L'horòscop diari del 28 de desembre

La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Necessites una mica de precaució aquest dissabte, especialment en la cura de les amistats ja existents així com de les relacions familiars. Algunes actituds que veus no t'agraden, et semblen arrogants i no et ve de gust aflorar el teu costat més generós amb ells.

La teva vida material s'estabilitza positivament. Has aconseguit ficar-li tisora a unes despeses, reduint-les o suprimint-les completament.

Et sents una mica inútil per lluitar avui contra la temptació. La serp et convida a menjar aliments rics en calories o cedir davant productes nocius com l'alcohol i el tabac.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Moltes vegades has pensat que els detalls no són importants en les relacions d'amor, però ara t'adones que sí. Hauràs de canviar els teus mètodes d'actuar, així veuràs que tot serà millor en termes de l'amor.

Et sents molt lliure per pensar en el teu futur material. Estàs en un moment en el qual més que guanyar diners a mansalva busques una estabilitat tenyida de claredat i serietat.

Deixa de centrar-te en trivialitats. Estàs perdent un temps important que hauries d'invertir en la teva salut, realitzant alguns ajustos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El teu ànim és brillant i per això atreus benediccions de tota mena. Les persones que viuen prop de tu són felices en la teva presència, ja que il·lumines amb el teu somriure i el teu bon humor cada racó de la llar.

El treball i els diners no seran per a tu una preocupació durant aquest dissabte. Tens el que necessites per a passar el dia i després de tants problemes et vindrà de gust prendre un descans mental més que merescut.

Estàs en plena forma gràcies al fet que connectes amb el teu sentit d'integritat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dia promet una neutralitat en assumptes d'amor que et dóna tranquil·litat. Aconsegueixes veure les coses des de fora, comprens quins són els teus punts febles i elabores noves estratègies per fer-ho tot una mica millor amb la teva parella i amb els teus fills.

Confies en els teus coneixements i la teva experiència en la vida per prendre les decisions correctes en el terreny econòmic. Un sisè sentit et fa trucar a les portes correctes.

Vinculat al tema de la salut, els astres et recomanen cuidar més d'aquests familiars que es troben delicats. L'afecte serà la seva millor medicina.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella et revelarà coses sobre el seu passat que et sorprendran (i molt). Si tens fills, portar-los a un lloc on no estiguin acostumats a jugar els ajudarà a aprendre a socialitzar i fer nous amics.

Si estàs desocupat, el regal econòmic d'un ésser estimat et donarà un respir per afrontar totes les despeses dels dies esdevenidors.

Físicament , l'estrès i la tensió de la vida laboral et deixaran planxat. No tindràs ganes de fer grans proeses ni esport. Com a molt, sortiràs de casa per a anar a prendre alguna cosa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et trobes en un dia eminentment tàctic en assumptes del cor; fas avanços en les teves relacions, però multipliques les teves promeses, aquestes que no saps quin dia podràs complir.

Les finances no t'estan anant massa malament, i més si es té en compte que estem a últims de mes (i d'any). Tens recursos i esperances per al teu més immediat futur, però no facis despeses innecessàries.

Estàs acostumat al ritme frenètic, a estar sempre en les altures i amb el pedal accelerador trepitjat. Una actitud que t'impedeix respirar amb calma, i fins i tot t'asfixia en alguns moments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui per a l'amor prediu l'entrada en un període on la cura de tu mateix serà clau per poder cuidar adequadament les teves relacions amoroses.

La predicció econòmica parla d'aprofitar nous recursos procedents d'àmbits fins ara desconeguts per tu. Si aprens noves habilitats i et mous en nous entorns atrauràs la fortuna.

Referent a la teva salut Balança, l'Horòscop parla d'un dia on l'energia positiva serài gairebé magnètica. Això produirà curacions molt ràpides i un vincle especial amb la naturalesa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estar a casa mai es va sentir tan bé per a tu. Tindràs motius per gaudir del teu entorn pròxim. La presència d'Urà en aspecte tibant amb la lluna pot atreure escenes desconcertants. El teu atractiu i sensualitat són peculiars aquest dissabte.

Els comptes per pagar podrien generar preocupació, no obstant això una conversa familiar pot donar-te alleujament. Sentiràs que comptes amb suport material i anímic.

Respecte de la teva salut, vés amb compte, no siguis indiferent a certs símptomes que es presentin.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui en l'amor augura una jornada on et plantejaràs una seriosa revisió de la teva vida, i amb ella, de les teves relacions. Vols deixar enrere tot el que no encaixa amb la teva pròpia naturalesa.

En l'economia Sagitari, els Astres prediuen una oportunitat o regal ocult en un fet inusual. Hauràs d'estar molt atent per treure profit d'una inversió fortuïta.

La predicció per a la teva salut indica que no hi ha canvis importants. Sobretot, no patiràs cap contratemps o malaltia significativa. Bona salut per al dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Et sents tan afortunat que no aconseguiràs mantenir el teu caràcter seriós i reflexiu. Estàs exultant d'alegria i pots observar la teva realitat des d'un altre punt de vista molt més optimista i és per això que connectes millor amb el teu entorn.

No poden ser tot responsabilitats en la teva vida. No obstant això, al llarg del dissabte hauràs d'atendre un assumpte professional que no podrà esperar.

Si et veus temptat a bolcar-te als diferents plaers de la vida, recorda que pots sofrir les conseqüències dels teus excessos en el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per als nadius d'Aquari parla de seguretat i satisfacció. D'altra banda, tens moltes lliçons per aprendre en aquest aspecte de la teva vida, alguna cosa que es prolongarà per algun temps.

Quant a la teva economia, la predicció dels Astres per a avui augura majors ingressos.

Per a la teva salut Aquari, és probable que vulguis formar part, o ja formis part, de grups de salut, com a xarxes de suport, teràpies de grup, etc.. Això t'ajudarà molt a millorar el teu estat físic i emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs que algú extern validi les teves accions en el terreny amorós, que t'afirmi que has pres les decisions correctes. El solter pot començar un romanç aquesta nit que es prolongarà fins a altes hores de la matinada.

Estalvia el màxim de diners que puguis i, si és necessari, abaixa el preu dels immobles que tinguis a la venda per poder vendre'ls. Millorar el teu nivell d'idiomes t'obrirà moltes portes.

En passejar pel carrer, en un moment de distracció podries obviar una llamborda trencada o forat en la vorera i fer-te mal en el turmell.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari