L'horòscop diari del 29 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 29 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'àmbit de l'amor està de sort aquest dijous. La culpable? La deessa Venus a través del seu planeta que té com a finalitat protegir-te de tot.

Se't quedarà la mel als llavis en un assumpte de diners o de feina, potser una negociació que a última hora no se signa o una loteria on falla un número.

T'aniria bé realitzar un curs de risoterapia, que té un efecte analgèsic i afavoreix la funció respiratòria.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El solter buscarà canvis en la seva vida i no li tremolarà el pols per remenar les cartes i començar una nova partida.  Segons et surti la jugada, ja decidiràs que apostes, si el cor o si només la passió. En les parelles hi haurà renovacions de vots.

Els teus comptes millor que quedin congelats en aquest dia: existeixen riscos per a tu financerament perquè els aspectes del cel aniran en la direcció contrària als teus interessos.

Voldràs estar en guàrdia avui per evitar dolors i problemes, sobretot si vénen provocats per agents externs.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Viuràs moments intensos en companyia de l'home o la dona que el teu cor va triar com a company de viatge. Seràs una persona molt afortunada, que tindrà ganes de viure el present, sentint que el temps no s'acabarà.

No confonguis l'ambició amb la cobdícia, encara que se semblin bastant. Pensa en el bé comú, en què és millor que guanyi tot un equip que una única persona a títol individual.

Amb els excessos vacacionals desitjaràs perdre uns quants quilos, però això només té com a solució l'exercici i la dieta sana.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En aparença tot és bonic i càlid, però gratant una mica, comprovaràs com la teva parella fa un temps que calla un temps alguns aspectes de la teva personalitat que no li agraden.

En el costat de l'economia familiar duplicaràs els teus esforços perquè a cap dels teus éssers estimats li falti res elemental. Fins i tot pensaràs fer algunes hores extres per tenir un detall amb algú pel seu aniversari

Tindràs una bona resistència física i moral i esquivaràs els virus que estan afectant algunes persones pròximes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si estàs en la cerca de l'amor, avui hauràs de tenir una especial precaució, ja que podries topar-te amb una persona que t'atreu moltíssim però que manté una distància incòmoda. Controla el que dius i la manera com parles.

És possible que hagis de prendre un nou curs pel que fa al teu camí econòmic. Els diners podrien no ser suficient per al que havies calculat.

La millor forma d'evitar l'acidesa estomacal és cuidant la teva dieta però no oblidis que és important que evitis disgustos o enutjos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La posició de tres planetes bloqueja la teva capacitat de comunicació. Seria prudent no tractar de resoldre els problemes bàsics, siguin vinculats a la família o a la parella. El diàleg serà massa difícil.

On et trobaràs en la teva major plenitud serà en l'àrea dels diners. Podràs fugir dels obstacles que s'interposen en el teu camí.

La teva salut comença a créixer de nou i podràs participar en un gran nombre d'activitats sense sentir-se cansat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Com a bon Balança ets molt pràctic en els assumptes amorosos, això no vol dir que els nadius del teu signe no siguin romàntics, ho són i molt, però tendeixen a encapritxar-se i oblidar-se d’algú amb la mateixa intensitat.

Avui dijous els Balança se sentiran especialment segurs a l'hora de prendre decisions respecte a la seva economia.

Avui la teva salut serà estable, encara que és probable que aflorin algunes malalties psicosomàtiques. El treball està a les teves mans i de tu depèn canviar el curs dels esdeveniments.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les muses omplen de creativitat la teva parella i podràs mostrar audàcia per esquivar certes restriccions i convencionalismes socials. Podràs avançar en la teva aventura amb seguretat i també amb certa velocitat.

Els acords a la feina no seran senzills: tindràs una visió oposada a la dels teus socis i cap voldrà renunciar.

Ets un Escorpí afortunat amb una salut de ferro? Llavors aprofita i dóna sang, que faràs bé a persones que la necessiten. Treu el teu costat altruista.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Astres prediuen un dia ple de sorpreses positives per als nascuts sota el signe de Sagitari. L'amor està en la teva vida de manera molt present, ara que has aconseguit conquerir-ho, no ho espatllis amb jugades innecessàries.

Continues sent molt afortunat en matèria de diners Sagitari. La influència positiva dels Astres en la teva vida financera durant aquest període de la teva vida t'està ajudant a construir una vida més segura.

La teva salut Sagitari és bona en línies generals, l'única cosa que et preocupa ara és el teu aspecte físic.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arriben notícies de celebracions que t’ompliran de tendresa i alegria el cor. Si estàs en parella, pot ser que visquis un dia d'immenses satisfaccions, et sentiràs estimat en profunditat i valorat com mai.

Pot ser que arribis a conclusions respecte a assumptes que et preocupaven en relació amb els diners o la teva situació professional.

Si estàs dispers i amb alguns problemes d'atenció, és possible que es degui a l'estrès i al cansament. La vida quotidiana demanda molta energia de la teva part i això podria ser motiu de fatiga mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari la teva prioritat serà estar bé i crear harmonia amb la teva parella. Aquest desig pur d'arreglar les coses es veurà correspost per una actitud similar per part del teu ser estimat.

Les finances dels Aquari avui estaran en bones mans perquè els nadius d'aquest signe demanaran consell a una persona experta de cara a millorar la seva vida econòmica.

Serà un dia estable pel que fa a la salut d'Aquari, els seus punts febles estan degudament protegits.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs il·luminat. Tens una gran idea sobre el que podria beneficiar la teva relació de parella. Nous camins perquè l'enteniment s'apoderi dels diàlegs.

Pots mostrar un aspecte més creatiu i alegre que atregui nous clients al teu negoci o servei. Explorar les noves tecnologies i un sistema de comunicació més eficient serà el desafiament que has d'enfrontar avui.

Peixos, existeix avui un perfecte equilibri entre la teva salut física i la teva ment i esperit, així que aprofita-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari