L'horòscop diari del 29 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 29 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aprèn a valorar més als teus possibles pretendents, a la gent que senti interès pel teu amor, per guanyar-se la teva confiança amb la intenció de fer-te feliç el dia de demà.

Estàs ple d'energia i entusiasme per a guanyar més diners i ajudar a uns altres a triomfar.

Estàs ple d'imaginació i energia per a no avorrir-te durant el teu temps de descans, i la mateixa es desenvoluparia més si et relaxes mirant les estrelles, una vegada hagi fosquejat, tombat en el sòl. I si veus una estrella fugaç, no dubtis a demanar un desig!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Trobaràs en la vida de parella situacions que et semblen molt intenses, que et portaran a esforçar-te per a no perdre la calma. No serà un camí de roses!

La teva creativitat està llesta, valdrà la pena trobar solucions a algunes de les seves preocupacions vinculades als diners; tan sols has de buscar temps i les idees vindran de manera ordenada i successiva. Tindràs la inspiració necessària en el moment just.

La teva capacitat d'adaptació és a vegades exemplar, i avui ho notaràs en assumptes vinculats a la salut, podent donar el millor de tu passi el que passada.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La jornada s'omple d'amor. Les abraçades i mostres d'afecte poden curar qualsevol ferida que tingui el teu cor. Aconseguiràs una certa estabilitat en la vida sentimental, alguna cosa que agraeixes.

Tindràs gran capacitat d'influència sobre els teus companys, als quals aconseguiràs convèncer perquè facin una tasca de la manera que vols. Has d'informar-te sobre les últimes novetats del sector.

Serà una jornada de molts moviments per a tu, on a penes disposaràs de temps per a descansar. I és que tens pendents unes quantes tasques en la llar que necessites realitzar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cònjuge així com la teva família es troben molt contents amb les propostes que llances, projectes que et permeten guanyar confiança en la teva relació, en la unitat de la teva llar. Per al solter, la promesa d'amor està en l'aire, notes com t'impulsa?.

Els focus es fixen en les teves finances, però tu fas com el que no veu res per por de viure en un somni; pessiga't perquè estàs en la realitat.

Pots tenir un problema d'olor corporal, que pot ser que els altres no ho notin, però tu sí. Prova de canviar de marca de desodorant.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de baixar les teves expectatives per a no enutjar-te ni tenir actituds que decebin a uns altres i deteriorin les teves relacions. Si t'ofusques per tot, podries espantar el teu nou amor. I no pots fer una cosa així per un simple capritx.

La veritable vocació es demostra cada dia amb l'amor que tens en tot el que realitzes. De res serveix guanyar molts de diners si no fas el que et dóna felicitat.

La posició que adopten els planetes durant el dia d'avui t'afavoreix.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El dolor que et persegueix en el terreny amorós el podràs compensar amb les mostres d'afecte que rebis per part dels teus amics. En algun moment desitjaràs estar sol per a reflexionar.

Amb pocs diners aconsegueixes moltes coses. Estàs habituat a això, i encara que els altres disposin de moltes propietats i patrimoni, a tu no et provoca cap mena d'enveja.

És possible que vulguis trencar amb tots aquells lligams que t'impedeixen avançar en matèria de salut. No fa falta que siguis tan estricte amb la dieta per a menjar el que et vingui de gust.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui dilluns, última setmana de juliol, l'amor està de la teva part, això sí, aprofita aquest moment positiu per a introduir petits canvis en la teva relació de parella. La novetat sempre funciona com un bon motor de satisfacció.

Econòmicament estàs en un bon moment, això sí, tot ha estat fruit del teu esforç.

El teu estat de salut és bo, però hauries de vigilar una mica més el teu pes, perquè corres el risc d'algun accident cardiovascular si no aconsegueixes controlar el que menges. Aprofita avui un moment per a desconnectar la teva ment i relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si en l'amor vols fer una pausa, les estrelles et permeten fer-ho, amb l'única condició que no sigui un descans massa llarg. Necessites trobar el teu propi lloc per a reflexionar sobre els teus desitjos profunds.

Et beneficiaràs de la distància necessària per a actuar en el millor interès de la teva economia amb un marc d'actuació raonable. Avances cap a un èxit financer i faràs valdre els teus drets.

Evita exagerar les teves virtuts físiques i també els teus defectes i malalties: ni estàs ara mateix tan fort com un roure, ni tan feble com un cadell nounat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari hauràs de vigilar de prop les teves reaccions, perquè és molt probable que la gelosia facin acte de presència. Una persona del passat de la teva parella reapareixerà amb clares intencions de reconquerir el perdut.

És possible que hagis pres la decisió d'emprendre un negoci a causa de la mala relació que tenies en el teu antic treball.

La teva salut serà de ferro avui, no obstant això, no descuidis els teus hàbits alimentaris, perquè estan caient fàcilment en la deixadesa. No et convé menjar molt fora, si has de fer-ho, tria el més sa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És hora que aprenguis a demanar el que desitges, comunicar el que necessites per a estar bé, manifestar sense por de mostrar-te feble aquelles petites coses que fan del teu dia un feliç.

Et replantejaràs si de debò desitges seguir igual d'exigent amb la teva situació econòmica o si tractaràs de gaudir més del teu temps lliure dedicant la teva energia a realitzar activitats que siguin del teu grat.

La setmana comença amb molta exigència per a tu i això pot portar-te a un estat d'esgotament.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Començaràs aquesta última setmana de juliol amb bon peu en l'amor, les coses et van bé amb la teva parella, per la qual cosa és moment de celebrar i gaudir d'aquesta trobada sagrada que és la relació entre dues persones.

Bon dia per a tot el relacionat amb els diners i els negocis. Podràs comptar amb un ingrés extra que no esperaves i que et servirà per a donar-te un capritx.

Avui dilluns comencessis bé la setmana, perquè la teva salut serà bastant bona. No descuris la teva alimentació ni els teus ritmes habituals de somni.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Obre el teu cor a les intenses emocions que ragen de tu en aquest moment, no deixis de comunicar-te. L'amor es presentarà com una aigua refrescant en la marea de les teves obligacions diàries.

S'aveïna la possibilitat d'una unió molt positiva, una benedicció en la teva vida. S'obriran les portes a l'èxit. El que s'ha negat en el passat comença a mostrar avanços i expectatives de creixement.

És un dia de grans transformacions. Mart en la teva zona de la salut podria portar-te a estats d'inflamació, febres, cops o petits accidents domèstics.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari