Llegeix les prediccions diàries del 28 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 28 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els amics i la teva família et donaran un gran suport si és que estàs vivint un sotrac emocional, com per exemple una separació. Notaràs que encara que Cupido miri per a un altre costat, hi ha qui mai se separarà del teu costat, passi el que passi.

Et mereixes unes bones vacances, però si no les planeges tu mateix, només trobaràs moltes traves al teu voltant.

Aprofita si fa bon dia per sortir al carrer a caminar una estona i que el Sol t'ompli d'energia amb els seus raigs i que allunyi les males vibracions.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els amors, almenys, seran calmats, encara que si has començat un idil·li fa poc temps, trobaràs a la teva parella una mica estranya, com si no fos la persona que va despertar l'interès en tu setmanes enrere.

Com si fos un llegat, rebràs avui un article que va pertànyer a algú a qui admiraves molt i que, per desgràcia, ja no està entre nosaltres.

Recorda posar al dia la teva agenda de salut, repassar les cites mèdiques que tens, i sobretot, apunta't tornar a trucar per a aquelles que vas cancel·lar per falta de temps. 

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tens la possibilitat de conèixer més en profunditat a la teva parella. Descobriràs que t'oculta certs aspectes de la seva vida anterior. Els solters trobaran a algú diferent que els provocarà atracció.

Qualsevol projecte empresarial que et proposin has de tenir-lo en compte, sobretot si et pot reportar molts beneficis. Serà una jornada propícia per als exàmens i entrevistes de feina.

Aprofita el teu bon estat físic per apuntar-te a alguna activitat o prendre part en una competició. Si estàs començant amb l'esport, et vindrà molt bé aprendre dels altres.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs pensant a augmentar la família? Avui Venus afavoreix la concepció, així que tu sabràs si tens previst o no l'arribada d'un o més bebès.

Un amic et proposarà plans per  guanyar diners sense sortir de casa i sense fer grans esforços, a través d'inversions en productes tecnològics. Desconfia de les seves paraules, et vol vendre fum!

La cua de cavall serà molt beneficiosa per a tu en infusions perquè és una gran aliada per  combatre la retenció de líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Passaràs un dia de molta connexió mental i vincle emocional amb aquesta persona que saps que t'estima i que saps que domines. No hi ha tresor més gran que saber-se idolatrat.

Podries trobar-te amb una sorpresa que no et farà molta gràcia referida a les despeses del mes. Creies que tenies tot organitzat però un missatge al mòbil o un correu electrònic et mostraran un deute que creies saldat.

Les begudes alcohòliques en excés són nefastes per a la salut, deterioren el fetge i el pàncrees i la teva salut mental. Beu amb moderació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et tenen reservada una cosa molt especial en l’àmbit sentimental. Les coses bones es fan esperar. No rebutgis cap invitació per acudir a festes o esdeveniments, ja que coneixeràs a gent interessant.

Estàs pendent de rebre els diners d'una herència o donació, però no has de fer cap despesa elevada fins que estigui tot signat. Guanyaràs menys del previst.

Estàs en una etapa de la teva vida on tot t'és igual i l'única cosa que et preocupa és el teu benestar. Penses a mudar-te o canviar de ciutat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els errors del passat i el penediment estan frenant les teves probabilitats d'avançar. Has d'afrontar tard o d'hora un procés de catarsi que comença per reconèixer aquests errors i confessar-los.

Per crear un negoci, al contrari del que penses, no necessites molt capital, Balança. Només una idea genial i molta energia per a tirar-la endavant.

Els astres també et recomanen aquest diumenge fer una dieta lleugera i moderació en les celebracions. Pot semblar-te avorrit, però aviat ho agrairàs.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si la teva parella no et decep, avui seràs el company més captivador i generós que els astres podrien dibuixar en la Terra. Però ai si no t’és lleial! Seràs un Escorpí inflexible i despietat.

Les entrevistes de feina cal preparar-les: no pensis que per tenir un bon currículum ja seràs el millor candidat.

Potser per falta de temps o perquè no t’agrada el seu sabor avui et veus temptat a abusar del menjar ràpid. Faran mal al teu estómac i podrien afectar tot el teu sistema digestiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Descobreix la teva part més creativa i llança't sense por a viure experiències noves en l'amor i la sexualitat. És el teu moment Sagitari, no malgastis cap oportunitat.

Recorda que per a atreure l'abundància has de sentir-te no només mereixedor d'ella, sinó també confiat de tu mateix. Tot el treball que has fet fins ara està donant bons resultats.

Bon moment per a la salut tant física com emocional. Et sents millor que mai, i estàs aconseguint una harmonia que feia temps no senties. La teva autoestima està millorant dia a dia i amb ella el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Rebràs una bella sorpresa si deixes de fixar-te tantes expectatives i permets que la vida prengui la forma que el destí li tingui preparada. Quan vols que tot sigui tal com ho imagines, coartes l'alegria.

Arriba una abundància que no esperaves. Les negociacions que has realitzat en dies passats mostren que el camí pres és el correcte.

Durant aquesta jornada seria molt positiu per a tu que descansis per recuperar energies. Una mala notícia o una paraula poc amable d'un ésser estimat són suficients perquè et sentis decaigut. És necessari que comencis a tenir un control sobre això.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Ha arribat el moment de posar en pràctica tot el que has après i treure de la teva vida als qui no et fan feliç. Fes cas del que diu el teu cor i pren aquesta decisió que has estat postergant per por de la pèrdua.

Ja que tant econòmicament com laboralment estàs en un moment de tranquil·litat, és temps de projectar un futur encara millor partint d'on et trobes.

Si has comès algun excés conduït per la teva bona salut d'aquests dies, avui pren-te un descans. Recarrega’t d'energies per poder començar bé la setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva vida amorosa anirà molt bé. Els qui saben valorar la teva bona actitud i el teu caràcter afectuós, s'acostaran avui a tu a la recerca de companyia i consells. Podries passar un bonic dia en família.

Et trobaràs cara a cara amb una nova eina de treball que facilitarà molt la teva vida quotidiana. No tinguis por d'experimentar les possibilitats que et brinda aquesta nova forma de fer les coses

Els planetes influeixen en la teva salut afeblint els teus pulmons. Pots patir un refredat o una rinitis al·lèrgica molt molesta.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari