L'horòscop diari del 28 de gener de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres apunten al fet que aquest últim dimarts de gener és un bon dia per donar una empenta a una història d'amor que està fent els seus primers passos. La persona que adores podria romandre molt de temps al teu costat (o per sempre!), si ets més atrevit.

Aquells que tirin dels seus estalvis amb massa alegria acabaran entre laments. Sigues moderat, i cerca la utilitat en cada cosa que compris.

Els astres et recomanen mastegar bé els aliments. Ajudaràs el teu sistema digestiu a treballar millor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus avui et dóna un savi consell: abandona la teva història d'amor si està oculta i només la vius en clandestinitat. Això mai fixarà arrels, ni donarà fruits.

La teva economia pot tenir alguns forats, conseqüència encara del Nadal. Per tapar-los podries fer una profunda neteja a casa i vendre allò que ja no necessitis o pugui ser considerat un article de col·lecció.

Cuida una mica la teva manera de vestir; no vagis amb poca roba si fa fred, ni excessivament tapat si fa calor i evita la roba massa ajustada per a no sofrir les temudes rascades.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És probable una decepció en l'àrea dels vincles emocionals o personals. La família sembla ser un camp de batalla en el qual cada paraula que pronuncies s'escolta distorsionada o es pretén fer d'això un conflicte.

Avui vius una alineació perfecta en la zona del Zodíac que correspon amb la teva vida professional. La Lluna s'uneix a Venus i a Neptú i premiarà als nadius del teu signe.

Cuida la salut del teu fetge i la teva vesícula biliar per acabar en bona forma la teva jornada. Evita beure res que no sigui aigua.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les xarxes socials i les aplicacions podrien despertar gelosia en algunes parelles en les quals hi hagi un nadiu de Cranc. És el moment de parlar de certes normes i de quina llibertat té cadascun per actuar com desitgi.

La fortuna està del teu costat, almenys en part: si necessites uns diners extres, tingues el teu telèfon sempre a mà, perquè avui sonarà amb una proposta que et resultarà interessant (encara que serà una cosa temporal).

Aprofita la jornada per demanar cita en la teva perruqueria, per fer-te algun tractament de bellesa o simplement visitar unes termes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Existeix un risc molt gran que traeixis o et traeixin en l'àmbit amorós. Hi haurà una infidelitat pel mer impuls de l'atracció física i sexual.

No és un dia per llançar productes, projectes o emprendre un negoci perquè els astres no l'afavoreixen. És un dimarts per treballar força a la teva feina. La teva creativitat no apareixerà per cap costat així que és millor dur a terme tasques rutinàries en les quals hagis de pensar poc.

La intensitat del dia t'amoïnarà nocturn i potser necessites un extra de melatonina per a poder dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Retardar la presa de decisions importants no resultarà positiu, i més si estàs pensant a tancar un llibre d'amor. Si la història s'espatlla, on abans va haver-hi afecte pot només quedar lloc per a la desídia o el rancor.

Porta amb tu el teu millor bolígraf, perquè hauràs de signar alguna documentació molt important per al teu futur, i també per al teu present més immediat.

Hauràs de lluitar contra l'insomni, Morfeu no et visita tot el temps que necessita el teu cos per a descansar. No tenir un son de qualitat és una gran destralada contra la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop avui prediu que, en l'amor, els nadius de Balança, es deixaran arrossegar per la rutina. Això podria perjudicar-los seriosament, si converteixen en costum aquesta actitud, sobretot si estan en una relació.

Per a la teva economia, la predicció dels Astres augura un moment on la prudència serà molt benvinguda. Laboralment, avui se t'exigirà que donis més del cent per cent, això unit a les obligacions familiars, podria portar-te a una situació d'estrès amb importants conseqüències.

Pel que fa a la teva salut, és probable que sofreixis dolors musculars per tensió. Continues sense buscar una solució a aquest seriós problema.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si coneixes el que el teu amor necessita per estar bé, és probable que puguis ajudar al fet que la seva alegria de viure s'incrementi. Per això és molt necessari que estiguis atent al teu entorn, a cada paraula que pronuncies i a les mirades que parlen per si mateixes.

Podries trobar-te reiniciant assumptes que havies deixat en l'oblit. Reactivar projectes que havies descartat et brindarà entusiasme.

Estàs predisposat a començar a comunicar-te des d'una altra posició més amable i oberta que et portarà a millorar les teves vendes. Ets posseïdor d'una poderosa energia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters del signe, a través de relacions lligades amb la família, coneixeran a persones afins entre els qui trobar a un candidat per enamorar-se. Aquest nou vincle farà que el diàleg i l'amistat s'uneixin a una història passió intensa.

La predicció econòmica diu que podreu portar una vida bastant còmode. En l'àmbit professional, has d'esperar millors temps per exigir progressos.

Respecte a la teva salut, físicament et sentiràs bé. A més d'això, el teu optimisme i jovialitat, et mantindrà avui amb el cap ben alt i una actitud molt positiva davant la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia màgic per a tots els temes que es vinculen amb l'afectiu. Però has d'anar amb compte de no manifestar una sensibilitat excessiva que et porti a imaginar coses que no tenen valor real i et portin a confondre't.

Estàs vivint un dia una mica desordenat en el que refereix a la vida practica que podria portar-te a cometre errors. Per això no és bon dia per prendre decisions ni generar grans canvis.

Estàs obert als missatges que porta des dels somnis la teva ànima. Segurament et desxifrarà tots els dubtes que tenies respecte a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a avui Aquari augura un dia on s'ajustaran les rutines familiars. Amb això, s'emprendran les accions necessàries perquè tots sortiu de la vostra zona de confort.

Respecte als diners, hi ha un moment d'estancament durant el dia d'avui, perquè la influència de Neptú a la teva casa II (vinculada amb els recursos materials i intel·lectuals) podria impedir que siguis imparcial i prenguis males decisions econòmiques.

Per a la teva salut, la presència del Sol en el teu signe, et farà sentir ple d'energia i vitalitat. També aquesta situació farà que sentis veritables desitjos de creixement espiritual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No prenguis cap decisió en el terreny amorós. Deixa passar l'aspecte astrològic tibant d'avui per aclarir la teva ment i sentiments, entendre les teves veritables necessitats i recuperar la confiança en les teves decisions.

Si t'és possible, agafa el dia lliure a la feina perquè les emocions poden esglaiar-te i les exterioritzaràs a manera de plor. Per precaució, canvia les claus del banc, si fa temps que no ho fas.

Serà un dia de baixada, tant anímica com física. El sofà serà el teu millor amic i consol. Les begudes calentes també et reconfortaran (com les infusions de sabors dolços).

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí