L'horòscop diari del 28 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 28 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi haurà bones ocasions per a calar foc a la pólvora de la passió, submergint-te en una intensa relació sensual. Si ets solter, no esperis que vinguin a recollir-te a lloms d'un cavall: dóna tu el primer pas.

Hi ha un bon equilibri financer, el qual permet equilibrar els comptes, organitzar bé els pressupostos familiars, i en definitiva, mantenir una perspectiva molt bona sobre com estan els teus comptes.

En alguns moments (i més si aquest cap de setmana et toca treballar) et sorprendràs a tu mateix parlant sol. No et preocupis, la teva salut mental està com sempre.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tanques la setmana amb més confiança de l'habitual, creus en tu mateix, actues amb eficàcia i dibuixes el moment perfecte per a aprofundir en els teus desitjos, així com en els dels teus éssers estimats.

És necessari que deixis de pensar en què pots gastar els teus diners si no són articles de primera necessitat; andes en una etapa molt consumista, vols comprar tot el que apareix en els catàlegs i anuncis del teu telèfon mòbil.

Sobre el teu rendiment físic, el millor és que actuïs amb cautela en la cerca d'enfortir i tonificar el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Procura ser més sincer amb la teva parella, és possible que estigueu travessant per una etapa de crisi que els dos intenteu ocultar. Necessiteu parlar dels vostres problemes i solucionar-los amb immediatesa.

Arribarà un nou cap a la teva empresa, que en principi no t'afectarà a tu. Això sí, també hi haurà incorporacions de gent nova que aportarà idees noves al negoci.

Amb el teu estat d'ànim aconsegueixes contagiar als altres la felicitat. Fins i tot tindràs la capacitat de treure-li un somriure als qui estiguin més deprimits. Procura seguir una dieta equilibrada.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Motivat és l'adjectiu que millor et defineix, et trobaràs somiant amb la vida en parella, amb formes de millorar la convivència i aconseguir que hi hagi felicitat per tot arreu. El solter gaudirà d'un boig encant que atraurà noves amistats i amants.

La teva puntualitat i la teva eficiència augmenten els teus guanys, així que segueix amb el control horari de la mateixa manera que fins ara. Seràs tan eficient que podries posar gelós als teus competidors.

Valoraràs fer-te algun retoc de cirurgia estètica, però el que de debò et fa falta és estimar-te més.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs disposat a ser feliç de la manera més simple o més complicada. El que importa és que puguis donar llibertat al teu ser intern. Els més joves són els que més pateixen aquesta situació. L'ideal és prendre contacte amb l'afecte que sentis i desenvolupar una bona conversa.

Moltes meravelles de la vida estan arribant per a tu disfressades d'una altra cosa, presta molta atenció a les persones que coneguis, ja que la clau podria estar a les seves mans.

L'energia és òptima, encara que corres perill de deixar-te portar per les ganes de gaudir del teu cos sense mesurar les conseqüències.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents insegur, i fins i tot sospites d'infidelitats per part de la teva parella sense que t'hagi donat motius. Traurà un tema sobre una persona del passat i això encendrà la metxa.

Aconseguiràs triomfar en qualsevol projecte que et proposis. Ara mateix necessites il·lusionar-te amb noves experiències professionals per a no estancar-te. Evita parlar en públic sobre els teus plans de futur.

Davant qualsevol molèstia que notis, no dubtis a acudir al metge. Sempre acabes cometent l'error d'esperar, pensant que tot es cura només amb el temps i sense tractaments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Serà un dia tranquil per als Balança en el relacionat amb l'amor i les relacions. Tant la parella, com la família es mostraran disposats a complaure't i fer-te passar bons moments.

Dia relaxat avui pel que fa a la professió i el treball. Si t'has plantejat fer algun curs de formació, o aprendre nous coneixements per a millorar en la teva posició laboral, és el moment idoni per a això.

La teva salut física passa principalment pel teu estat d'ànim, per la qual cosa, cuida especialment aquesta faceta de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No et deixis enganyar o distreure per les aparences que s'eleven davant teu. Cerca la veritat (i més en l'amor) i aprofita aquest dia per a enfrontar els teus desafiaments personals; notaràs com t'estàs superant a tu mateix en la concentració.

Sabràs jugar amb els obstacles amb molta facilitat, res interromprà el teu camí, ni tan sols aparents problemes de diners.

Si sols cremar cons d'encens o espelmes oloroses, però procura que, quan ho facis, siguin de qualitat suficient (encara que això suposi gastar una mica més), fabricades amb productes naturals.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui serà un gran dia per a l'amor per a tots els Sagitari. Els Astres et proveiran de tot el necessari perquè gaudis dels teus éssers estimats en completa harmonia.

La comunicació i les mostres d'afecte formaran part de tota la jornada. Saps com i on trobar fonts d'ingressos, així que, per aquest costat, pots estar tranquil.

Inclou a la llista de la compra més fruites i aliments frescos, i sobretot procura reduir el consum de medicaments en la mesura del possible, tret que sigui estrictament necessari que els prenguis.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et despertes amb un sabor amarg en l'ànima, potser és que estàs cansat de patir pels mateixos problemes amb la teva parella cada setmana. Imaginar altres maneres de viure el dia a dia és una bona forma de començar el canvi.

Et veuràs enfrontat al teu egoisme i la forma en la qual t'aferres als objectes.

Els signes de l'element Terra tenen la tendència a ser molt apegats als seus béns materials. No s'albiren problemes de salut en el teu horitzó.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Sentiràs que l'amor et somriu avui en tota la seva amplitud, perquè la teva parella estarà especialment predisposada a donar-te mostra d'afecte i compartir amb tu bons moments. Junts podreu passar una jornada inoblidable.

En l'àmbit financer, tens cobertes les teves necessitats bàsiques, a partir d'aquí, el teu benestar material va fluctuant de tant en tant, però mai et quedaràs en la fallida, perquè ets una persona molt resolutiva.

Gaudiràs d'una excel·lent salut avui, et sentiràs ple d'energia i capaç de tot, per la qual cosa serà un dia intens però molt fructífer.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No sempre et diuen la veritat, molt del que escoltes és fruit de xafarderies de males amistats que hauries de detectar. Un to molt actiu pot ensenyorir-se de la teva voluntat durant aquesta tarda i empènyer-te a donar per acabat un assumpte que estaves amagant en un calaix.

El to del cel astral mostra que per a persones tan dolces no hi ha res impossible en l'amor, i això és alguna cosa que acaba tenint beneficis per a tu en l'emocional i en el físic.

No deixis que les experiències amargues canviïn la teva naturalesa essencial.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari