L'horòscop diari del 27 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 27 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Moment de mantenir relacions amoroses i afectuoses amb la teva parella. Hi ha coses que no t'agraden i que has de polir en la seva forma de ser, però tracta també de ser més tolerant, sabent que la gent evoluciona de la mateixa manera que ho fa la vostra relació.

A la feina seràs exigent amb tu mateix però també posaràs recte a qualsevol que es relaxi. L'ordre i la netedat seran el teu segell personal.

Alguns buscaran un racó de solitud, potser perquè són massa exigents amb l'univers. Cerca llavors el teu nord, la teva missió en la vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si estàs casat, experimentaràs emocions tant negatives com positives al mateix temps. Els astres et fan desitjar la fidelitat i la llibertat alhora, provocant que el teu cap quedi fet un autèntic embolic.

Et trobes ben inspirat pels astres a la feina, tindràs molt bones idees per proposar als teus superiors i esperaràs una recompensa per això. Sabràs resoldre amb mestratge els teus problemes materials.

El teu cap s'agitarà com si tinguessis activada dins d'ella una rentadora centrifugant. És possible que tinguis maldecaps i marejos, sobretot si viatges.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En el costat dels sentiments, les influències astrals semblen molt favorables així que comença el dia amb un gran somriure i prepara't per donar i rebre amor pertot arreu.

Un canvi d'aires no t'aniria malament a la feina, sobretot si no tens obligacions ni càrregues familiars. Potser és el moment de començar de zero en un altre lloc.

Encara et queden dies de vacances? Els astres et conviden a anar a algun lloc remot on no arribi bé la cobertura del teu telèfon. Només així aconseguiràs desconnectar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sota l'ímpetu del planeta Urà, els teus projectes d'amor començaran a prendre forma, després d'un temps important de festeig. Alguns es trobaran obstacles seriosos que et faran creure que tot està perdut, però aquesta no serà més que la teva sensació!

Tens algun vehicle al teu nom, sota la teva responsabilitat? Es veu en el teu cel una despesa important vinculada a un mitjà de transport, com podria ser una avaria o la renovació de l'assegurança.

Que l'estètica no minvi el teu benestar. Estar incòmode, no significa projectar una major elegància, no et confonguis.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui serà un dia màgic en l'amor. Pot ser que estiguis sent l'amo d'uns encants que no passen desapercebuts per certes persones que cauran rendits als teus peus.

Algú pot estar amagant una informació molt valuosa per al teu progrés professional. Conèixer les claus d'un assumpte que et competeix serà el que et salvi de pèrdues o conflictes.

La Lluna en el signe de Cranc influencia els cicles hormonals i els líquids del cos de manera que podries veure't afectat per aquesta posició.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Donada la confusa atmosfera global d'aquest dia, l'harmonia entre les parelles i la pau de les llars serà una missió àrdua, encara que no una utopia. A causa d'un aspecte complicat del planeta Urà, aquesta vegada no tindràs totes les eines per actuar amb claredat: el teu judici és difús, poc objectiu.

No duguis a terme transaccions financeres delicades, ni acceleris les negociacions. No ho recomanen els astres.

Els astres et donen motiu a la competició esportiva, que et reptis a tu mateix a ser el millor en la disciplina que triïs, sigui sol o amb altres membres formant un equip.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si no estàs en parella, els Astres avui t'aconsellen agafar les regnes i no caure en el costum de prendre una actitud passiva davant les oportunitats amoroses. Si bé t'encanta lligar, ets d’aquells que prefereixen no prendre decisions, i això no t'ajuda en res.

Ja en la representació del teu signe del Zodíac apareix la balança, doncs bé, això també t'indica el camí a seguir en els negocis.

Quant al terreny emocional, sentiràs la necessitat de contacte amb altres persones, però vigila de no sotmetre't als altres.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva vida romàntica serà fàcil per aquest 27 d'agost, segons es veu en el teu cel. No hi haurà històries fosques ni complicades que afrontar. Això en certa manera et frustrarà perquè el teu esperit és una mica aventurer.

Desitges projectar que ets una persona rica i amant del luxe. Unes ganes de presumir que en realitat no omplen més que de fum el teu esperit.

El to del teu cos serà bo aquest dia i podries dir adéu al cotxe i usar més les cames. Vés a tot arreu en peus o amb bicicleta!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Com a bon Sagitari, demandes atenció de la teva parella contínuament, això pot tornar-se realment aclaparador per a l'altra persona. No et concentris tan obsessivament en els gestos d'afecte dels altres i comença per donar-los tu en lloc d'exigir-los a uns altres.

Avui roman atent als senyals de l'Univers, si vols descobrir quin serà el teu futur professional i laboral.

Sagitari avui haurà de posar-se ferm, si realment vol preservar la seva bona salut. Si no pots evitar menjar entre hores, que sigui fruita, almenys comença per això. La teva fortalesa emocional t'ajudarà.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les teves energies femenines s'equilibren amb les masculines i vius un moment molt grat d'integració i harmonia. Aquesta situació energètica et portarà a gaudir de l'amor d'una manera diferent de l'acostumat.

Les teves eleccions seran molt encertades. Tens un dia de sort pel que fa a la teva economia en general.

Per aconseguir l'equilibri emocional, sent més i pensa menys. Connecta amb cadascun dels teus sentits al llarg del dia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No deixis de dialogar per arribar a un acord amb la teva parella en el dia d'avui, perquè la predicció de l'horòscop és clara: hi haurà problemes amb els límits. Tota relació sana es basa en la llibertat, i tu ets un esperit lliure, negocia les condicions.

Els Aquari que treballin a comissió veuran augmentar els seus ingressos de forma considerable. De totes maneres, l'economia d'Aquari es dispararà aquesta última setmana d'agost, incloent-hi també despeses importants.

La salut dels Aquari avui es veurà alguna cosa afectada pel ritme de treball accelerat, sobretot pel que fa als teus nervis.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hauràs de defensar la teva postura, ja que et trobaràs cara a cara amb la teva tendència a les fantasies. El millor serà que demanis disculpes, si t'has equivocat.

El fet material no serà preocupació aquesta jornada i això et donarà majors oportunitats de triar el millor camí per a tu en el desenvolupament dels teus negocis. Mostra la teva generositat a l'Univers perquè les recompenses continuïn arribant a les teves mans.

Si ets dels nadius del teu signe que estan en ple tractament mèdic, pot ser que avui tinguis una millora considerable de les teves malalties.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari