L’horòscop diari del 29 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 29 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És cert que sovint vols imposar la teva voluntat a la teva parella costi el que costi, com si tenir la raó fos una cosa genètica, però aquesta vegada no dugis això fins al límit.

Els números no s'han fet avui per a tu i quan et parlin de quantitats grans et faràs un embolic. Saps que et parlen de diners, però no t'assabentes bé.

Controla la salut de les teves cames, cerca la possible aparició de varius, i si ho consideres necessari, vés al metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estaràs bastant feliç, tant que en alguns moments voldràs cridar d'alegria, que tots s'assabentin del que vius en el teu cor.

Sentiràs que la vida és un escenari, que està fet per a tu i no tindràs problemes per convèncer els altres per col·laborar amb tu o que comprin les teves idees i productes.

Vigila amb els assumptes vinculats amb la circulació i les carreteres. Al volant, molta prudència, i creua només per passos de vianants o en zones regulades per semàfors.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Perquè una relació de parella funcioni cal que les dues parts cedeixin en algun moment. Hauràs de fer tasques que no t'agraden però que faran feliç a l'altra persona.

Et sentiràs malament perquè compres una cosa que algú del teu entorn ha adquirit a un preu més econòmic. Tens la sensació que et van enganyar.

Per molt que ho intentes, no aconsegueixes trobar un esport que et motivi i on aguantis més d'una setmana. No pots lamentar-te sempre de les coses que et surten malament.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El nadiu del Cranc que està enamorat estarà gaudint d'una treva avui, si és que va haver-hi algun conflicte dins de la teva llar.

Gaudeix de l'atmosfera del dia per plantar la teva llavor allà on et porti el teu destí i que no et faci vergonya mostrar les teves habilitats. Això sí, quan algú no respongui com desitges, hauries de canviar el teu to.

Has d’afrontar en aquest dia a algunes molèsties que refredaran una mica el teu entusiasme i t'obligaran a fer algunes concessions.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que el teu cap vagi a més velocitat de la qual estàs acostumat. Un gran nombre de pensaments t'envaeixen i per això afrontes una jornada de tensió.

És molt possible que rebis una molt bona notícia sobre una nova feina o un lloc important que estaves esperant. Si tens una botiga, podries veure un increment de les teves vendes.

Dia perfecte per començar una aventura esportiva. L'ajuda del planeta Mart t'impulsa a començar una nova activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Júpiter et facilitarà un clima de complicitat amb la teva parella. En qualsevol cas hauràs d'insistir molt per guanyar-te el cor de la persona estimada. No t'ho posarà gens senzill.

Prepara't per suportar un clima de tensió a la feina. Els caps us pressionen cada vegada rosques i volen aconseguir millors resultats amb els mitjans de sempre.

Intenta ser més meticulós amb les recomanacions dels metges. Segueix rigorosament els tractaments. No facis cas dels comentaris de la gent, no és bo que deixis de prendre unes pastilles.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Hauràs de fer ús tota la força del teu seny avui per afrontar a una situació delicada en l'amor. Recorda Balança que quan una història s'acaba no has d’aferrar-te a ella. No obstant això, abans de fer aquest pas, medita'l bé.

Avui per fi podràs respirar tranquil després d'una setmana de problemes econòmics. Estàs al dia en els teus pagaments i obligacions monetàries i ara pots mirar cap endavant amb nous ulls.

És un dia propici per sortir de casa i fer alguna excursió a un lloc pròxim. No et causarà cap problema físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La present situació de la Lluna destacarà importants diferències d'opinió amb la teva família i els teus éssers estimats, la teva parella fins i tot.

Et tocarà acceptar que alguns dels teus projectes o els teus desitjos són bloquejats momentàniament per assumptes de diners, però que això no sigui excusa per deixar de somriure!

Desconfia de les teràpies alternatives, rebutja prendre pastilles o medicaments que et recomanin de boca a orella i no facis res sense supervisió mèdica.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La bona tònica amorosa de tota la setmana continuarà durant el dia d'avui per als nadius de Sagitari. L'amor et somriu i això fa que els teus vincles amorosos brillin amb força. Estàs en un moment immillorable per  viure i experimentar l'amor amb majúscules.

Econòmicament estàs en bona posició, els diners que has rebut fruit d'alguna herència t'han situat en un lloc immillorable.

No hauries de continuar descuidant la teva salut. El teu cos, tot i que resistent, també és una màquina que necessita constants cures diàries. Dedica més temps a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El teu cor et guiarà per prendre la millor elecció. Un assumpte del passat torna al teu cor i el fa bategar amb força. Voldràs cridar l'atenció d'algú que saps que està veient el que facis i escoltant tot el que dius.

Vius un dia afortunat on la sort truca a la teva porta, això pot despertar les males vibracions de persones molt negatives.

L'enveja que t'envolta pot fer que es malmeti la teva alegria, no ho permetis. Avui els astres mostren un alt to d'energia vital.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari tindràs l'oportunitat d'aprofundir en la teva relació de parella a través d'un diàleg sincer. Podreu parlar de tot allò que us preocupa de la vostra relació per posar remei i millorar el vostre vincle amorós.

Continuaràs gaudint d'una bona en l’àmbit econòmic, encara que la raó et diu que és millor ser prudent i guardar per possibles inconvenients  futurs. Faràs bé, doncs més endavant hauràs de fer front a importants reptes financers.

Avui et despertaràs amb energies suficients per sotmetre el teu cos a una dura sessió d'esport. No temis dur el teu cos al límit.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No permetis que algunes persones del teu cercle familiar s'immisceixin en els teus assumptes de parella. A ningú més que a tu hauria d'importar-li la forma com et relaciones i amb qui. Evita per tots els mitjans comentar intimitats de la teva vida amorosa amb certes persones.

Mereixes un premi al teu esforç. Però no et precipitis, ja que allò que avui et sembla pràctic i de bona qualitat, demà et pot decebre.

Expressar la teva creativitat pels mitjans que més t’agradin serà una bona manera d'alliberar-te de la negativitat i el nerviosisme que arrossegues durant la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari