Consulta el teu horòscop del 27 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 27 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les decisions errònies inunden el cor del nadiu d'Àries, especialment si està solter, perquè fixarà els seus ulls de manera amorosa en persones que no deuen. La parella d'una de les teves amistats més pròximes, o fins i tot, per la d'un familiar.

Si actues amb coratge i tenacitat, i no et prens la feina a la lleugera, els obstacles i les dificultats seran aixafades i destruïdes.

Has estat passant per una depressió? Continua lluitant contra ella, no permetis que aquesta malaltia de l'ànima pugui amb tu!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta crisi familiar que viu la teva parella podria estar afectant greument la vostra relació. Va sent hora que no et fiquis en els problemes familiars d’ella i deixis que ho solucionin entre ells.

La teva perspectiva econòmica podria patir un gran canvi si hi dediques l’esforç que sigui necessari. No tinguis por buscar una altra feina si cal.

Les teves molèsties musculars per fi s’apartaran del teu camí. Has seguit les indicacions del fisio i notes que ja ets sents molt millor.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cada vegada que et reuneixes amb els teus amics sempre acabeu parlant de sexe. Això aconseguirà donar-te molta enveja, sobretot si fa temps sense mantenir relacions íntimes amb ella.

Els Bessons que treballin de cara al públic hauran de mossegar-se la llengua en més d'una ocasió amb un client molest. No és un bon dia per provar sort en les apostes i jocs.

Per sentir-te millor amb tu mateix necessites fer un acte altruista. T'acostaràs a una associació sense ànim de lucre on podràs donar un cop de mà en el que necessitin.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els teus dots culinaris poden ser la teva millor arma per conquerir a algú, Cranc. Quants cors s'han conquerit a través de l'estómac! Si tens parella, jugues amb l'avantatge de saber els seus gustos i tens en el teu poder la carta de ser les millors postres.

Evitaràs la temptació de fer despeses innecessàries i absurdes; tampoc descobriràs de manera imprevista un deute que tenies oblidada. 

La setmana es tanca amb una gran pau; aprofita la mateixa, si ho desitges, per fer una mica de meditació o per practicar ioga.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui podràs trencar amb un lligam del passat que et mantenia en suspens, esperant les anades i tornades d'una persona que estimaves molt. Començar a viure d'una altra manera les relacions obrirà el teu cor i la teva ment a la vegada  és un gran avanç per a tu.

Has tingut massa feina durant tota la setmana i avui desitjaries descansar. Però potser no és possible.

Et sentiràs fatigat però si et proposes descansar, et sorprendrà veure que et recuperaràs molt de pressa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et refiïs de qualsevol persona que arribi a la teva vida amb bones paraules. És possible que intentin trencar la relació amb la teva parella, fruit de l'enveja que us tenen.

Sents una gran passió pels diners i això farà que acceptis qualsevol mena de feina. Al començament serà meravellós, però amb el pas dels dies et sentiràs molt més cansat.

És possible entrenar a casa teva sense necessitat de desplaçaments o de gastar diners en un gimnàs. No t'excedeixis amb el menjar ràpid i els aliments precuinats.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quan els astres estan a favor teu, com succeeix avui, tens la meravellosa capacitat de veure sempre més enllà i això et fa un ésser poderós i gran. Utilitza-ho per créixer i ser millor persona, per sentir-te millor amb tu mateix i fer millor la vida dels altres.

Els astres t'atorguen convicció i solidesa, fonaments importants perquè puguis defensar els teus punts de vista i exigir el que consideris oportú sobre la teva economia.

Si fa temps que no et fas una revisió mèdica, aquest és un bon moment. Recorda't també de controlar periòdicament la tensió i la freqüència cardíaca.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pensa bé el nom de cada persona que tinguis avui davant teu; el teu cap no acaba de rutllar, les connexions que hi ha dins de la teva ment no estan molt bé i podries equivocar-te. I a la teva parella no li agradaria gaire que la cridessis d'una altra manera!

Vigila amb el que desitges, sobretot si la teva economia no brilla com les estrelles del firmament, Escorpí. A la feina sigues prudent, no critiquis a ningú per darrere.

Si els teus problemes per dormir són freqüents i notes que descanses malament, pensa com t’aniria practicar el ioga nidra.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor Sagitari és una trobada fortuïta, però una vegada s'ha produït, depèn de nosaltres alimentar-lo perquè continuï viu. Això és el que estàs aprenent aquests dies.

Sent com ets una persona previsora, no tindràs dificultats econòmiques que et preocupin en excés avui. Saps el que entra i surt del teu compte corrent, per la qual cosa tot està baix control.

Diuen que la felicitat és una elecció, doncs bé, tu estàs triant cuidar la teva salut física i la teva salut emocional de forma brillant, segueix així.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Vés amb compte,  si has de decidir una ruptura o una separació. No és el moment, ja que el Plutó retrògrad en el teu signe podria estar fent de les seves. La gelosia i les sospites es reviuen i existeix la tendència a deixar-se portar al passat.

Els amics et duran avui notícies relacionades amb projectes. Estàs llest per a una emprenedoria comercial?

Les energies astrals són molt intenses i ajuden al fet que et sentis en plena forma, amb molta energia i moltes ganes de posar el cos en acció.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Sents la necessitat de fer balanç respecte a les teves relacions, la qual cosa et duu a una profunda revisió que atraurà canvis positius. Si la teva relació de parella té una base sòlida, evolucionarà considerablement.

Una gran sensació de seguretat t'envolta respecte als diners i la professió. Tot el que has treballat fins ara, t'és recompensat.

No descuidis els teus hàbits saludables deixant-te dur per la gran vitalitat que estàs sentint en aquests moments. Algun excés està permès, però no caiguis en la deixadesa confiant que el teu cos pot resistir-ho tot.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquest dissabte totes les qüestions afectives funcionen de meravella. Et despertaràs sentint que la vida és magnífica i que tens moltes coses que agrair. Gaudeix aquest moment amb tot el teu ésser. Només es viu un cop.

És un dia perfecte per explorar nous horitzons laborals, conèixer les ofertes que hi ha en l'actualitat i investigar formes de guanyar diners que no sabies que existien.

Uns aspectes planetaris una mica difícils poden estar indicant oblits i certa negligència per part dels nadius del teu signe. La forma com respectes el teu cos pot ser irresponsable.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari