L'horòscop diari del 28 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 28 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No oblidis per res del món aquest esdeveniment que tens important durant aquest cap de setmana, sigui l'aniversari d'un dels teus fills o el teu aniversari de parella. Si fiques la pota i no estàs a l'altura, trigaràs un any a restablir l'error.

T'esforces per fer més gran la teva riquesa. Estàs disposat a suar tot el que faci falta, no et fa por desenvolupar accions intenses i inesperades.

Les teves defenses estan en un bon nivell, però evita envoltar-te de gent que tingui grips o refredats, per no caure també tu malalt.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens ganes de parlar i de comunicar-te amb tothom, fins i tot als estranys els aturaràs per comentar qualsevol cosa que et passi pel cap. Això podria ser útil, si ets solter, ja que si tens parella, només provocarà gelosia.

Hauràs de controlar els teus diners perquè no es lapidin en articles de moda. Seràs fàcilment influenciable per la publicitat.

Els teus esforços per estar en forma van acompanyats d'una energia particularment útil i sabràs declinar les propostes que no fan cap bé a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

I si avui et permets sorprendre gratament la teva parella? Sigues acurat amb els detalls i compensa els temps on has estat embriagat de desídia. Envia missatges d'amor durant tota la jornada, prepara una cita romàntica

Aprofita la jornada per posar en dia els teus comptes, si passaràs temps a casa. Arxivant els documents en el seu lloc correcte, posant tot en ordre per si algun dia te'ls demana el teu advocat o el teu gestor.

Procura descansar la teva vista. Passes moltes hores davant de l'ordinador, la pantalla del televisor i del telèfon mòbil.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cal treballar per ser més independent en l'amor. No pots fer cada pas seguint a la teva parella, ni consultant-li què pots o què no pots fer. Enalteix el teu criteri. Com a solter, el cel t'envia a la persona que necessites.

A la feina, podràs capgirar-ho tot, si les coses no es fan segons el teu criteri, i fins que no et donin la raó, no pararàs.

Tindràs molta capacitat per apreciar les olors i algunes t'ompliran de malenconia, ja que algun ser estimat que ja no hi és usava determinada fragància que percebràs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dins de l'àmbit dels teus amics, algú vol passar més temps al teu costat, Lleó. Ets molt agradable quan et sents a gust i la teva conversa sedueix per la intel·ligència de les teves idees.

Algú perdrà la seva posició encara que no sigui del teu grat que això passi. Potser algú s'allunya del teu costat, és el cost inevitable de prendre una decisió.

Ignorar els teus sentiments, no és bona idea. Si alguna tristesa viu en la teva ànima, cerca un confident, una espatlla on plorar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu somriure és el teu punt fort, la teva millor arma per conquerir cors i t'obrirà nous horitzons romàntics. Aquest dia és genial per superar el mal d'amors. T'adonaràs que qui no t'estima, està deixant escapar un tren molt valuós.

Avui és un dia idoni per a l'atzar. Aprofita l'oportunitat de marcar la casella correcta en les travesses i no oblidis de comprovar els teus bitllets endarrerits.

Algunes molèsties són possibles, segons la posició del planeta Mart en el teu cel. Les mateixes estaran vinculades als teus músculs.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres avui confabulen a favor teu Balança, et vindran les solucions que estaven buscant en relació amb la teva vida amorosa. Si estàs en parella, és molt probable que aconsegueixis revifar la passió, i si estàs solter, sabràs què fer amb aquesta persona que t'atreu.

La teva economia avui anirà a millor. Entraràs en un període molt més positiu que en dies passats.

En matèria de salut, els nadius d’aquest signe podran gaudir d'un bon dia. Cap molèstia us impedirà sentir-vos bé físicament. Et sentiràs bé anímicament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Dins del teu cercle de confiança, aquest que està format per alguns amics o familiars, t'aconsellen que canviïs certs aspectes de la teva relació. Treballaràs a favor de la seguretat familiar i trauràs temps de qualitat per passar-ho amb la teva mitjana taronja o els teus fills.

Els Escorpí que estan desitjant emprendre el seu propi negoci haurien d'esperar una mica més i tenir un punt de vista més ampli de la realitat.

Tens ganes de passar-ho bé. Podries organitzar una trobada esportiva amb els teus amics per demostrar quanta energia tens.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquells de vosaltres que tingueu parella, us sentireu cuidats, estimats i fins i tot acaronats. Avui els Astres estan totalment de part teva Sagitari, no malgastis aquesta ocasió pensant en una altra cosa que no sigui gaudir amb la teva parella.

No és avui un dia especialment propici per iniciar cap acció arriscada en matèria laboral o econòmica.

La teva salut Sagitari, serà bona avui, perquè no patiràs grans molèsties o malalties que t'impedeixin dur a terme tot el que tens planejat per a aquest dia. El teu estat emocional en canvi, serà complicat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Necessites mirar en el teu interior i reconèixer l'amor que sents per aconseguir expressar-lo de la millor manera. Mercuri en el signe de Balança serà el motor per a comprendre la manera en la qual una persona molt important en la teva vida sent i pensa.

Es presenta una oportunitat per formar part d'un projecte o idea que t'interessa. Has de pensar si acceptes o rebutges aquest oferiment.

Deixa que entrin el sol i l'aire a la teva vida. Obre els teus ulls a les petites meravelles que existeixen en el teu món.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que no estiguin en parella, saben que, si volen canviar la seva situació, hauran d'acceptar a les persones tal com són. Aquells que faci temps que són solters, hauran de fer un esforç extra per ser més tolerants.

Aquells que estiguin pensant a crear el seu propi negoci, hauran d'esperar un millor moment. La posició estel·lar no és l’adequada per començar una aventura empresarial.

La teva salut avui no patirà cap revés important. Podràs gaudir d'un dia tranquil respecte a la teva forma física. Acudiràs a tots aquells compromisos socials i laborals que tens previst sense gaire esforç.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Bastarà una paraula que resulti aspra o inadequada per encetar una acalorada discussió. És hora de fer-te responsable de les pròpies pors que impedeixen fer canvis.

És un dia de gran creativitat on podràs resoldre un tema domèstic amb molt pocs diners. Si fins ara no coneixies la teva habilitat per als treballs manuals, ara saps que comptes amb aquest do.

Estaràs una mica mandrós durant aquests dies i pot ser que tingui relació amb un excés d'aliments grassos que han sobrecarregat el teu fetge.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari