L'horòscop diari del 27 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 27 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'enfundaràs una màscara de persona rígida i gèlida, però realment cerques senyals d'afecte en les teves persones més pròximes.  Per sort, et donaran amor sense que hagis de demanar-ho. Abraces qualsevol situació imprevista.

El que no s'estava esperant resultarà molt favorable per a l'evolució dels teus projectes financers i econòmics. El cel encoratja les teves iniciatives socials i això pot repercutir en els teus estalvis.

No estalviïs les teves energies per dur a terme algunes activitats esportives, però no exageris els teus dons de totes maneres. Pot anar en contra de la teva pròpia integritat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs disconforme amb alguns aspectes. Tens la sensació que la teva parella no s'involucra en la vida comuna tal com tu desitges. Sents que ets l'únic de la relació que pren decisions importants, que fa que tot segueixi en moviment; que sense tu, tot estaria estancat.

Per transformar la teva vida professional, analitza en quin projecte concret hauries d'invertir en la setmana que tens ara davant teu.

És necessari un desafiament als teus ideals, perquè tens moltes idees errònies sobre què et fa bé o què et fa mal per al teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et despertaràs amb ganes de connectar amb els teus sentiments i els dels teus éssers estimats. La teva alegria és contagiosa, Bessons. Seràs un far que il·lumina als qui se senten embolicats pel pesar.

Podries sentir-te decebut amb la feina que exerceixes en l'actualitat. Sents que no és prou àgil i estimulant i desitjaries un nou, en un ambient més juvenil.

Les molèsties en les oïdes són típiques dels aspectes astrals que afecten els nadius del teu signe en el dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Evites adonar-te de com ets bastant egoista amb els teus amics. Quan et proposen un pla, gairebé res et va bé i no acostumes a acudir o confirmes la teva assistència i la cancel·les en l'últim minut perquè t'ha sorgit un pla millor. Això et passarà factura.

Brillaràs si ets comerciant, perquè seràs eloqüent i persuasiu. Vendries glaçons en el Pol Nord, si et deixessin.

En l'àrea esportiva, les teves idees són inusuals però efectives, així que atreveix-te a expressar-les, especialment si ets l'entrenador o el capità d'algun equip.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs una trobada intensa i secret amb una persona que t'atreu sexualment des de fa molt temps. Tu decideixes, si deixar-te portar pels teus instints més bàsics o ser-li fidel a la teva parella.

Buscar una font de diners extra no et vindria malament. Opinar sobre productes o fer enquestes on-line podria ser la solució, ja que només requereixen del teu mòbil, connexió a internet i el teu temps.

Al vespre, l'única cosa que voldràs és descansar feliçment en el teu espai favorit del sofà. Aprofita aquest estona per llegir i conrear la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el passat et van trencar el cor, en part, perquè la teva relació no estava ben construïda. En l'actualitat tens la sensació d'estar repetint els mateixos patrons d'aquella història, i saps que no et convenen, però no saps què fer per canviar.

Alguns èxits en el teu àmbit financer s'estan cuinant a foc lent, però no arribes a tenir consciència d'això. Creus que estàs perdent el temps, però rebràs un senyal que t'indica que la cosa va cap endavant.

Podries acostumar-te a menjar algues amb els teus àpats. Tenen excepcionals virtuts per a la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Astres t'afavoreixen en l'amor, per la qual cosa et serà molt fàcil acostar-te a la persona que mestresses i compartir amb ella molt bons moments. Tant si estàs en parella, com si estàs solter Balança, avui l'amor truca a la teva porta.

La teva relació amb els diners és bona, per la qual cosa no et costa ni gastar ni estalviar. Saps perfectament com administrar la teva economia.

Continuaràs sentint-te una mica sensible que no susceptible. Accepta aquesta part de tu, i procura't un moment per  desconnectar de les obligacions familiars i relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El que hagis viscut en el passat ha de quedar enrere. No necessites reviure els teus records traumàtics cada vegada que arriben a la teva ment. Has d'aprendre a dominar el teu món emocional.

És un bon dia per considerar canvis a la feina, millores en la teva imatge pública, revisar les teves estratègies de comunicació amb socis o caps. Les maneres d'expressar-te poden ser millorades i polides, si ho desitges.

Quan t'angoixes o et preocupes en excés la teva digestió s'entorpeix i això afecta a tots els teus òrgans.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gaudeix avui Sagitari de la sort que tens en els assumptes del cor. El corrent energètic positiu que està recorrent la teva vida ara mateix et portarà avui més felicitat encara.

Avui  un assumpte es conclourà respecte a uns diners que estaves pendent de rebre en l'àmbit familiar.

El teu cos et respondrà perfectament, t'aixecaràs amb ganes de fer esport, per la qual cosa és probable que vagis a córrer a algun parc pròxim, o a la platja, si vius prop de la mar. Emocionalment, continua avançant cap al teu jo ideal.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui la lluna en Balança afavoreix meravelloses converses romàntiques. Tens tot el potencial per a passar un diumenge fantàstic amb aquelles persones que tant vols.

Les bones idees arriben quan l'ànima està en calma. Quan estàs estressat i sents pressió és molt difícil que tinguis l'atenció posada en les oportunitats. El número de la fortuna per als nadius del teu signe aquest diumenge és el 46.

Tens molta energia disponible encara que pot ser que estiguis una mica dispers per acció dels vaivens de la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als nadius d'aquest signe que estiguin en una relació els diu que és moment per al romanticisme i les manifestacions d'amor. Omple a la teva parella d'atencions i no escatimis en res.

Estàs administrant adequadament les teves finances, per la qual cosa res et preocupa en aquest terreny.

Pel que fa a la teva salut, la predicció de l'horòscop d'avui diu que gaudiràs de bona salut. Et sentiràs bé i amb energies, això et farà sentir de bon humor, per tant, serà un dia molt positiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs sortir de la teva zona de confort i realitzar accions que ningú esperaria de tu. Està bé saltar-se la rutina, però tampoc t'obliguis a fer alguna cosa que en realitat no vols pel fet de sorprendre la teva parella.

De visita a casa d'un familiar li veuràs posada una joia que creies haver perdut. No obtindràs una confessió, però sí una estona de venjança en fer-li preguntes incòmodes sobre com la va adquirir.

Deixa fluir pel teu cos les emocions i accepta-les tal qual són. No les jutgis, només viu-les, perquè són part de la teva ànima.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari