L'horòscop diari del 28 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 28 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor està viu, es mou i evoluciona, camina a vegades més ràpid que tu i per això hauràs de ser dinàmic per no quedar-te enrere. Espavila, si no vols perdre un important tren que et portaria fins a la felicitat.

Treu la teva millor voluntat, una mica d'humor i gaudiràs de moments prometedors. A l'hora de dur a terme els teus pressupostos et mostres intel·ligent, persuasiu i molt just. Sabràs resistir-te per a no fer compres innecessàries.

Controla l'ansietat, que et pot portar a omplir buits de la teva vida amb hàbits que no són del tot benignes.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor està viu, es mou i evoluciona, camina a vegades més ràpid que tu i per això hauràs de ser dinàmic per no quedar-te enrere. Espavila, si no vols perdre un important tren que et portaria fins a la felicitat.

Treu la teva millor voluntat, una mica d'humor i gaudiràs de moments prometedors. A l'hora de dur a terme els teus pressupostos et mostres intel·ligent, persuasiu i molt just. Sabràs resistir-te per a no fer compres innecessàries.

Controla l'ansietat, que et pot portar a omplir buits de la teva vida amb hàbits que no són del tot benignes.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions tenen dos vessants, Bessons, es tracta del que desitges tu i l'altra part. I no sempre podeu coincidir. La teva parella podria estar demandant més serietat i compromís.

El teu ambient de treball aquesta oportunitat has de combatre les xafarderies que et drenaran l'energia i fins et portaran conflictes amb els teus superiors.

Trobaràs noves vies de progrés, on abans no distingies cap possibilitat d'avenç. La tensió nerviosa pot ser que s'instal·li en les teves espatlles i afecti els teus braços

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et comportes d'una manera tirana, però no saps aturar-te a tu mateix. Estàs omplint de toxicitat la teva relació d'amor fent moltes preguntes a la teva parella, amb qui surt i entra. Els solters hauran d'alliberar-se d'algunes pors vinculades a les seves càrregues familiars.

Analitza quina és la millor manera d'administrar o invertir els teus diners, sobretot, per garantir el teu futur a mesura que vagis complint anys.

El risc et resulta molt atractiu, t'agrada anar més enllà dels teus límits i aquesta és la raó per la qual t'apropes a noves persones i experiències.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És millor que avui prenguis distància de la teva parella i facis plans pel teu compte amb els teus amics. Intenta viure el moment present i no divaguis en pensaments destructors. Si estàs solter, una sessió de música amb el volum alt que et faci cantar a ple pulmó et deixarà més tranquil i feliç.

A la feina et veuràs col·lapsat quan els teus superiors et diguin que això que estàs fent ho necessiten per a ahir. Així que segurament hagis de fer hores extra.

Molta cura, si condueixes algun vehicle! L'energia del cel podria propiciar algun accident de trànsit.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens la sensació que durant aquesta setmana que fa de pont entre octubre i novembre, comença un nou cicle per a tu. Vols que hi hagin moments molt agradables per al teu cor, i treballaràs dur per aprofitar al màxim el temps i els recursos que tens.

Estàs esgotat i fins i tot molt estressat, però hi ha coses en joc a la teva feina per les quals val la pena augmentar els esforços.

Ves al bany cada vegada que sentis la necessitat i així previndràs malalties digestives o urinàries.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui en el terreny amorós parla de la predisposició dels nadius del signe a mostrar les seves millors qualitats. L'educació, la classe i l'equilibri en les formes seran el que conquisti el cor de la persona estimada.

En relació amb l'economia, aquells nadius de Lliura que hagin prestat diners a algú pròxim, sentiran que és el moment de parlar amb aquesta persona i demanar-li que us els torni, perquè necessitareu aquesta suma per inversions personals.

Pot ser que sentis vertigen o marejos, amb origen muscular. No dubtis en visitar un metge, si fos necessari

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És la teva lluna nova anual. Això és una cosa que has de celebrar, Escorpí. És un temps de sembra en l'amor. Els teus somnis es projectaran a l'univers i podràs gaudir de les favorables influències astrals.

Les teves inversions i el temps que has emprat en els teus projectes comencen a donar fruits. Sorgiran guanys imprevistos. El número de la fortuna per als nadius del teu signe avui és el 4.

És una jornada molt serena en la qual es buiden les teves inquietuds i vius amb alegria cada moment.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop per a Sagitari avui en l'amor diu que la presència d'Eros en el teu signe li portarà un important augment del desig sexual, així com de compartir moments d'intimitat amb la parella.

Els que treballin per compte propi, tindran l'impuls suficient com per a liderar projectes més grans. Aquest entusiasme renovat contagiarà als teus socis i col·laboradors, conreant les llavors de l'èxit.

En matèria de salut, els nadius de Sagitari avui se sentiran amb plenes forces físiques. Estan treballant per estar en bona forma.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Organitzar tots els teus compromisos professionals i familiars et deixarà tenir la teva cita sense preocupacions. La rutina ha deixat fora de la teva vida el desig i aquest és un tema important per a tu en aquest moment. Si estàs en solitud, la passió s'ensenyoreix de la teva vida i no podràs deixar de pensar a trobar-te en la intimitat amb aquest ser especial.

Estaràs subjecte a dilacions i problemes aliens a la teva capacitat de resoldre'ls, has de suportar les dilacions del destí.

Et sentiràs òptim tant física com espiritualment. Feia molts dies que no estaves en aquest estat de plenitud.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per avui en l'amor per a Aquari diu que estan en procés de tancar un cicle. Això és molt positiu, perquè t'ajudarà a centrar-te en el present i poder crear la relació amorosa que desitges.

No hauràs de fer cap despesa fora de l'habitual i tampoc rebràs diners extres. En l'àmbit laboral, és molt probable que avui rebis una oferta de feina molt temptadora.

Avui la teva salut serà bona, només que tindràs alguns problemes per adormir-te, ja que la teva ment està més activa de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva vida amorosa viurà un ambient tibant i caòtic. Hi haurà estones on et molesti absolutament tot de la teva parella i estones on t'envaeixi una terrorífica sensació de por a l'abandonament.

Si la teva parella gasta molts més diners què tu i això no us permet estalviar, és el moment de separar els comptes.

Amb la lluna nova és moment de visualitzar de forma més clara els teus nous projectes i de comunicar-li els teus propòsits a l'Univers.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari