L’horòscop diari del 28 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 28 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella romandrà al teu costat sempre, però oblides aquesta informació quan et dóna la gana. A més de la teva mitja taronja també és el teu millor amic o amiga, o almenys, així hauria de ser. Explica-li allò que et preocupa, sense por.

T'embriagarà la sensació que moltes persones pròximes a tu s'enriqueixen molt del teu esforç i tu veus poca recompensa per deixar-te la pell en el treball.

Estàs decidit a fer una mica d'esport? Fantàstic! Però procura que l'equipament que utilitzis sigui conforme a la tasca que realitzaràs per a evitar lesions.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'Horòscop Màgic et dóna llum verda en l'amor, i podràs dur a terme aquestes propostes que t'interessen i que no saps com proposar a la teva parella.

Hi haurà una mica d'entreteniment en el treball, amb visites imprevistes que t'interrompran els horaris que t'havies marcat. Un vell refrany diu que només sol no pots fer-ho, però amb amics sí.

Estàs pensant a millorar certs hàbits de salut? Cerca un soci, amb el qual deixar el tabac alhora o amb el qual sortir a córrer diàriament.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Faràs tot el possible per entendre't amb la teva parella, però a vegades sembla que parleu idiomes diferents. Ara mateix necessites al teu costat algú que sigui capaç d'escoltar-te.

Avui nedaràs en l'abundància i trobaràs una quantitat de diners amb la qual no comptaves al principi. Comencen a donar els seus fruits les negociacions que havies arrencat fa uns dies.

Cada vegada tens més clar que l'estat anímic influeix sobre la teva salut. Cada vegada et costa més dormir a les nits i tampoc tens gana. No és el teu millor moment.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En principi el teu amor serà estable, tirant a rutinari. Tindràs molt temps per a gaudir de tu mateix, de la teva solitud, encara que sigui d'una manera gairebé obligada. Dins de la teva família, la democràcia serà el mètode més adequat per a solucionar certs problemes que avui sortiran a la llum.

Encara que en l'àmbit amorós estàs en un pla discret, Càncer, sí que seràs bastant seductor en l'esfera empresarial. 

Procura no passar tant temps assegut. Sabies que la falta d'activitat física fa que envellim de manera prematura, que ens fem grans abans?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A la tarda una persona propera s'atreveix a parlar malament d'un integrant de la teva família. Si sabés tot el que defenses la teva privacitat no s'animaria.

Recorda que el pagament a terminis és molt enganyós i que podries estar sobrepassant les teves possibilitats reals. Si neix en el teu cor l'impuls de fer un regal a un amic, no t'aturis.

Durant aquest dimarts et sentiràs molt bé. És un dia afable en el qual l'única molèstia podria centrar-se en el cansament dels peus.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'esperen sorpreses molt agradables pel que fa a l'amor. Després de donar-vos un temps de descans, algú sembla disposat a donar-te una segona oportunitat.

Ara mateix no estàs disposat a desembutxacar molts de diners per a participar en un projecte empresarial. Creus que el benefici serà molt petit per al risc que correràs.

Hauries d'incloure més llegums en la teva dieta, es tracta d'un producte molt sa. Tingues més cura en les tasques de la llar, sobretot si faràs alguna tasca d'electricitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui l'amor es manté en la mateixa sintonia positiva, per la qual cosa només has de relaxar-te i gaudir del moment. Estàs rebent les benediccions de les influències planetàries que porten bones vibracions a la teva vida amorosa.

En el terreny econòmic, totes les novetats se centren en el teu entorn laboral. Tindràs l'ocasió de conèixer a persones ben relacionades que significaran grans oportunitats de negocis en un futur pròxim.

Et despertaràs sentint-te molt bé, amb bastant energia i bon ànim, símptoma que la teva salut és bona. Vigila els teus pensaments negatius perquè amb ells crees la teva realitat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Amb la condició que es fixi en tu qui et crida l'atenció series capaç d'oblidar-te de tu mateix, de crear un personatge digne d'una comèdia romàntica pràcticament perfecte, que després serà difícil sostenir.

Amb la teva economia estreny-te el cinturó, perquè tocarà ser moderat en el que queda de maig. I pren consciència sobre a quin lloc va cada cèntim que surt del teu compte per a no tornar.

Et canses de les opinions dels altres, sobretot si t'exigeixen que canviïs alguns aspectes de la teva vida, que segueixis l'exemple que ells mateixos són incapaços d'emular.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tant si estàs en parella, com si no, avui comença una setmana marcada per l'alliberament emocional i l'amor propi. Sentiràs com alguna cosa en tu està naixent, de manera que podràs relacionar-te amb els altres des d'una posició de respecte i llibertat.

Si evites la impulsivitat en tot el que estigui relacionat amb el món financer i laboral, t'evitaràs ensurts i problemes. El millor que pots fer és mantenir el cap fred i estudiar bé les teves opcions.

Físicament la teva salut és bona, la qual cosa t'ajuda a dirigir millor les teves inquietuds emocionals.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Vés a la recerca del teu amor somiat, Capricorn. Pren la valentia i l'ímpetu de l'energia lunar per a afermar la teva postura enfront d'aquesta persona especial.

És hora de deixar les preocupacions per assumptes laborals pels quals no pots fer res. Si necessites ajuda, hauràs d'anar a la recerca de les persones que poden donar resposta als teus problemes.  

Per a alliberar-te d'un mal hàbit reemplaça això que desitges treure de la teva vida, arribaràs al teu objectiu molt més ràpid i sense tantes frustracions.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor s'està ressentint aquests dies, especialment avui, a causa de la teva necessitat de llibertat. Potser hauries de plantejar-te si vols realment estar en parella, o si prefereixes la teva llibertat i solteria per a no haver de donar explicacions a ningú.

Les finances et donaran algun maldecap aquesta setmana, avui rebràs una notícia preocupant sobre els teus comptes bancaris. Per sort, podràs solucionar-ho, però mira-ho com un advertiment de cara al futur.

No continuïs postergant aquests aspectes de la teva vida que vols canviar, reflexiona i decideix quin és el millor camí que has de prendre.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tens grans possibilitats de canalitzar els teus sentiments i dissipar els mals records. Trobar tranquil·litat en l'ànima serà la millor forma d'aconseguir un estat que permeti el diàleg. No deixis de buscar ajuda i consell en un amic que et conegui bé i en qui confiïs plenament. Trobaràs solucions.

Potser t'assabentes que ets víctima d'una estafa i no t'havies adonat d'això.

És molt possible que hagis de passar un dia de malestar i sensació de feblesa. No és que estiguis malalt, simplement tens una baixada d'energia

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari