vida i acabis donant-te un cop contra el marc d'una porta.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança la teva manera de fer les coses atraurà coses molt bones en l'amor. Estàs en un moment on la generositat i l'atenció als teus éssers estimats és la teva prioritat, i amb això ve el seu reconeixement i amor.

Quant a l'economia, la predicció per avui diu que s'aproxima una despesa important. Tindràs molta càrrega de treball.

La teva salut avui serà millor que en dies passats. Encara sents alguna molèstia a causa d'una malaltia recent, però ja estàs gairebé recuperat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has de començar a mirar la vida amb altres ulls per gaudir de cada moment. Si estàs necessitant aclarir algun assumpte amb la teva parella, aquesta nit és un bon moment per escoltar i comunicar-se. La prudència és primordial.

Estàs intentant noves maneres de guanyar diners i és probable que et convidin a participar d'un fons financer o maneres piramidals de finançament que podrien ser estafes.

Cuidar la teva salut és una obligació que tens amb tu mateix. No existeix cap altra persona més adequada que tu per saber que et passa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui l'amor et somriu Sagitari, perquè els nadius del teu signe estan rebent influències planetàries molt positives en el terreny amorós. La sensualitat, la complicitat i l'atracció física seran les protagonistes avui.

Referent a la teva economia Sagitari, la predicció de l'horòscop és favorable. Els teus ingressos estan fora de perill, i ets capaç de gestionar les teves finances de manera que comptes sempre amb una mica més per a casos imprevistos.

Si bé et sents bastant en forma, pot ser que un dolor en l'oïda et causi molèsties avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si apliques l'astúcia i no et deixes portar pel teu impuls natural de controlar-lo tot, aconseguiràs aquest amor que tant desitges. Però per a això has d'esperar que el panorama s'aclareixi sense forçar-lo.

És un dia de molta pressió en el que refereix a assumptes econòmics, has de fer front a una despesa que no esperaves.

Molts dels dolors o símptomes que pateixes en l'actualitat són fruit d'estrès i el cansament mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius del signe que estiguin solters, al teu torn, viuran també moments importants de transformació interna. La teva nova manera de veure la vida i l'amor, farà que els sigui més fàcil trobar a una persona amb la qual compartir els seus anhels amorosos.

Professionalment, les novetats que s'han anat presentant en aquest aspecte de la teva vida recentment et tenen dispers i nerviós.

Et sorgirà un problema a la pell. Pot ser que sigui pruïja o un èczema, de qualsevol manera, seria convenient que et veiés un metge especialista.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dia perfecte per a fer alguna activitat aventurera amb la teva parella Agafeu un parell de motxilles i anar a algun lloc llunyà on no hàgiu estat mai! Els solters mantindran una conversa filosòfica i aquí s'adonaran de si realment encaixen amb aquesta persona.

Et plantejaràs anar-te a viure una temporada a l'estranger. Necessites canviar d'aires i ampliar horitzons. Revisa els anuncis que tens als llocs per vendre el teu immoble, manca informació rellevant per als possibles compradors.

Fer un mal gest en agafar pes et produirà dolor lumbar. Fes estiraments per alleujar aquest malestar i pren-te algun antiinflamatori.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari