L'horòscop diari del 27 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 27 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Intentes projectar que ets una persona afectuosa i assenyada, però la veritat és molt diferent. Aquest divendres t’ha envaït un sentiment de gelosia que et portarà pel pitjor dels camins en l'amor.

És un dia en què sembla difícil l'art de dirigir la teva economia. La presa de decisions importants t'atabalarà, voldràs passar aquesta responsabilitat a uns altres, i en general, apostaràs per ser invisible.

Els astres, especialment Mart, et tornen d'acer, encara que a alguns nadius es podria accelerar el nerviosisme.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella et posarà sobre la taula una aventura una mica extravagant i hauràs de pensar-t’ho. Et ve de gust sumar-te a la proposta, perquè en el fons l'adores, o serà millor fer una pausa per exposar pors?

Et decebràs una mica a tu mateix, ja que havies donat la teva paraula d'honor per tenir acabats una sèrie de projectes que no has pogut concloure.

Sigues lleugerament egoista i aposta per fer el que més t'agrada. Si pots, duu a terme amb els teus éssers estimats alguna activitat vinculada a la salut o al benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Un corrent de renovació arrela dins del teu cor i et convida a ser més creatiu. És el moment d'innovar en l'amor, fent miques la rutina, movent els límits que la societat ha imposat, avançant cap al camí que tu has triat i no cap al qual t'han imposat.

Els Bessons que tinguin un equip on treballin com a mentors que vagin amb compte amb alguns dels alumnes més avantatjats, seran capaços de trair-te.

A més, tindràs molt bona resistència gràcies a l'influx de Mart. La teva capacitat per recuperar-te estarà a un nivell meravellós.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor tot pot sanar-lo i no hi ha ferida dins dels cors que la sinceritat, les abraçades i els petons no puguin arreglar. Et mostraràs una mica esquerp però a l'amor tot ho podrà.

L'excusa que és cap de setmana serà perfecta per fer plans que impliquin compres enormes; vigila en aquest sentit.

Els nadius que estiguin de viatge experimentaran emocions i situacions que marcaran la seva existència, que els permetran una evolució espiritual molt notable. En la teva alimentació, menjar entre hores.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un divendres perfecte per a l'amor sensual. La sexualitat agafa importància gràcies a l'activitat planetària. Confia en la comunicació, expressa les teves necessitats sense pors ni pudor. És vàlid el diàleg quan es tracta de compartir la teva vida íntima.

Les propostes que avui realitzis a autoritats o clients tindran una recepció fantàstica. El teu valor t'ajudarà a aconseguir l'èxit que desitges.

És divendres i és probable que necessitis descansar. Espera bones notícies respecte d'analítiques o estudis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els valors del teu amor estan carregats de respecte i d'honor i no permetràs que ningú parli malament de la teva parella o de la teva família. La passió que impulsa la vida en parella està en auge, i gràcies a la mateixa podràs atreure una mica de novetat i originalitat al teu romanç.

Fes cas a la teva intuïció en els negocis, confia en els impulsos que et diuen que tiris cap endavant.

Et trobes molt receptiu a millorar en el pla físic, et ve de gust relaxar-te i deixar-te portar per les bones vibracions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui per als nadius de Balança en l'amor és bastant més favorable que en dies passats. Recorda que només tu pots trobar les respostes, en aquest cas no et valdran els consells de ningú.

Econòmicament, la teva situació personal ha millorat considerablement. L'Horòscop prediu una jornada molt positiva per a tots aquells nadius del signe que hagin invertit sàviament en el passat.

El teu cos físicament et respondrà bastant bé, i si estàs passant algun procés víric, podràs recuperar-te ràpidament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si la teva vida sentimental fos una pel·lícula de cinema, estaria més prop d'una de gènere bèl·lic que a una comèdia d'amor. Malgrat tot, en el teu cor hi ha el coratge suficient per a lluitar pels desafiaments.

Es vaticina un dia ple de canvis en els teus projectes econòmics. Tens moltes accions a la vista, i podràs veure-ho tot amb una perspectiva interessant.

Molts escorpins tindran la capacitat d'eliminar moltes coses nocives de la seva vida, i estaràs molt centrat en els objectius que t'has marcat al costat del teu metge o el teu entrenador personal.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per divendres Sagitari prediu un dia bastant favorable per als assumptes del cor. Si bé encara et sents incòmode respecte al teu comportament en el passat, ara és moment de deixar enrere tot això.

En el terreny econòmic, l'horòscop d'avui prediu un dia marcat per les inversions i desemborsament de diners.

Referent a la teva salut, avui divendres el teu cos et dirà que ja n'hi ha prou de menjar processat. És clar que no tens molt temps, però no pots continuar vivint de menjars precuinats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No permetis que aquest núvol d'avorriment enfosqueixi els teus dies. És moment d'alegrar el teu cor. No donis importància a res més que a millorar la teva comunicació, es tracta d'aprendre a expressar el que necessites.

La vida se sent pesada, la rutina es repeteix sense descans i per això la tendència normal és somiar amb canvis. Si la manera de viure que has portat fins ara no va resultar, és moment d’innovar.

No tinguis por. Trobaràs benestar experimentant activitats diferents, acompanyat de persones d’allò més interessants.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop per avui divendres Aquari et porta novetats en els assumptes del cor. Estàs en un moment delicat i si no et mous amb rapidesa i eficàcia, pot ser que allunyis l'amor de la teva vida per un llarg de període de temps.

Pel que fa a la teva economia, el teu horòscop t'aconsella guardar una part dels teus ingressos per a futures despeses.

Aquari, avui els astres t'aconsellen vigilar el colesterol. Pot ser que t'hagis excedit amb els menjars copiosos o amb massa greix.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessites gaudir d'una mica de diversió. Distreure't amb amics o una sortida romàntica seria suficient. Si estàs conversant amb la teva parella sobre augmentar la família, estableix un temps d'anàlisi.

L'abundància toca la teva porta i et permet saldar un deute o acabar un pla de millora de la teva llar.

Avui reps bones notícies i això és una cosa que has de celebrar. Gràcies a la bona energia que existeix en el teu ambient familiar, el teu benestar és màxim.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari