L’horòscop del Zodíac del 29 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 29 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ser discret es considerarà un valor destacable aquest dilluns, especialment, si vols que el teu amor no sigui conegut per tothom. En les parelles tradicionals, els astres adverteixen de senyals de cansament i discussions sense importància.

La teva vida com a treballador no serà una festa: es preveuen malentesos amb superiors, dificultats de comunicació, sospites d'un traïdor pròxim...

Aquells Àries que tinguin problemes de glucosa en la sang, que controlin bé els nivells de la mateixa per no rebre sorpreses desagradables. Lluiteu contra la temptació de menjar dolços.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les parelles que faci poc temps que surten junts decidiran fer un pas endavant. Tantejareu una mudança sota el mateix sostre o passar per l'altar en una cerimònia íntima i familiar. Per als nadius solters, l'últim dilluns del mes d'abril serà molt ostentós.

Amb els diners no podràs fer miracles. El teu pressupost és el que és, i encara que siguis hàbil, no serà senzill que satisfacis totes les teves necessitats.

La teva ment despertarà una bona curiositat per tot, tindràs set de coneixement. Això serà especialment útil per a aquells que es dediquen a estudiar o a opositar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Mai llancis la tovallola abans d'hora. Tens moltes possibilitats de conquerir el cor de la persona que tant t'agrada. En els últims dies, s'ha produït un acostament.

Respecte a les inversions, pots confiar plenament en un amic especialista en el tema. Si vols canviar d'ocupació, potser seria convenient que analitzessis en profunditat les possibles conseqüències.

Acabaràs amb alguna lesió, si comences a practicar esport sense escalfar i amb un calçat poc adequat. Vigila especialment els turmells per no sofrir esquinços per una mala trepitjada.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El matalàs en el qual descansa el teu amor és còmode, tant que podries quedar-te adormit en ell i oblidar-te de viure al costat de la teva parella i de gaudir entre els seus llençols. No es recomana que et relaxis més del compte, per més que afirmis necessitar una jornada de pau!

Et trobaràs amb la possibilitat d'aconseguir grans guanys o un important flux d'efectiu, si prens les iniciatives necessàries.

El teu sistema digestiu es vol prendre un descans aquest dia i no treballarà de la manera que requereixes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tens a les teves mans un tresor durant aquesta jornada. Un somni o potser un pensament que passa per la teva ment et portarà a reconèixer el teu poder personal i com l'ignores quan estàs amb la parella.

Començaràs la setmana amb totes les forces i l'energia renovada. Tindràs als astres a favor teu per organitzar el treball i delegar el que uns altres puguin fer per tu.

Moltes vegades l'ansietat i els nervis es disfressen de malaltia, és el toc d'atenció que et fa el teu cos perquè et cuidis. Si tens dubtes, el millor és visitar el teu metge.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És possible que la teva parella s'acabi afartant de tu, sobretot perquè és ella la que assumeix totes les responsabilitats en la relació. T'acabaràs refugiant en els teus familiars i amics.

Si tant et preocupa els diners i el consum, per què no apagues les llums a les habitacions on no hi ha ningú? Comença per adoptar mesures senzilles.

De poc servirà que t'esforcis tant en el gimnàs, si quan arribes a casa t'excedeixes amb el menjar. La clau resideix en l'equilibri. Vigila amb les molèsties en ulls i oïdes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els astres t'animen a alliberar-te del pes de la pressió i la por al fracàs. No faràs el ridícul, i encara que ho ignores, atresores en el teu interior un poder sorprenent per a l'atracció.

En el teu lloc de feina, ja no és suficient amb què facis bé les teves tasques, Balança. Des de direcció esperen molt més de tu, i convindria que no frustressis les seves expectatives.

De mica en mica aniràs recuperant les ganes de fer coses, després d'una curta però productiva etapa de quietud i reflexió. Serà un procés natural, no ho forcis massa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En cas de desacord amb el teu cònjuge, una reconciliació serà possible gràcies a la bona afluència astral, que no permetrà que el rancor s'instauri en la teva vida. El solter voldrà tornar a veure a una persona amb la qual va haver-hi converses creuades el passat cap de setmana.

Les teves finances estaran relativament protegides, però et farà falta més temps, el qual, per desgràcia, no es pot comprar.

Atenció a les malalties contagioses: la teva resistència immune es reduirà, així que evita de bones maneres aquest company de feina que sempre té grip.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si aprofites les bones energies que has estat experimentant durant tot aquest mes d'abril, aconseguiràs projectar en el pròxim mes tota la màgia i bones vibracions que fins ara has experimentat en el terreny amorós.

No tens problemes de diners i pots pagar les teves factures i fer front a les teves obligacions sense preocupacions.

La teva bona forma física és la base en la qual se sustenta el teu bon humor. Ara que et sents amb energies i força, és moment de crear hàbits saludables que perdurin en el temps. Estàs en un procés de transformació interior positiu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aprofita la possibilitat d'expressar el que sents i escoltar el cant de l'amor en el teu cor. Avança amb total confiança, tens la clau per obrir les portes d'aquest amor, permet al teu cor viure situacions extraordinàries.

No passarà molts temps abans que vegis els resultats dels teus esforços i puguis gaudir-los amb els teus. No es tracta només de diners, també de prestigi.

La salut és bona, no obstant això, podries ser sensibles als sons i la il·luminació d'ambient saturats de gent. Si és possible, evita els centres comercials.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Segueixes en bona ratxa en tot el relacionat amb els assumptes del cor. Aquest dia t'acosta ja a un final d'un mes molt positiu, et dóna l'oportunitat d'aprofundir encara més en els teus veritables sentiments.

No et falten diners, la teva situació econòmica continua sent estable, sense grans canvis ni a millor ni a pitjor. Aprofita aquesta estabilitat per planejar inversions futures que et generin ingressos.

Bon moment per fer plans definitius sobre la teva salut, tant física com emocional. Fes-te les revisions que sentis que el teu cos necessita.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No ploris ni t'ofusquis, Peixos. Trobaràs que la veritat surt a la llum. Els esforços que fas per aquesta persona tan especial seran recompensats. Les estrelles tendeixen a equilibrar tot el que és injust.

La teva energia carismàtica t'acosta a persones de molt de poder que poden ajudar-te en el camí de l'èxit professional. No deixis de comunicar-te amb claredat i exposar totes les teves capacitats. Els moviments que facis avui estaran beneïts per les alineacions astrals.

És el moment ideal per realitzar una dieta depurativa. Has d'atendre les necessitats del teu cos, entre elles netejar i depurar l'organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari