L'horòscop diari del 26 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 26 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tan important com estar amb la teva parella és cuidar als teus pares, germans o fills per demostrar-los que, malgrat la distància, continues preocupant-te de com estan, de quines són les seves necessitats i de si necessiten ajuda.

Estaries disposat a rebre algunes classes de coaching per progressar més ràpidament en els teus negocis, ja que res t'espanta.

Alguns notaran que, malgrat que la vida els dona dolços moments, hi ha dimonis que no marxen. Podries fer un exorcisme amb ells a través de l'artteràpia.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La desídia farà mal a les parelles més veteranes. Al començament de la relació, el teu desig d'estar amb la persona estimada és una prioritat, una necessitat que gradualment ha baixat d'intensitat i per això et faràs moltes preguntes.

Tens una actitud negativa en l'àrea laboral, culpa d'una autoestima baixa, gairebé al límit. Els teus somnis et fan mal i tens problemes per a tocar de peus a terra.

Únicament fent esforços progressius evitaràs danyar-te. Mesura les teves accions i la teva salut no sortirà perjudicada.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva gran assignatura pendent aquest dijous 26 de setembre és la gestió de les emocions. No les estàs tractant de manera rigorosa i t'estàs mentint a tu mateix, dient que tot va bé quant en realitat no.

Fes un examen de consciència amb els teus comptes sobre la taula: has pres el mal costum de gastar molts diners per calmar les teves ansietats o per a compensar les teves decepcions.

Els teus familiars et prestarà més atenció de l'habitual, ja que hi ha alguns aspectes de la teva salut que els preocupen.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Molts nadius del cranc decidiran aquest dia donar un canvi radical a la seva forma de viure l'amor (i també el desamor, cadascú segons les seves circumstàncies).

La desigualtat és una cosa que et traurà de polleguera, i més si, com en aquest dia, sents com hi ha tractes de favor cap a algunes persones en el teu entorn de feina.

Vés amb compte, si vas de manetes: hi haurà certa tendència a patir petits accidents amb martells, claus, i tota mena d'eines.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Des de primera hora et sentiràs qüestionat per la manera com acostumes a estimar. Si estàs sent massa sobreprotector amb els teus fills o parella ,és moment de prendre distància. Les relacions afectives poden ser causa de tristeses.

Deixa de ficar pressió al teu cap. Estàs complint amb tots els teus deures sense problemes ni dilacions. Potser has de prendre-t'ho menys seriosament i posar-li un toc de frivolitat a alguns assumptes.

Si portes una rutina ordenada, la teva salut serà més que bona. Es podrà dir que tens un gran estat de benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Procura ser realista i no apreciar a les persones segons un punt de vista tenyit de fantasia. Si tens en un altar a la persona que estimes, estaràs fent-te mal a tu mateix, encara que ara mateix no siguis conscient d'això.

En la teva empresa hauràs de prendre part en la presa d'algunes decisions, però no veus clars alguns punts i optaràs per fer un bloqueig.

Algun dolor lleu podria aparèixer en el teu coll o la teva esquena. Si passes moltes hores assegut, para esment amb la cadira que fas servir.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe de Balança que estiguin buscant parella, hauran de buscar en el seu cor per veure si aquesta aventura que acaben d'iniciar,és amb la persona adequada, o si per contra, els convé posar punt final a aquesta història.

Avui dijous els que havien estat passant dificultats econòmiques, trobaran per fi la calma. Les coses començaran a redreçar-se, de manera que puguin acabar el mes de manera satisfactòria per les seves finances.

La teva salut avui serà bona, a excepció d'alguna molèstia de gola que durarà gran part del dia, encara que et prenguis un caramel.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens un petit problema en l'amor: et negues a deixar-te guiar pel teu instint, Escorpí, i dediques massa temps a escoltar les opinions dels altres i a valorar-les.

Si aconsegueixes desenvolupar el teu costat més empàtic, els ingressos estan assegurats, sobretot si et dediques a les vendes a comissió. També aconseguiràs afrontar amb més saviesa als clients més rondinaires, ja que comprendràs per què t'ha dit alguna cosa que t'ha molestat.

No siguis golafre! Omplir la teva vista abans que l'estómac et provocarà digestions pesades que voldràs evitar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari que estiguin solters, sentiran avui que val la pena sortir i escoltar el punt de vista d'altres persones. No obstant això, no tens grans perspectives ni possibilitats de conèixer a ningú especial durant el dia d'avui.

En general, l'horòscop d'avui prediu un bon dia per als nadius de Sagitari professionalment. En el relacionat amb els diners, encara que hauran d'afrontar una important despesa, podran assumir-lo sense problema.

Avui és molt possible que et trobis amb problemes menors però molestos de salut. La solució és el repòs.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els romanços a la manera tradicional aniran molt bé. Si estàs portant una relació informal ,és possible que algun dels dos se senti incòmode. Els nadius que es trobin solters estaran alerta a la forma de ser d'algú que s'aproxima amb finalitats romàntiques.

No realitzaràs moviments arriscats i per això els guanys encara que no siguin grandiosos seran positius i constants.

Podries estar patint de molèsties en la zona renal, beu més aigua i consumeix menys sal per cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs en parella, l'horòscop d'avui prediu un dia bastant més harmoniós. La teva disposició a dialogar amb la teva persona estimada i solucionar els problemes que esteu tenint jugarà a favor teu.

La teva relació amb els diners Aquari continuarà sent bona avui. Segurament no rebràs una gran quantitat per la teva feina, però serà suficient per continuar mantenint la teva vida tal com has fet fins ara.

En general, serà un bon dia en relació a la teva salut física i emocional. No obstant això, aprèn a mirar les coses des de diverses perspectives.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ets molt receptiu a tot el que uns altres volen dir de tu i per això podries passar per un dia de tristesa o almenys de pensaments obsessius. Vols ser tu mateix i agradar a una persona metòdica i exigent.

És un dia de sort per als nadius de Peixos pel que fa a tràmits, paperassa, signatures de contractes i notificacions. Fins i tot pots, confia que arribin bones notícies.

Els teus plans per cuidar la teva salut són exactament el que estàs necessitant en l'actualitat. No ignoris a la teva intel·ligència intuïtiva.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari