L'horòscop diari del 28 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les millors influències del planeta Mercuri et donaran l'oportunitat d'enfortir encara més els llaços matrimonials. No deixis escapar qualsevol ocasió per a acostar-te a la teva parella i dir-li que l'estimes, o el que lamentes alguns dels teus errors més recents.

Les teves activitats professionals ocuparan gran part del teu temps, massa per al teu gust; faries un pacte amb el dimoni per tenir més estones lliures en els quals abraçar les teves aficions, o dedicar-te senzillament a descansar.

El contacte amb els animals t'omplirà d'energia i de bon humor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquest dijous Venus es posa a les regnes de la teva destinació amorosa. Gràcies a la deessa, la teva relació de parella estarà plena de tendresa, complicitat i una bella sensualitat. El solter s'erigeix com un mestre del desig, que aconseguirà cites interessants i divertides.

Podràs fer grans negocis en aquesta jornada, encara que no per això han de confiar en qualsevol persona que tingui davant seu.

Controla els teus horaris per a deixar temps lliure en el qual practicar algun esport que et faci moure el cos en condicions. Si no, almenys, procura dur a terme una llarga caminada.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La relació amb membres de la família troba un espai en el qual distendre's i compartir els sentiments fins i tot les relacions amb els fills es nodreixen d'aquest moment planetari. La teva necessitat de protegir als teus éssers estimats t'ajudarà a acovardir les distàncies i conèixer els seus problemes i anhels.

En començar el dia pren nota en la teva agenda de tot el que has d'atendre. T'ajudarà a organitzar els teus horaris i a relaxar una mica la tensió.

Consumir fruita seca: anacards, ametlles i nous poden brindar-te sacietat i el magnesi que necessites per a evitar la fatiga mental.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor, la rutina serà més difícil de suportar que mai. La teva casa et caurà damunt, i les coses de la teva parella que et solen encantar avui no et faran gens ni mica de gràcia. Hauràs de fer esforços notables per a trencar la monotonia.

En el treball tindràs idees en abundància i donaràs bon compte de les mateixes a la persona que correspongui. Les teves propostes no cauran en l'oblit, encara que no s'implementaran al moment.

Físicament et trobaràs bé, i sabràs esprémer al màxim el temps que li dediquis a l'exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres et sorprendran amb un embaràs no planificat si aquestes setmanes no has tingut la cura que deuries. Si tens parella, us il·lusionarà la sorpresa i començareu a pensar en com serà l'habitació del futur bebè.

No ets un robot Leo, i no pots treballar tantíssimes hores cada dia també tens una vida social i familiar que has de cuidar! Fa temps que ho posposes, però ha arribat el moment de fer una inversió i canviar el teu matalàs.

Excel·lent dia per a meditar i connectar amb la teva guia espiritual. És molt possible que tinguis visions que t'ajudin en un futur.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Vius aquest dia ple d'indulgència. I és que sota l'influx de Mercuri, estaràs disposat a cicatritzar ferides que et dolen, tant a tu com a la teva parella. Comprendràs que les febleses existeixen i no es poden evitar, i perdonaràs les actituds que no t'acaben d'agradar.

Cura amb la falta de rigor i de concentració en els assumptes econòmics; qualsevol fallada es pagarà cara.

Passejar sota els raigs del Sol et vindrà molt bé per a buidar la teva ment d'idees ombrívoles (i de pas, ajudar el teu organisme a sintetitzar la vitamina D).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor avui dijous Balança prediu que la teva parella podria sorprendre't amb un regal o un viatge. Si es tracta d'un viatge, serà alguna cosa que gaudireu els dos i us unirà molt més encara.

Avui Balança no et convé prendre grans decisions en l'aspecte econòmic. Seria bo que seguissis el consell de persones més experimentades i procuressis no gastar diners en coses que realment no necessites.

Quant a la teva salut per a avui Balança, et sentiràs bastant bé. Si estàs cuidant la teva dieta, aviat veuràs resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens l'oportunitat de comunicar els teus sentiments amb major soltesa i habilitat aquesta nit, Escorpió. Els astres estan de la teva part. Si estàs per caure en l'abisme de la separació, podràs sanar ferides i escurçar distàncies per mitjà d'una carta o una conversa sincera i compromesa.

Estàs en un moment molt positiu per a la teva professió en el qual tot el que fas o exhibeixes té excel·lents perspectives d'aprovació per part dels teus companys o socis.

Avui vius un dia molt actiu. El teu equilibri intern et porta a disposar d'un ànim envejable.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dijous Sagitari, l'horòscop prediu que, si estàs enamorat, ho estaràs encara més, si no és així, les coses podrien evolucionar. Mart, en bon aspecte amb Venus i el seu Sol, t'indueix forts desitjos.

La predicció econòmica per als nadius de Sagitari per a avui dijous augura rendiments provinents de terres o propietats.

Referent a la predicció per a la teva salut d'avui Sagitari, et vindria bé fer alguna activitat física per a donar sortida a l'estrès. Tria l'esport o disciplina que millor vagi amb tu i no deixis de moure el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus sentiments s'expandeixen, les teves expressions es tornen molt teatrals. Desitjaràs protegir als teus éssers estimats i et sentiràs molt bé en presència del teu grup de pertinença. Si ets d'aquells que estan en solitud, et sentiràs molt romàntic.

Els assumptes professionals marxaran molt bé per a tu durant aquest dijous. Rebràs bones notícies i sentiràs que res pot arruïnar la jornada.

Ser indulgent amb tu mateix és la tendència que porten els astres per a tu avui. Has d'anar amb compte de no beure i menjar en excés.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui el teu horòscop en l'amor Aquari prediu que continues amb cert desassossec que no et deixa gaudir del que tens. És important que et situïs en el moment present i valors el que has aconseguit fins ara.

En matèria econòmica rebràs l'aprovació d'un préstec que has sol·licitat per a invertir en un aspecte important de la teva educació o professió. Amb aquest t'obriràs les portes a un nou futur.

La teva salut avui no es veurà perjudicada per cap aspecte negatiu, malaltia o malestar significatiu. Sí que hauràs de cuidar d'un familiar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La jornada laboral s'estendrà tant que gairebé no coincidiràs amb la teva parella. Al solter, la parella del seu millor amic et tirarà les andròmines descaradament. Et poses en el lloc dels altres, tens compassió, no malbarates diners i et preocupes pel medi ambient.

Si vols canviar el teu entorn, podries afiliar-te a algun partit polític local que casi amb els teus ideals.

Mercuri en trinat a Neptú afinarà tots els teus sentits i seràs capaç de captar l'energia vibracional de les altres persones i de l'entorn en general. Podries tenir somnis molt vívids i fins i tot premonitoris.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari