L’horòscop diari del 29 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 29 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu dia serà bastant propens als desenganys, a les males notícies i al fet que en general Venus et tingui una miqueta descuidat; tant, que fins i tot li demanaries clemència si poguessis tenir davant teu la deessa de l'amor.

Hi haurà en tu molta intel·ligència a l'hora de redactar contractes que puguin deixar-te un bon import si l'altra part no compleix amb el que s'estableix. 

Alguns nadius d'Àries podrien fins i tot sentir-se malament de l'estómac, per algun virus furtiu o per menjar que no es fiqui bé a la panxa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi haurà prou connexió entre l'univers i el teu cor, voldràs donar amor als altres i també rebre'l de la mateixa manera. No descuidis la teva família, i més si en aquestes dates pot haver-hi algun aniversari.

Ser més social del compte pot portar-te a conèixer gent interessant, que es dediqui al mateix que tu, amb la qual puguis establir un negoci en un moment donat, i això serà molt interessant.

Hauràs de qüestionar-te alguns hàbits vinculats a la salut i al benestar que repeteixes de manera freqüent, però que no tenen base científica.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Després d'un temps amb la teva parella sembla que estàs massa acomodat. Penses que la tindràs sempre al teu costat, però també necessita que l'ajudis en el dia a dia.

Quan es tracti de diners, potser hauries de ser una mica més conservador. En el moment en què tens una mica de diners a la cartera t'ho gastes tot. 

Les addiccions mai són bones, sobretot quan es tracten de productes com el tabac o el cafè. Procura buscar altres articles que els puguin substituir i que no siguin tan nocius.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs preparat per a un dia d'emocions intenses? Perquè segons els astres avui trobaràs formes de dur a terme interessants diàlegs que facilitaran moltes coses amb els qui t'envolten.

La protecció del planeta Plutó serà potent i abraçarà a tot el que es refereixi al teu pressupost, als teus problemes financers. Trobaràs moments per a inventar viatges, trobades en la vida social i activitats culturals que et facin créixer personalment.

Vés amb compte amb la forma de mesurar el temps: pots tenir la sensació que el rellotge corri molt de pressa per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

D'una reunió a la qual anaves sense expectatives romàntiques sorgeixen mirades apassionades i possibilitats d'una trobada fogosa. Si no obtens les respostes que esperaves, aguanta l'impuls de respondre de forma agressiva o grollera.

T'espera un dia de treball excel·lent. Podràs organitzar-ho tot en el menor temps possible i això és quelcom que et donarà molta alegria. 

La jovialitat serà la protagonista del dia d'avui. Si no pots descansar, dorm migdiades si t'és possible, i aprèn tècniques de relaxació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Mercuri tindrà una gran influència sobre tu en l'amor, contribuint a les discussions. Per molt que ho intentis, mai aconseguiràs convèncer a l'altra persona amb els teus arguments. No hauries de conformar-te amb els que tens.

Pensa si en realitat has tocat sostre. Si tens previst ampliar els teus coneixements, encaixaries a la perfecció tant en la universitat com en un curs.

Quan dorms massa hores et costa molt aixecar-te l'endemà i les primeres hores de la jornada et resulten molt esgotadores. Aprofita el dia per a fer exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Recorda que l'amor, no només és en relació a una altra persona, sinó també a tu mateix. En aquest sentit, avui et sents especialment vulnerable, i al mateix temps amb temor a aquesta vulnerabilitat. Les teves ferides emocionals necessiten ser curades.

Evita actuar per impuls tant en el terreny econòmic com laboral, perquè no és el moment de cometre errors. Fes valer les teves habilitats i mostra del que ets capaç donant el millor de tu en aquests moments.

Centra't a recuperar la teva calma mental per sobre de totes les coses. Sense canvis en la teva salut física.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les bones influències de la Lluna seran molt ben rebudes pels nadius d'Escorpí, i podràs fer connexions emocionals amb qui desitgis. La teva pròpia intuïció t'apartarà de totes les situacions que siguin massa complexes, i no tindràs res de què preocupar-te especialment.

En el treball hi haurà canvis i podrien resultar-te especialment difícils si requereixen que aprenguis noves tecnologies.

Desconfia de les dietes que llegeixes en les revistes de societat o del cor: no hi ha aliments que et facin perdre pes com a tal, en tot cas poden ajudar-te a digerir els greixos.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Recorda Sagitari que, encara que ara estiguis en un procés de transformació i no et sentis del tot còmode, això t'aportarà molts beneficis. Per a tenir una bona relació amb algú, primer cal tenir una bona relació amb un mateix.

Aprendràs a fer ús de la teva diplomàcia per a solucionar tots els reptes laborals i econòmics que el dia d'avui et planteja. Fes les coses amb la total confiança que estàs fent el correcte.

Procura no treure't hores de son, i descansa bé, perquè és el que el teu cos necessita.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries estar a les portes de grans conflictes de poder. No entregar-se a les discussions pot posar en risc uns assumptes que són importants per a tu. És un dia molt interessant per a tu, aprendràs molt sobre la teva personalitat.

Es presenten alguns canvis en l'àrea del treball. Pot ser que hagis d'adaptar-te a noves maneres de desenvolupar l'activitat o que et trobis havent d'adaptar la teva vida a un nou horari.

Tens enfront un dia molt positiu i una cosa excitant que si saps portar-la amb tranquil·litat i alegria t'omplirà de satisfacció.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els assumptes del cor t'estan causant bastant d'estrès, sobretot avui, a causa d'una discussió amb la teva parella. El motiu ja el saps Aquari, estàs aquests dies més pendent de la teva vida social que de la sentimental.

Estaràs una mica inquiet en relació amb les teves finances, perquè no esperaves que succeís res que posés en perill els teus ingressos. Actua amb prudència i resol com més aviat millor qualsevol problema relacionat amb l'àmbit econòmic.

No siguis massa exigent amb tu mateix pel que fa a la teva salut, perquè amb això només aconseguiràs frustrar-te i sofrir ansietat.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Potser et sents temptat a buscar alegria i diversió en persones que no et convenen. Para atenció als senyals que t'envia l'Univers i escapa abans que sigui massa tard.

Pot ser que hagis estat una mica distret, amb l'energia posada en altres coses i per això hagis descuidat el teu treball. No ho neguis, i veuràs que pots trobar comprensió en els teus responsables.

Els nervis que passaràs durant tota la jornada faran estralls en la teva salut si no prens precaucions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari