L'horòscop diari del 28 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 28 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les relacions sentimentals ocultes surten a la llum; així que vés preparant-te si tens un idil·li que la teva parella no coneix o si has experimentat una aventura amb un company de feina. Si no tens res a amagar, tots els recursos per brillar estaran en les teves mans.

Saturn es troba mal posicionat en el teu cel. Sembla que es gira contra tu especialment en l'àrea dels diners i cauràs en compres compulsives.

Les activitats menys populars que duus a terme per millorar la teva salut et donaran enormes beneficis que sentiràs en primera persona.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'actual ambient t'insta a sorprendre, a superar les convencions socials i ser lliure a la teva manera, sense donar explicacions. Podràs confessar a la teva família que tens un fill del qual fins ara sabien res o trencar certs tabús que hi havia al voltant de la teva orientació sexual o la teva identitat de gènere.

La teva mala gestió de béns pot provocar que necessitis suport financer que obtindràs d'amics o familiars.

A la teva terrassa, a la platja o en la vora d'una piscina, aprofita els dies assolellats: t'ajudarà a sintetitzar la vitamina D.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Comptes amb una influència astral òptima per mantenir converses íntimes. Aprendràs per tu mateix quin és el millor camí, què fer i què dir, fins i tot quina de les teves armes és la que has d'emprar per seduir a la persona que ara mateix et causa simpaties eròtiques.

La mandra t’envaeix aquest dia, intentant que cada tasca que assumeixis se't faci tediosa i llarga, amb hores eternes i que no avancen.

Hauries de llegir més revistes i publicacions sobre salut, eliminaries certs mites i estigmes que associes a determinades malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les disputes en parella fan un gir i resulta difícil protegir la teva sensibilitat de l'agressió verbal o els comportaments egoistes que es multipliquen al seu voltant. La teva parella està confosa i hauràs d’omplir-la d'amor per fer-li veure que s'està equivocant de ple.

Amb els diners domèstics procura ser més acurat. Compra en els establiments més econòmics encara que no estiguin tan prop de casa teva

No tens por dels obstacles, i de fet, estàs llest per afrontar-los siguin de l'índole que siguin, fins i tot en la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna està en el teu signe i això sempre resulta un regal del Zodíac per a tu. Podràs apel·lar a nous recursos per aconseguir els teus objectius en l'amor.

No és moment de gastar en petits objectes superflus. Pot ser que sentis que disposes de certa comoditat econòmica, però si et deixes dur per aquesta percepció, podries posar en risc les teves finances.

És un dia excel·lent per deixar enrere vells hàbits i addiccions que són molt nocius per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'estat d'ànim anuncia un moment destacat amb les teves amistats, voldràs estar envoltat dels teus col·legues de sempre i això t'omplirà d'alegria. Les persones compromeses, no obstant això, podrien estar provocant gelosia de manera inconscient.

Redueix despeses analitzant de què ets capaç, quant pots fer dins de la teva llar i no contractant a professionals que s'encarreguin de la resta. Parlem des de la neteja domèstica com de reparacions.

Aquesta nit trobaràs un equilibri perfecte i dormiràs amb un somriure en la cara. Els malsons que van pertorbar el teu descans es van anar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La jornada d'avui estarà marcada per la positivitat en les relacions amoroses dels nadius de Balança. Podran experimentar una connexió més profunda amb la seva parella, si han estat capaços de superar els petits desacords de dies anteriors.

Bona predicció en general per als nadius del signe pel que fa als diners i la professió. Es veu perfectament com ets un geni de les finances.  

La teva salut serà bona avui, especialment si has seguit el teu instint i li has donat al teu organisme el que necessita. Aprèn a escoltar millor al teu cos. No reprimeixis les teves emocions buscant l'acceptació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Alguna cosa va malament segons el teu punt de vista, i així, prefereixes observar en lloc d'actuar en els assumptes de l'amor. Vols analitzar quin pas fer i estudiar possibles reaccions, no et ve de gust apostar sobre el destí dels cors.

Tornaran a trucar-te persones amb les quals vas fer negocis en el passat i amb les quals la relació laboral es va extingir de manera natural.

Amaneix els teus plats amb una mica més d'all, si notes que les teves defenses no estan en el seu millor nivell, és bo per a les grips i és un potent antibiòtic.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si no tens parella, avui Sagitari tens l'ocasió de definir el tipus de persona amb la qual vols compartir la teva vida. Si bé, no podem decidir amb qui viurem l'amor, sí que podem atreure cert tipus de persones en funció de les nostres necessitats conscients i inconscients.

L'economia no és un problema per a tu durant aquest període de la teva vida. La predicció de l'horòscop és favorable.

Als nadius de Sagitari els convé consumir tot tipus de cereals, així com fruites fresques i hortalisses en abundància.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Viuràs una vida en harmonia pel que fa a les teves relacions romàntiques. Fins i tot el clima familiar serà millor que el que has viscut en els últims temps. Sense picabaralles ni discussions estèrils, la jornada es desenvoluparà en un plàcid benestar.

Els diners arribaran de la mà d'una situació diferent de la qual estàs acostumat. Molt del que somies, podria presentar-se gràcies als emplaçaments astrals.

Potser és hora de connectar amb la teva vida interior, meditar o orar són eines fantàstiques per calmar l'ansietat i l'angoixa.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari avui arribaran a la conclusió que tanta lluita per la seva llibertat ha acabat per allunyar-los dels seus éssers estimats. Els Astres prediuen que avui sentiran una forta necessitat d'estar en parella i recuperar el vincle emocional.

Aquesta última setmana d'agost, Aquari viurà molt moviment de diners, tant d'entrada com de sortida. El positiu de tot aquest moviment és que és un signe clar que la seva economia gaudeix de bona salut.

Una dieta saludable evitarà que tinguin problemes de salut, vigila l'excés de colesterol en la sang.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Protegeix la teva ànima de tantes maldats i difamacions. No t'importarà tant el que diuen sinó qui són els que pronuncien aquestes mentides. Hauràs d'allunyar-te com més aviat millor d'aquest grup de persones.

Dedicar la tarda a organitzar la teva agenda et durà a aconseguir un major rendiment del temps. D'aquesta forma et quedaran hores lliures que pots emprar en capacitació. Hi ha infinitat de cursos curts que pots fer per sumar noves habilitats.

No és moment d'iniciar dietes ni tractaments. Hauràs de manejar la teva ansietat i mantenir-la a ratlla amb un bon descans.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari